badem yağı kıl yapar bebe yagı değellllll
anlatmıyor ne oldu anlamadım yaaaa??
bak çizelgeme nasıl esma yaptı beni doğurtmayada gelir herhalde....
of bilmiyorum bebeyim yaa, öyle içimde bi sıkıntı varişler yoğun, sıkıldımm
ıhh eşimle ilgili değil şükür ki, aman olmasın
okuyorummmm
hoş geldınız efendımmmmm tavsıyelerınızı tikkate alacağızzzzzzzzzz gel katıl aramızaaaa
aktarcı var tamam keseli var ben lifi kabaktan çıktığı gibi düşündüm eee yosun sabunuda ondamı var...
yani saçlarımı maşalarım,gözüme kalem çekerim belki hafif bi allık,gündüz eşortman takımı filan falan işte..evet canım bende hamişim bende 6-7 haftalık şiddetli bunatılarım başladı taki 15-16. haftaya kadar sürdü..şimdi baş ağrıları var yinede iyiyim çok şükür..çatlak kremi için erken normal sürdüğün nemlendiricini sürsen olur..16.-17 haftadan itibaren karnın geriliyo..bana sebamedi doktorum önerdi memnunum cildim kuru olmasına rağmen..çatlak kremi olrak lierac ve mustela hamişlerini klasik kullandığı ama ben sebamed ve kakao yağından çok memnunum.valla yosun sabunumun hiç kokosu yok hiçbişe kokmuyo..sorun yok yani..
yani saçlarımı maşalarım,gözüme kalem çekerim belki hafif bi allık,gündüz eşortman takımı filan falan işte..evet canım bende hamişim bende 6-7 haftalık şiddetli bunatılarım başladı taki 15-16. haftaya kadar sürdü..şimdi baş ağrıları var yinede iyiyim çok şükür..çatlak kremi için erken normal sürdüğün nemlendiricini sürsen olur..16.-17 haftadan itibaren karnın geriliyo..bana sebamedi doktorum önerdi memnunum cildim kuru olmasına rağmen..çatlak kremi olrak lierac ve mustela hamişlerini klasik kullandığı ama ben sebamed ve kakao yağından çok memnunum.valla yosun sabunumun hiç kokosu yok hiçbişe kokmuyo..sorun yok yani..
gelirim gekirimm.... ne olcak elimemi yapışacak sankii zevkleee
hımmm benim daha erkekn 12.haftadan sonra alırım çatlak kremleri yosun sabunları kakao yağı zeytin yağı hepsini sürerim...
15.haftaya kadar nasıl dayanırım bu bulantılara....off allahım hiç bişe yemek istemiyorum...ama zorla yiyorum salam sosis sucuk yemiyorum gazlı içecekte içmiyorum bunlar yasak öyle dedi doktor....
çalışyomusun cnm??
topicek doğurtacaz seniiiiiiiii miroyyyyyyyyy
ALLAH iyliğini versinn yaaaaaaaaaaa evet oda orda al onuda banyoda sur ama puf noktası bacağın aşağısından yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yapcak sın o keseyle okeyy dıkkattt yukarıdan asağıya değel aşağıdan yukarıya
gel gel vallla kocişin sanki gönderir kıskanır seni buralarda senin gibi yerli güzel az buralarda çatlar ölür...
adı ceyla olmıcakmış burda disko var adı ceyla kaşar olurmuşş eşim dio zeynep olsun dedim bende zeynep eski isim pek severim
ben sana demiştim yasak diyee..
tuzlu çubuk kraker yee..
hem bulantı alır hem iştah açar
her saba bbir ceviz yee...
bebeğin oluşum evresii es geçme
hergün bir fincan türk kahvesii...
peynirin yumurtan mutlaka...
beyin kalp organlar oluşuyorr.. eksik vitamınli olma çocuk senden beslenicek..
her vitamının bol olsun...
hımmm benim daha erkekn 12.haftadan sonra alırım çatlak kremleri yosun sabunları kakao yağı zeytin yağı hepsini sürerim...
15.haftaya kadar nasıl dayanırım bu bulantılara....off allahım hiç bişe yemek istemiyorum...ama zorla yiyorum salam sosis sucuk yemiyorum gazlı içecekte içmiyorum bunlar yasak öyle dedi doktor....
çalışyomusun cnm??
ben sucuk sosis bayılırdım ağzıma sürmem hamişlik bitene kadar..vitamin kullanıyomusun? sabah yataktan çıkmadan kraker tuzlu bişler ye iyi fayda ediyodu bana bende çok kötüydüm ağzıma bişe süremiyodum.hiçbişe yiyemediğim zamanlar yoğurt yiyodum normal yiyemiyosan meyvalıda yiyebilirsin..kakaolu süt içiyodum..ve meyva yemek bile yiyemesen bunları yemeğe çalış bebeğine faydalı olur en azından..yok canım tam çalışmaya karar vermiştim banka sınavlarına gircektim ki hamiş oldumu öğrendim öylece kaldı..daha ne zaman olur kısmet..sen çalışıyomusun?
yoğurt alayım bari bugün meyveli bişey yiyemiyorum çok arttı bulaantılar çay içemiyorum ya..Ben çalışıyorum cnm ilerde ne olur bilmem ama devlet dairesi diye bırakmak istemiyorum...Hamilelik bulantı derken sabah kalkıp gelmek zorlaşıyor gitgide...
bişey sorcam benim saçlarım boyalı dipler çıktı organik boya ile kendi rengi siyaha boyatımmı komple bidaha dipler gelmez?
zararı olurmu bebeğe?? Yada biraz beklesemmi?
günaydın kokoşlarımmmbugun gene yoğun olcam gıbı
sızlerı cok özledımm
mirayım nasılsın beben nasıl tatlım
kardeşin nsıl oldu umarım ıyıdır
esma senıde öpemm cnmsen nasılsın paşan nasıl
burcu senıde öpemm sen nasılsın cnmm
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?