aynen arabasızzz markete gıtmez benmkı bazn arabayı babasına verıyoruzda o haftasonu evden cıkmıyor arabasz gıdemem bıryere dıyee gıck ya gıck bak yıne sınrlendım ama sakat kalcm her aksm cocugu al otobus bekle yuru bılmem ne offofff ne admlr var karısınaa kendılerı araba teklıf edıyor hihihi bzmkı korkuyorms baska sofrlere guvenmıyorms
off korktum valla ne çok çekmişsin öyle gerçi benimde bulantılarım var ....ben gelecek yıl tatile gidemicem yaaa minik bebekle nereye...
benziyorlar cnm arabası tamire gitti evden çıkmadı işyeri evimeze yakın eşimin asla yürümez hep araba...banada diyo diğer şöförler sıkıştırır seni diye...
2. yılıma ben de alışırım belkinektarr annemmm üzme kendini kızzz
bizim şu işleri yüzünden ilk 1-2 yılımız mahvolmuştu
ne özel gün nede tatilimiz vardı doğru düzgün
bende hep ağlıyodum sinirden
napcan hayat işte
DÜZELİR DÜZELİR BAK BEN ŞİNCİ RAHATIMMM
ayyy biz çok severiz bide ben derimki aşkım beni ağa aralarında kovalasan türk filimlerindeki gibi ozaman gülerizzz benim aşkım ilk ağaç altında öpmüştü ayy ne romantikti...
off korktum valla ne çok çekmişsin öyle gerçi benimde bulantılarım var ....ben gelecek yıl tatile gidemicem yaaa minik bebekle nereye...
hey allam yaa bunların hepsı aynı model:):)
cnm gıdersn tatılee gıden nasıl gıdyor ama cok bişi anlamzsn uyku saatı emişme saatı mama saatii hava degısımı sana ıyı gelebılr ama yannda mutlaka bakcıı tayfası gotr haha anane nene vs
kır dizini otur demicem
ben o hatayı yaptım gitmedim
kızkardeşim gitti iyi geldi diyo
mirayy sen bayramda gelemicen demi şimcikk..
of yaaa :'(
kardeşin nasıl canım bu arada...
ayyyyyyyy kıslar su imaj bölümünde kıslar bırbırlerını yemişlerrrr yazık yaaa
nerde ayyyyyy merak ettim atsana link....
link atmayı bilmiyommmm ben imaj bölümü beni baştan yarat zayıflıkla ılgılı konu
imaj herşeydir mi?
kız sayfaya girdiğinde yukarda yazanı kopyala şu hani arama motorundaki yazıyı komple kopyala yapıştır bura gönder...
okudum o konuyuamann benım aklım şehıtlerımızde
yaff bakıcı tayfasıla tatilmi yapılır aman gitmem daha iyi gerçi annemi götürürüm yanıda bebişi uyutur gecelere akarım eşimle marmaris yada bodrum...ben giderim yaa yoksa sıkılırım zaten hamilelik strese sokar beni...
gidicem annemide götürürüm emzirir yatırırız ben sonra fink atarım caddelerde...
ama tatil sonrası bebeğe daha iyi bakarım mutlulukla valla stress olurum yoksa ben....
ayyyyyyyy kokoşlarımmmmm netim gıtttı yawwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?