Kokoşş Hatunlar Kulübü

benziyorlar cnm arabası tamire gitti evden çıkmadı işyeri evimeze yakın eşimin asla yürümez hep araba...banada diyo diğer şöförler sıkıştırır seni diye...

off korktum valla ne çok çekmişsin öyle gerçi benimde bulantılarım var ....ben gelecek yıl tatile gidemicem yaaa minik bebekle nereye...

benziyorlar cnm arabası tamire gitti evden çıkmadı işyeri evimeze yakın eşimin asla yürümez hep araba...banada diyo diğer şöförler sıkıştırır seni diye...

hey allam yaa bunların hepsı aynı model:):)

cnm gıdersn tatılee gıden nasıl gıdyor ama cok bişi anlamzsn uyku saatı emişme saatı mama saatii hava degısımı sana ıyı gelebılr ama yannda mutlaka bakcıı tayfası gotr haha anane nene vs

2. yılıma ben de alışırım belki
ama evet herkesin dediği gibi sorun haline getirmiycem
napim artık, ne olucaksa olsun

ayyy biz çok severiz bide ben derimki aşkım beni ağa aralarında kovalasan türk filimlerindeki gibi ozaman gülerizzz benim aşkım ilk ağaç altında öpmüştü ayy ne romantikti...

off korktum valla ne çok çekmişsin öyle gerçi benimde bulantılarım var ....ben gelecek yıl tatile gidemicem yaaa minik bebekle nereye...

kır dizini otur demicem
ben o hatayı yaptım gitmedim
kızkardeşim gitti iyi geldi diyo

mirayy sen bayramda gelemicen demi şimcikk..

of yaaa :'(

kardeşin nasıl canım bu arada...

yaff bakıcı tayfasıla tatilmi yapılır aman gitmem daha iyi gerçi annemi götürürüm yanıda bebişi uyutur gecelere akarım eşimle marmaris yada bodrum...ben giderim yaa yoksa sıkılırım zaten hamilelik strese sokar beni...

kır dizini otur demicem
ben o hatayı yaptım gitmedim
kızkardeşim gitti iyi geldi diyo

gidicem annemide götürürüm emzirir yatırırız ben sonra fink atarım caddelerde...

ama tatil sonrası bebeğe daha iyi bakarım mutlulukla valla stress olurum yoksa ben....

nektarım sıkma canını bebeğim ya bızım kı de pazartesıye denk gelmişti akşam gidip yemek yedık senınkıde ole oldugunu var sayyy

mirayy sen bayramda gelemicen demi şimcikk..

of yaaa :'(

kardeşin nasıl canım bu arada...

sorma görümcemde sordu hemen hamileyim yaa gitmicenmi diye galiba annemler burda gitmeyebiliirim bide ilk 3 ay riskli biliyorsun gelmesem daha iyi olmazmı?

gidicem annemide götürürüm emzirir yatırırız ben sonra fink atarım caddelerde...

ama tatil sonrası bebeğe daha iyi bakarım mutlulukla valla stress olurum yoksa ben....

heheh bend eo hatayı yaptım eve kapattım kendımııı ama ben evıu seven bı tıp oldugm ıcn cok sorun yasamadım ama gıtsemde guzel olur gercı sonra taa kaysserılere ankaralara gıttımmm kardesımın duugunuu ıcn ozmnda guzl gecmıstı hhehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…