Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy canmm dur bende seni öpeemmm oooh mis gibi kokmuşsun valla...

paşam biraz öksürüyor hala....

günaydın nektarım...

nasılsın bu sabah..

kokarım yaa bı dizi ardından duş ıyı geldısüründüm kremlerımı geldımmmondan gelıy o koku
ama cok uykum var ya
o kadarda erken yatıyomm 5:30da kalktımm

geçer ınş.yavaş yavaş

ayy canmm dur bende seni öpeemmm oooh mis gibi kokmuşsun valla...

paşam biraz öksürüyor hala....

günaydın nektarım...

nasılsın bu sabah..
iyim esmam, sen nasılsınn

kokarım yaa bı dizi ardından duş ıyı geldısüründüm kremlerımı geldımmmondan gelıy o koku
ama cok uykum var ya
o kadarda erken yatıyomm 5:30da kalktımm

geçer ınş.yavaş yavaş
bizim diziler sadece hafta sonu çekiliyor
kocişle görüşemiyoruz çünkü

böcük tam üstüne yazmışsın kardeşlim şuan taburcu oluyor demkki iyiye gidiyorki çıkarıyorlar....
eşim almaya gitti eve götürecek k.validemin evine bana gelemezler kedi var benim evde tüy kaçar felan zor olur...
k.validem kızında kalıyor bilyosun daha önce sölemiştim evi boş orası rahat olur onlar için...

bebiş iyi ama ben kız diyorum baksana çizelgeyide maviş yapmışım oğlan olacak herhalde..

bişey yiyemiyorum yaaa böğğk geliyor herşey...

Günaydın kızlar

günaydınn cnm

3.aydan sonra diplerine değirmicem dip siyah geliyor zaten şu iki renkten kurtulayım dipler uzasın ozman aşağıdan boyar bişi olurmu??

çaydan nefret ediyorum dün sütü zor içtim esma halim ne olacak benim?;
işe zor geldim

helal sana kız 7 ay nasıl bulantı çektin???
oğlan olacak galiba diye diye oğlan olacak esma...!!!

allahım hayırlısı oğlan olursada yiğit gibi bir aslan büyütürüm arkama alırım onu ne güzel....hayırlı zeki bir çocuk yetiştiririm...

kız olursa ne olur bilmem kaşar olmasında ne olursa olsun pohahah anası gibi cilveli olsun....

ne ruju ya saçmaladım bende 24 tane şehit varken benim düşündüğüm şeye bak,,

allah sabır versin

aaa taburcu oluyo yanii, çok sevindim canım
çok çok geçmiş olsun :))))

şu soysuzları nezman yok edecekler anlamıyorum hiç birşey yapılmıyor operasyon diyolar fosssss bişey yok...

Atatürk gibi bir adam asla gelmeyecek birdaha ve bu topraklara ancak biz sahip çıkacağız ama gelin görünki adamlar mecliste fink atıyor yaa konuşmıcam artık sinirlerim bozuluyor ...

biz rahat uyurken bu insanlar ölüyor....ama hiç uğruna destek verip orayı güçlendirmek lazım belli yani bu ama kimin umrundaki....

pek yakışmışşş kokoşşşşşşşşşş

Günaydın gızlarrrrrrrrrrrrrr
tüm keyfim kaçtı şu haberlerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…