Kokoşş Hatunlar Kulübü

of bilmiyorum bebeyim yaa, öyle içimde bi sıkıntı var işler yoğun, sıkıldımm

ıhh eşimle ilgili değil şükür ki, aman olmasın

okuyorummmm

sen iştenmi sıkıldın boşver yaaa hepimiz öyle evde otursak daha sıkıcı olur bunalırız....

aktarcı var tamam keseli var ben lifi kabaktan çıktığı gibi düşündüm eee yosun sabunuda ondamı var...

ALLAH iyliğini versinn yaaaaaaaaaaa evet oda orda al onuda banyoda sur ama puf noktası bacağın aşağısından yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yapcak sın o keseyle okeyy dıkkattt yukarıdan asağıya değel aşağıdan yukarıya

hımmm benim daha erkekn 12.haftadan sonra alırım çatlak kremleri yosun sabunları kakao yağı zeytin yağı hepsini sürerim...

15.haftaya kadar nasıl dayanırım bu bulantılara....off allahım hiç bişe yemek istemiyorum...ama zorla yiyorum salam sosis sucuk yemiyorum gazlı içecekte içmiyorum bunlar yasak öyle dedi doktor....

çalışyomusun cnm??

hımmm benim daha erkekn 12.haftadan sonra alırım çatlak kremleri yosun sabunları kakao yağı zeytin yağı hepsini sürerim...

15.haftaya kadar nasıl dayanırım bu bulantılara....off allahım hiç bişe yemek istemiyorum...ama zorla yiyorum salam sosis sucuk yemiyorum gazlı içecekte içmiyorum bunlar yasak öyle dedi doktor....

çalışyomusun cnm??

bende bebe yagı kullandım kızlarrr johans.... ama kıl tuy bısı yok beeee catlakda yok selulltlerm vr backlarımda ıyyy onlrda yapısal annedn kıza gecen turden hahaha

gelirim gekirimm.... ne olcak elimemi yapışacak sankii zevkleee

gel gel vallla kocişin sanki gönderir kıskanır seni buralarda senin gibi yerli güzel az buralarda çatlar ölür...

adı ceyla olmıcakmış burda disko var adı ceyla kaşar olurmuşş eşim dio zeynep olsun dedim bende zeynep eski isim pek severim

ben sana demiştim yasak diyee..

tuzlu çubuk kraker yee..
hem bulantı alır hem iştah açar

her saba bbir ceviz yee...

bebeğin oluşum evresii es geçme
hergün bir fincan türk kahvesii...

peynirin yumurtan mutlaka...

beyin kalp organlar oluşuyorr.. eksik vitamınli olma çocuk senden beslenicek..

her vitamının bol olsun...

haaa tamam alayım yarın bugün k.valideye gitcez yemeğe yarın alırım bizi çağırmış yemek yapmış gideyim kurulayım baş köşeye

tabii önce hastaneye kardeşime sonra oraya...

bu zeynep ismii ile ilgili çok komık bir anım varr...

eşimin teyzesii isim arıordu... bende zeynep olsun dedim..

zeyepler çok güzel olur bakımlı olur kokoş olur dedim..

onlarında bir halası var adı zeynep töbe yarrbim günah yazmaa.. baya çirkin..

bana verdiği cevap şuuu

hıııı dedii zeynepler çoook güzel olur ddiii... en güzel zeynepte bizim ailede maşallah dedi...

koptum bendeee....

ama benm çevremdekiler çoook güzelll....

ben çıkom kızlar bunları yarın okurum tamam tamam esma hepsini yapacam sözzzzzzzzzzzzzzz

ben sucuk sosis bayılırdım ağzıma sürmem hamişlik bitene kadar..vitamin kullanıyomusun? sabah yataktan çıkmadan kraker tuzlu bişler ye iyi fayda ediyodu bana bende çok kötüydüm ağzıma bişe süremiyodum.hiçbişe yiyemediğim zamanlar yoğurt yiyodum normal yiyemiyosan meyvalıda yiyebilirsin..kakaolu süt içiyodum..ve meyva yemek bile yiyemesen bunları yemeğe çalış bebeğine faydalı olur en azından..yok canım tam çalışmaya karar vermiştim banka sınavlarına gircektim ki hamiş oldumu öğrendim öylece kaldı..daha ne zaman olur kısmet..sen çalışıyomusun?

yoğurt alayım bari bugün meyveli bişey yiyemiyorum çok arttı bulaantılar çay içemiyorum ya..Ben çalışıyorum cnm ilerde ne olur bilmem ama devlet dairesi diye bırakmak istemiyorum...Hamilelik bulantı derken sabah kalkıp gelmek zorlaşıyor gitgide...

bişey sorcam benim saçlarım boyalı dipler çıktı organik boya ile kendi rengi siyaha boyatımmı komple bidaha dipler gelmez?
zararı olurmu bebeğe?? Yada biraz beklesemmi?

günaydın kokoşlarımmmbugun gene yoğun olcam gıbı
sızlerı cok özledımm

mirayım nasılsın beben nasıl tatlım
kardeşin nsıl oldu umarım ıyıdır

esma senıde öpemm cnmsen nasılsın paşan nasıl

burcu senıde öpemm sen nasılsın cnmm

hayır sakın boyama..

hele bir 3 ay geçşin sonrammm boyarsın...

doktor benm saçımı boya sanmıştı...

saçları boyamak yok dedi

bekleee.....

mirayyy bende çaydan tiksinmiştim hamişkenn...

kız senındemi oğluşun olucak yoksam ...

9 ay içmedim çay..nefret ettimm göünce midem bulanıorduu...

işinide bırakma devlet dairesi ele geçmzzz...

ama ücretsiz izin hakkın varsa kullanabilirsin..

benn 7 ay bulantı ile çalıştım....

çocukunun geleceği için çalışmalısın

ayy canmm dur bende seni öpeemmm oooh mis gibi kokmuşsun valla...

paşam biraz öksürüyor hala....
Günaydın kızlar

günaydın nektarım...

nasılsın bu sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…