Kokoşş Hatunlar Kulübü

köklerını kurutup gelsınler:serf..zlerın
önce şehırledekı terorıstlerıde öldursunler
hepsının kökü kurusun ınş.
dua edıommm Rabbım korusun kör etsın onların gözlerınıde

boş işler bunlar

off cnm sıkkın askerlerımız kara harekatına cıktıla
Rabbım korusun askerlerımızı inş.

kuzenımde hakkarıde benm semdınlıde dun ara ara ulasamadık sonradn ulastık operasyonlar oluyorms surklı demstı allhm yrdm etsn herkese

saol canım rahatsızım bugun bıraz sağ tarafımda böbreklerımın oldugu yerde bı ağrı var ılaç aldım bıde sıcak su torbası koydum iyi geldi bakalım sen napıyorsun
geçmiş olsun burcuuu
ben de galiba böbreklerimi üşüttüm, akşam sıcak su torbamı alıcam koynuma

saol canım rahatsızım bugun bıraz sağ tarafımda böbreklerımın oldugu yerde bı ağrı var ılaç aldım bıde sıcak su torbası koydum iyi geldi bakalım sen napıyorsun

Geçmiş olsun canım ayağınımı üşüttün kiiii genelde ayak üşütünce böbrekler ağrıyor yaaa

kuzenımde hakkarıde benm semdınlıde dun ara ara ulasamadık sonradn ulastık operasyonlar oluyorms surklı demstı allhm yrdm etsn herkese

benımde kuzenım orda Rabbım hepsını korusunn hepsı bızım abımız kardeşimiz

burcu gecms olsun cnm

kaddafi ölmüş

geçmiş olsun burcuuu

Geçmiş olsun canım ayağınımı üşüttün kiiii genelde ayak üşütünce böbrekler ağrıyor yaaa

burcu gecms olsun cnm

kaddafi ölmüş

tşkler kıslarrrrrr ya benım sole bı problemım ayağıma kalın corap gıyerım havlu olanlarından ama ayağımdan çorabı cıkartırım ayağım buz gıbıdır hıc ısınmıyor anlamadım gıttı

geçmiş olsun burcuuu

burcu gecms olsun cnm

kaddafi ölmüş

teşekkür ederim canımmm
..
üff bu öğlen yediğim hamsi buğlama midemi kötü yaptı ya :/

ben buğlamayı hıc sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…