Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok durgun topikimiz kızlarr...

hiç anlatmıyorsunuz...

neler giydiniz bugun...

neler süründünüz...

miraayy topa tutucak bizi valla...
ben de söyliim,
koyu renk dar paça kot
asker yeşili badi
üzerine gri kürk yelek (ama benimkisi kaba değil şık )
gri bot
tırnağımda beyaz-şefaf oje var
makyaj sevmiyorum sadece allık sürdüm :))

ojem yoook..

zaten sür çıkarr yapmaya sinir oluyorumm her gece halvete girdikimizden...

senın gbide şipşak süremiorum... yarım saatte oje sürüyorum...

bu aradada benm bady kısa kollu halla yaz buralar...
her gece halvet anam esmaa maşallah

ooooooooooo her gece halvet haaaaaaaaa maşşşşş

bende cumartesı ve pazar paristeydımmm genem
ben de cumartesi-pazar

kız.. adama sanki eross ok attıı...

tepemden inmiyorr.. çok yoruldumm yaaa buneeedr...

ama kural koyucam artık yoruluyorum bendee yazık bana

Slm kızlarrrrrrrr

anam garulara bakın
halvetten çıkmıler
bizde halvete giremiyok köşe bucağız

merhaba kızlar geçmişe bakamadım size bir merhaba diyeyim sonra bakayım bugün işe başladım ama sabahtır internet yok oyüzden yazamadım geçen hafta kabus gibi geçti hergünümüz hastanede geçti...szilere yazdıktan sonra doktor riski göze alarak ameliyata girdi böbrekler makineye bağlandı geçici diyalize dokto iyi olmasın belki yırttı diyebilirim çarşamaba o böbreklerle girdi ameliyata iyi geçti ameliyataı allaha şükür ve en önemlisi korktuğumuz gibi olmadı böbreği kaybetmedik şükürler olsun.

çarşamba sabah 8 de girdi ameliyata öğleden sonra 2 de çıktı 6 saat sürdü çok zordu beklemek..ogünü kendine gelmedi girdirmediler gecesi aradaılar açtı gözlerini diye ben süslendim püslendim gittim hastaneye delimi bu kız nie süslenmiş demeyin ye kürküm yee misali hastane güzel bakımlı oldunmu heryerden giriyosun ben öyle yaptım doktorlara ne sorsam cevapladılar evlenmeseymişim koca bulurmuşum orda pohahhahahha

canımmm çok sevindim, inşallah tez zamanda toparlanır.. ay rahatladım sanki böyle
şükürler olsun yaa :))))
bebiş nasıl?

Son düzenleme:
cumartesi yoğun bakımdan çıktı sevindik ama asıl bakım normal odada başlıyordu çok acı çekti canlı canlı dikmişler bazı yerlerini abla ben tüm günahlarımı ödedim diyor sanki günahı vardıda ...hep yanındaydık annemle yeri geldi doktorlara işve cilve yaparak girdim yanına geçirmiyolar vallahi bakın cilve yaryor heryerde....neyse akşamalra kadar hastanede ben mide bulantılarıyla öldüm öldüm dirildim resmen yorgunluğuda cabası ama iyi olsun o başka bişi istemem şimde hastanede normal odada bakılıyor çıkarmadılar hala ağrısı olduğu için iğne yapıolar ayrıcada böbrekleri tedavi ediyorlar inşallah tez zamanda iyileşir ....

sizde ne var ne yok hepinizi özledim kaçırdığım gelişmeler varmı...

cumartesi yoğun bakımdan çıktı sevindik ama asıl bakım normal odada başlıyordu çok acı çekti canlı canlı dikmişler bazı yerlerini abla ben tüm günahlarımı ödedim diyor sanki günahı vardıda ...hep yanındaydık annemle yeri geldi doktorlara işve cilve yaparak girdim yanına geçirmiyolar vallahi bakın cilve yaryor heryerde....neyse akşamalra kadar hastanede ben mide bulantılarıyla öldüm öldüm dirildim resmen yorgunluğuda cabası ama iyi olsun o başka bişi istemem şimde hastanede normal odada bakılıyor çıkarmadılar hala ağrısı olduğu için iğne yapıolar ayrıcada böbrekleri tedavi ediyorlar inşallah tez zamanda iyileşir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…