kış alışverişine çıkmam gerek bacılarrrr....... kışlık manto alıcam
merhaba kızlar geçmişe bakamadım size bir merhaba diyeyim sonra bakayım bugün işe başladım ama sabahtır internet yok oyüzden yazamadım geçen hafta kabus gibi geçti hergünümüz hastanede geçti...szilere yazdıktan sonra doktor riski göze alarak ameliyata girdi böbrekler makineye bağlandı geçici diyalize dokto iyi olmasın belki yırttı diyebilirim çarşamaba o böbreklerle girdi ameliyata iyi geçti ameliyataı allaha şükür ve en önemlisi korktuğumuz gibi olmadı böbreği kaybetmedik şükürler olsun.
çarşamba sabah 8 de girdi ameliyata öğleden sonra 2 de çıktı 6 saat sürdü çok zordu beklemek..ogünü kendine gelmedi girdirmediler gecesi aradaılar açtı gözlerini diye ben süslendim püslendim gittim hastaneye delimi bu kız nie süslenmiş demeyin ye kürküm yee misali hastane güzel bakımlı oldunmu heryerden giriyosun ben öyle yaptım doktorlara ne sorsam cevapladılar evlenmeseymişim koca bulurmuşum orda pohahhahahha
cumartesi yoğun bakımdan çıktı sevindik ama asıl bakım normal odada başlıyordu çok acı çekti canlı canlı dikmişler bazı yerlerini abla ben tüm günahlarımı ödedim diyor sanki günahı vardıda ...hep yanındaydık annemle yeri geldi doktorlara işve cilve yaparak girdim yanına geçirmiyolar vallahi bakın cilve yaryor heryerde....neyse akşamalra kadar hastanede ben mide bulantılarıyla öldüm öldüm dirildim resmen yorgunluğuda cabası ama iyi olsun o başka bişi istemem şimde hastanede normal odada bakılıyor çıkarmadılar hala ağrısı olduğu için iğne yapıolar ayrıcada böbrekleri tedavi ediyorlar inşallah tez zamanda iyileşir ....
sizde ne var ne yok hepinizi özledim kaçırdığım gelişmeler varmı...
canımmm çok sevindim, inşallah tez zamanda toparlanır.. ay rahatladım sanki böyle
şükürler olsun yaa :))))
bebiş nasıl?
bebiş için doktora gittim nek sıkı dur .........
6 haftalıkmış oha hemen tutmuş reglimden 3 gün sonra...ayrıca rahimde sorun yok herşey iyi dedive dedki bebek solda tecrübelerime dayarak söylüyorum yukarda ve solda olunca kız olur genelde dedi...
ve ben çok ekşi yiyorum....Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler...
6 haftalıkmış oha hemen tutmuş reglimden 3 gün sonra...ayrıca rahimde sorun yok herşey iyi dedive dedki bebek solda tecrübelerime dayarak söylüyorum yukarda ve solda olunca kız olur genelde dedi...
Geçmiş olsun canım kardeşinin iyi olmasına sevindim... Sen nasılsın bebiş için doktora gittinmi ??
Bizde değişiklik yok valla aynı tas aynı hamam seni özledik kıskardeşim
bende özledim valla
gitmem mi benim kızım geliyor inşallah mayısta............6 haftalık ve herşey yolunda...kalbini bile duyduk zayıf olduğum için duyuluyor...eşim bir mutlu sorma...
ona vermiş oldum yıl dönümü hediyemi ben..oda süprizler hazırlamıştı canım benim o hangamede beni mutlu etti...
İyi bakalım hadi inşallah mayısta topiğimize bebiş geliyor demek
artık teyzelerı olarak ustumuze dusune yaprızzzzz kısssss
fırfırlı etek sözümüz var zaten şubatta beraber alırız artıkın ayy gelse bebiş biran önce
eeeee akşama ne yemek var gacilerrrrrrrrrr
canım vallaaa benım aklımdan gecıyorduuu beraber alırız dıyeeee
Bende mercimek çorbası
Barbunya salata veya cacık artık gidince yaparım
Sen ne yapıcaksın canımm
pilav üstüne tavuk didikliycemm
bide tarhana çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?