ben dayanamadım aldım şeftali rengi bi ruj istiyodum zaten aldım gitti,,,,
pariste bir gece filmini çektim yafvrummmmmm
aynen canım aynen :105: :105:Günaydın gızlarrrrrrrrrrrrrr
tüm keyfim kaçtı şu haberlerden sonra
güle güle kullan, inş beklediğin gibi çıkar.. görüşlerini bize de söyle ama ben de alırım bir dahakineben dayanamadım aldım şeftali rengi bi ruj istiyodum zaten aldım gitti,,,,
aaa taburcu oluyo yanii, çok sevindim canım
çok çok geçmiş olsun :))))
miroyyyyyyyy çok sevındım canımmm kerdesın taburcu olmuss
mirayy ..
biraz daha gözetimde kalsaydı keşke yaa...
eve gitmesi çok güzell..
sanki daha iyi toparlanırdı hastanede..
ameliyat olalı kaç gün oldu canııımmm
tam bir hafta değerleine bakmışlar iyimiş....pek sevinçli eve gidicek diye...
cuma günü kontrole gidecek bakalım
esma teyzem aradı gelişime yatırmışlar ayapını kırmış bak yaa habere offf geilişim iyimi kız??
bugün ameliyat olacakmış oda ayak kırılınca kemik dışarı çıkmış bilekten ağlamış dün akşam sabaha....
dedim bişi lazımmı yok dedi oradaki hastene iyidir umarım allahım bu seneyi hayırlısyla atlatalım başka bişi istemiyorum artık...
iskenderunda çok yağmur yağmış balkondan içeri su giryomuş buda çek pas ile çekerken ayağındaki terlik kaymış...
offf sıkıldı içim yaa....
tam bir hafta değerleine bakmışlar iyimiş....pek sevinçli eve gidicek diye...
cuma günü kontrole gidecek bakalım
esma teyzem aradı gelişime yatırmışlar ayapını kırmış bak yaa habere offf geilişim iyimi kız??
bugün ameliyat olacakmış oda ayak kırılınca kemik dışarı çıkmış bilekten ağlamış dün akşam sabaha....
dedim bişi lazımmı yok dedi oradaki hastene iyidir umarım allahım bu seneyi hayırlısyla atlatalım başka bişi istemiyorum artık...
iskenderunda çok yağmur yağmış balkondan içeri su giryomuş buda çek pas ile çekerken ayağındaki terlik kaymış...
offf sıkıldı içim yaa....
bizim diziler sadece hafta sonu çekiliyor
kocişle görüşemiyoruz çünkü
böcük tam üstüne yazmışsın kardeşlim şuan taburcu oluyor demkki iyiye gidiyorki çıkarıyorlar....
eşim almaya gitti eve götürecek k.validemin evine bana gelemezler kedi var benim evde tüy kaçar felan zor olur...
k.validem kızında kalıyor bilyosun daha önce sölemiştim evi boş orası rahat olur onlar için...
bebiş iyi ama ben kız diyorum baksana çizelgeyide maviş yapmışım oğlan olacak herhalde..
bişey yiyemiyorum yaaa böğğk geliyor herşey...
günaydınn cnm
3.aydan sonra diplerine değirmicem dip siyah geliyor zaten şu iki renkten kurtulayım dipler uzasın ozman aşağıdan boyar bişi olurmu??
çaydan nefret ediyorum dün sütü zor içtim esma halim ne olacak benim?;
işe zor geldim
helal sana kız 7 ay nasıl bulantı çektin???
oğlan olacak galiba diye diye oğlan olacak esma...!!!
allahım hayırlısı oğlan olursada yiğit gibi bir aslan büyütürüm arkama alırım onu ne güzel....hayırlı zeki bir çocuk yetiştiririm...
kız olursa ne olur bilmem kaşar olmasında ne olursa olsun pohahah anası gibi cilveli olsun....
hangi diziyi .çektin yafrummmmmmm
böcüğe bakma gece gündüz farketmez çeker aklına vurmasınnnn
yuhhhh o satte ben akşam gettimm pariseeeeee uvvvvvvvvvvv
iyim esmam, sen nasılsınn
Bizim diziler sadece hafta sonu çekiliyor
Kocişle görüşemiyoruz çünkü
hazal h geldın cnm ben ıyyım sen nasılsın
dün hava buz gıbıydı hatta bı kaç gundur bugun gene ıyı şükür
Pek iyi değilim canım yaa bugün 26 ,dün akşam 5 polis ve 3 sivil vatandaş şehit oldu. Hatta sivillerden biri sadece 2 yaşındaydı. Bu insanların ne günahları var... Çok moralim bozuk. Bende bir polis eşi olarak tedirginim... Allah fırsat vermesin o iğrenç insanlara...
geçmiş olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?