Kokoşş Hatunlar Kulübü

Tarhana çorbasıda bizim evde hiç yapılmazz
Ayy canım tavuk diddmesi çekti kıssss yakın olsam akşam yemekte sende olurdum

aaaaaaa tarha çorbası kışın en ıyı çorbadır vıtamınlııı annem yaptı benım esımde sevmıyo ama benım zormla içecek baska yolu yok

gel kıssss beklerımmmm gelirken barbunya getırrrr bend eonu cok sevıyomm

Bizde pek tarhana kültürü yoktur annemde pek yapmazdı öyle alışmışım bende eşimde pek sevmez o yüzden eve hiççç girmezzz tarhana ev tarhanamızda yok zatenn

mirayım herşeyin iyi gittiği ne güzel bi haber
bebiş de iyiymiş ohhhh

kızzz tarhana sevilmez mi ayyy şinci olsada içsem
gripken ilacım benim oo

kizlar internet gitti yine sansima artik size kavusamadim telden girdim ama yavas burasida.
buarda esmacim face ten ekledim seni mas.cok guzelsin bebeginde tatli esine soyle kiymetini bilsin tas gibi hatunsun valla..sinra konusuruz artik ben net gelirse girerim.:26:

Bende ojesiz çıkmam abiii
bende yanı genelde
ooooooooooo her gece halvet haaaaaaaaa maşşşşş

bende cumartesı ve pazar paristeydımmm genem

oo hıc cıkmıyonus maşallah
ben hec surmemm sevmıyomm uzun trnak bıde sur cıkarr oyyyy bana gore değelll

benım tırnaklarım uzun ama öle abartı değl cok uzun asla olmaz zaten hemenkırılır cok iş ettığımdem kesın bı yere vururum
vlla kuzum bizimkine bişiler oldu...

gördüğü yerde sıkıştırıyorrr

öldüm yaaa....

kız.. adama sanki eross ok attıı...

tepemden inmiyorr.. çok yoruldumm yaaa buneeedr...

ama kural koyucam artık yoruluyorum bendee yazık bana

puhahaha aynı benımkı
ama ben öle planszı iş etmem
günlerımız var ayol
çok şükür canım iyiyiz de grip oldum birassss
şıp şıp burnumum poffff
sen nasılsın?

gecmıs olsun hacı
nerden kaptın heemn
daha dur kışa yenı gırdık

çok sevındım cnm hep güzel haberler getr bıze
hem sana hem bebişine hem kardeşine
Rabbım korusun sızlerı
acil şifalar kardeşine

ay canım benim inş sağlıkla alırsınız kucağınıza ama benim içime erkek doğuyo, sağlıklı olsun daaa
eeeee akşama ne yemek var gacilerrrrrrrrrr
köfte, pilav, salata

artık teyzelerı olarak ustumuze dusune yaprızzzzz kısssss

sağol cnm benim allahıma şükür daha iyi...

bebeğim için ilk eteği hazal alacak fırfırlı sen ne alacan teyzesi cimcime kesin jartiyer yada gecelik alır büyünce giysin diye...

ekşi tatlı meselesi doğruu ama...

bir yanılma payın olabılırr.. şekerimm..

cunku ekşi tatlı meselesii tam 12 haftalıkta belli ediyor kendini...

hadi yaaa ama acayip ekşi yiyorum dün nar ekşisini ekmeğe sürdüm o derece yani...normalde hayatta yiyemem öyle..:26:

esma kız oğlun çok tatlı maşallah eşini görmedim herhalde sana benziyor.

Günaydın canımmm

günaydın hazal nbr napyosun kars soğudumu antalya bugün nasıl soğuk üşüdüm bee...

benim birsürü kıyafet almam lazım yaaa baktımda avm den çok uzak kalmışım uzun süredir...

trend...bişiler varmı hiç baktınmı??

Kredi kartımıda eşim ödese ne güzel olurdu yaaa...Plan yapmam lazım :26:

Akşamları çom soğukta gündüz henüz feci soğumadı bir iki güne soğur kar geliyormuş...
Burda avm olmadığı için bilmem ama alışveriş sitelerini hergün takip ediyorum kışlık kazak pantolon falan mı ihtiyacın var yoksa bot falanmı tam açılımını yap da ona göre yardımcı olimmm

En iyisi kredi kartın olmyacak eşininkini kullanıcaksın ben öyle yapıyorummmm

aldım çok tatlı kısa bot gibi yumurta topuk minicik topuğu desa dan aldım cnm....siyah...

Öyle birşeye benimde ihtiyacım var az topuklu burda kışın giyilmiyor çok topuklu buz oluyor her yer bir tarafımı kırcam diye ödüm kopuyor bakınıyorum şimdi sitelere neler var diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…