Akşamları çom soğukta gündüz henüz feci soğumadı bir iki güne soğur kar geliyormuş...
Burda avm olmadığı için bilmem ama alışveriş sitelerini hergün takip ediyorum kışlık kazak pantolon falan mı ihtiyacın var yoksa bot falanmı tam açılımını yap da ona göre yardımcı olimmm
En iyisi kredi kartın olmyacak eşininkini kullanıcaksın ben öyle yapıyorummmm
Öyle birşeye benimde ihtiyacım var az topuklu burda kışın giyilmiyor çok topuklu buz oluyor her yer bir tarafımı kırcam diye ödüm kopuyor bakınıyorum şimdi sitelere neler var diyeee
Bende spor kıyafetlerle işe gitmek istiyorum benim neyim eksik hep klasik hep klasik
yok yaa hazal ben onunkinide patlatmıştım geri aldı vermiyor bidaha ödedi....Şimdi verse keşke kapatırım benimkini
yok benim dik yaka kazaklar almam lazım renk renk...hırka aldım zaten o vardı onu çıkardım aradan ama bide panço gibi oluyor yaa örgülü kısa onlardan bir tane lazım ne bilim hep üst almam lazım kışlıklarım gözüme hoş görünmedi nedense..hala alıp onları düzenlemek gelmiyo içimden yazlık giyip ceket giyiyorum donuyorum sonra...:26:
sen kar botları var yaaa kısa ondan al camel rengi severim ben...bide uzunları oluyor yaa onların çok güzel olur kotlarla..ama iş yerine olmaz...
benimde en büyük hayalim bu yaaa hafta sonları spor ne güzel oluyor beee......
hazal şu kadife eşofmanlar var ya mangoda her rengi çıkmış mağzada görmüştüm tabii alamadım yaa..
O botlardan var bir camel birde siyah var ben iş yerindede giyebileceğim istiyorum gerçi düz taban kışlık uzun-kısa çizmelerim mevcut insanoğlu işte habire istiyor şimdide az topuklu yarım bot istiyorum isteklerim hiççç bitmiyor
İstiyordun ya sen alsaydın ya hem güzel hem de sıcak tutar seni pembeyle kırmızı al bende pembeyle parlament mavisi var
desa yokmu orda yada yakın bir yerde???
sen internetten bak kuzum orada bulursun....
çocuklar duymasında görmüştüm ben pınar alt. giymişti pempe pek güzel şekşi duryodu haaaa
ama ben gırmızı istiyomm çingenenin gözü alda olur derler ben çingeneyim galiba...
Yok yaa desa yakındada yok zaten hep netten bakıyorum her işimi netten hallediyorum oda olmasaydı ne yapardımBakınıyorumda henüz istediğim gibi bişi bulamadım buldummu hemen alıcam
millet nerde yaws ben geldim kimse yok esma girdi çıktı burcu yokk aaaa kızıyorum ama....
midem çok bulanıyo hazal beeee ilaç verdi doktor ama dadanma sakın dedi ben kutunun yarısını bitirdim bile..
Pembe evet güzel duruyor birde dar olucak ama mangonunki olur sana xs varya dar oluyor güzel oluyor
Akşamları çom soğukta gündüz henüz feci soğumadı bir iki güne soğur kar geliyormuş...
Burda avm olmadığı için bilmem ama alışveriş sitelerini hergün takip ediyorum kışlık kazak pantolon falan mı ihtiyacın var yoksa bot falanmı tam açılımını yap da ona göre yardımcı olimmm
En iyisi kredi kartın olmyacak eşininkini kullanıcaksın ben öyle yapıyorummmm
günaydın hazal nbr napyosun kars soğudumu antalya bugün nasıl soğuk üşüdüm bee...
benim birsürü kıyafet almam lazım yaaa baktımda avm den çok uzak kalmışım uzun süredir...
trend...bişiler varmı hiç baktınmı??
Kredi kartımıda eşim ödese ne güzel olurdu yaaa...Plan yapmam lazım :26:
millet nerde yaws ben geldim kimse yok esma girdi çıktı burcu yokk aaaa kızıyorum ama....
midem çok bulanıyo hazal beeee ilaç verdi doktor ama dadanma sakın dedi ben kutunun yarısını bitirdim bile..
günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama ben grip oldum yaaaaaaaaaa
ben geldim herkez kayboldu ama yaaa
günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama ben grip oldum yaaaaaaaaaa
keyfım hiç yok bugunn
nabersınz mırayım h geldınnn sende nasılsın anniş
bırsen gecmıs olsun dün içmedın mı bişiler
burdayım canım ....
sen hep kaçıyosun esma....!
geçmiş olsun bol bol limon mandalin ye..........C vitamini...
keyfım hiç yok bugunn
nabersınz mırayım h geldınnn sende nasılsın anniş
bırsen gecmıs olsun dün içmedın mı bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?