Kokoşş Hatunlar Kulübü

cumartesi yoğun bakımdan çıktı sevindik ama asıl bakım normal odada başlıyordu çok acı çekti canlı canlı dikmişler bazı yerlerini abla ben tüm günahlarımı ödedim diyor sanki günahı vardıda ...hep yanındaydık annemle yeri geldi doktorlara işve cilve yaparak girdim yanına geçirmiyolar vallahi bakın cilve yaryor heryerde....neyse akşamalra kadar hastanede ben mide bulantılarıyla öldüm öldüm dirildim resmen yorgunluğuda cabası ama iyi olsun o başka bişi istemem şimde hastanede normal odada bakılıyor çıkarmadılar hala ağrısı olduğu için iğne yapıolar ayrıcada böbrekleri tedavi ediyorlar inşallah tez zamanda iyileşir ....

sizde ne var ne yok hepinizi özledim kaçırdığım gelişmeler varmı...

Geçmiş olsun canım kardeşinin iyi olmasına sevindim... Sen nasılsın bebiş için doktora gittinmi ??

Bizde değişiklik yok valla aynı tas aynı hamam seni özledik kıskardeşim

canımmm çok sevindim, inşallah tez zamanda toparlanır.. ay rahatladım sanki böyle
şükürler olsun yaa :))))
bebiş nasıl?

bebiş için doktora gittim nek sıkı dur .........

6 haftalıkmış oha hemen tutmuş reglimden 3 gün sonra...ayrıca rahimde sorun yok herşey iyi dedi ve dedki bebek solda tecrübelerime dayarak söylüyorum yukarda ve solda olunca kız olur genelde dedi...

ve ben çok ekşi yiyorum....Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler...

ayyy vallaaa özledik miray senii...

ama çok sefindim...

çok güzel haberler bunlarr...

neden canlı canlı dikmişlerkii..

cnmm allah acil şifa versin... tez zamanda bütün acıları diner inşallah..

kalabildiği kadar kalsın hastane gözetiminde..

kalbin çalışma fonksiyonları vucudun adepte süresi çok önemlii..

hemen çıkarmmamaları için elinden geleni yap mirayy..

bebeğin nasıl sen nasılsın... bu arada..

Ayy inşallah kız olur kızzz gerçi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda kız olursa etekler hazır

ekşi tatlı meselesi doğruu ama...

bir yanılma payın olabılırr.. şekerimm..

cunku ekşi tatlı meselesii tam 12 haftalıkta belli ediyor kendini...

ekşi tatlı meselesi doğruu ama...

bir yanılma payın olabılırr.. şekerimm..

cunku ekşi tatlı meselesii tam 12 haftalıkta belli ediyor kendini...

Geçmiş olsun canım kardeşinin iyi olmasına sevindim... Sen nasılsın bebiş için doktora gittinmi ??

Bizde değişiklik yok valla aynı tas aynı hamam seni özledik kıskardeşim

bende özledim valla

gitmem mi benim kızım geliyor inşallah mayısta............6 haftalık ve herşey yolunda...kalbini bile duyduk zayıf olduğum için duyuluyor...eşim bir mutlu sorma...

ona vermiş oldum yıl dönümü hediyemi ben..oda süprizler hazırlamıştı canım benim o hangamede beni mutlu etti...

İyi bakalım hadi inşallah mayısta topiğimize bebiş geliyor demek

oyyyyyyy mıray geldiğin belli olduuu aynı msjları kırk kere göndermenden...........

Kardeşin bir an önce sağlığına kavusur İNŞALLAHHH

bebiş için sevindimmm canım sağlıklı sıhatli olsun öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…