Kokoşş Hatunlar Kulübü

Öyle birşeye benimde ihtiyacım var az topuklu burda kışın giyilmiyor çok topuklu buz oluyor her yer bir tarafımı kırcam diye ödüm kopuyor bakınıyorum şimdi sitelere neler var diyeee

yok yaa hazal ben onunkinide patlatmıştım geri aldı vermiyor bidaha ödedi....Şimdi verse keşke kapatırım benimkini

yok benim dik yaka kazaklar almam lazım renk renk...hırka aldım zaten o vardı onu çıkardım aradan ama bide panço gibi oluyor yaa örgülü kısa onlardan bir tane lazım ne bilim hep üst almam lazım kışlıklarım gözüme hoş görünmedi nedense..hala alıp onları düzenlemek gelmiyo içimden yazlık giyip ceket giyiyorum donuyorum sonra...:26:

sen kar botları var yaaa kısa ondan al camel rengi severim ben... bide uzunları oluyor yaa onların çok güzel olur kotlarla..ama iş yerine olmaz...

Bende spor kıyafetlerle işe gitmek istiyorum benim neyim eksik hep klasik hep klasik

benimde en büyük hayalim bu yaaa hafta sonları spor ne güzel oluyor beee......

hazal şu kadife eşofmanlar var ya mangoda her rengi çıkmış mağzada görmüştüm tabii alamadım yaa..

O botlardan var bir camel birde siyah var ben iş yerindede giyebileceğim istiyorum gerçi düz taban kışlık uzun-kısa çizmelerim mevcut insanoğlu işte habire istiyor şimdide az topuklu yarım bot istiyorum isteklerim hiççç bitmiyor

benimde en büyük hayalim bu yaaa hafta sonları spor ne güzel oluyor beee......

hazal şu kadife eşofmanlar var ya mangoda her rengi çıkmış mağzada görmüştüm tabii alamadım yaa..

İstiyordun ya sen alsaydın ya hem güzel hem de sıcak tutar seni pembeyle kırmızı al bende pembeyle parlament mavisi var

desa yokmu orda yada yakın bir yerde???

sen internetten bak kuzum orada bulursun....

İstiyordun ya sen alsaydın ya hem güzel hem de sıcak tutar seni pembeyle kırmızı al bende pembeyle parlament mavisi var

çocuklar duymasında görmüştüm ben pınar alt. giymişti pempe pek güzel şekşi duryodu haaaa

ama ben gırmızı istiyomm çingenenin gözü alda olur derler ben çingeneyim galiba...

desa yokmu orda yada yakın bir yerde???

sen internetten bak kuzum orada bulursun....

Yok yaa desa yakındada yok zaten hep netten bakıyorum her işimi netten hallediyorum oda olmasaydı ne yapardım Bakınıyorumda henüz istediğim gibi bişi bulamadım buldummu hemen alıcam

çocuklar duymasında görmüştüm ben pınar alt. giymişti pempe pek güzel şekşi duryodu haaaa

ama ben gırmızı istiyomm çingenenin gözü alda olur derler ben çingeneyim galiba...

Pembe evet güzel duruyor birde dar olucak ama mangonunki olur sana xs varya dar oluyor güzel oluyor

Yok yaa desa yakındada yok zaten hep netten bakıyorum her işimi netten hallediyorum oda olmasaydı ne yapardım Bakınıyorumda henüz istediğim gibi bişi bulamadım buldummu hemen alıcam

millet nerde yaws ben geldim kimse yok esma girdi çıktı burcu yokk aaaa kızıyorum ama....

midem çok bulanıyo hazal beeee ilaç verdi doktor ama dadanma sakın dedi ben kutunun yarısını bitirdim bile..

millet nerde yaws ben geldim kimse yok esma girdi çıktı burcu yokk aaaa kızıyorum ama....

midem çok bulanıyo hazal beeee ilaç verdi doktor ama dadanma sakın dedi ben kutunun yarısını bitirdim bile..

Kıslar bu ara yoğundu baya boşlamışlardı topiği...

O kadar içme sende boşver bulansın aa bak leblebi yee miğde bulantısını geçiyor bol bol ye
Benimde miğdemde yanma var reflümmü tuttu nee feci miğdem bugün

Bende çıkıcam şimdi elimde yapmam gereken bir liste var onu dikkatlice yapim geri gelirim

Pembe evet güzel duruyor birde dar olucak ama mangonunki olur sana xs varya dar oluyor güzel oluyor

benim göğüsler bir büyüdü sorma azcık popomda belirginleşti lan kendimi şekşi hissediyorum o XS de kırmızı alırsam şöle fermuarda yarıya iner kocişime sarılırım sonra ver elini bağdat.....

kız bide randevu dizi bende bağdata gitmek diyim bari...ne diyorsanız felan yasak 2 hafta yok dedi doktor bizimki gün sayıyor...doktor diyince gülümsedi bende direk gün saymaya başla dedim adam beni daha bi arzular oldu nan yasak yaaa....

sen alışveriş sitelerinden haberler ver bize şekerim.. burda avm var ama işe yarar pek bişi yook...

kuzu sen biraz daha uzak dur avmelerden... aile bütçen için

emedur kullan günde bir tane fazlasını içmee..

bulantısı çok olanın oğlu olur derler... benm çok oldu.. kardeşimin olmadı kızı oldu... eltim hamile bulantısı olmadı hiçç kızı olucak...

hayırlısı olsun canım...

oğlum için söylediklerinede tşk ederim cnm..

evet eşimle benziyoruzz

günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama ben grip oldum yaaaaaaaaaa

keyfım hiç yok bugunn

nabersınz mırayım h geldınnn sende nasılsın anniş

bırsen gecmıs olsun dün içmedın mı bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…