Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız varyaa ehliyeti alim minnet etmicem ben buna..

sinirimi bozuyor bu adam benmm..

hayır zaten konu kapanmışş..

başka bişeyi daha unutmuş.. neden unuttun diorm..

kafamı bıraktın bende sabah sabah gerdin beni dior..

hayır bişeyide sen düşün... ben nereye kadar dayanıcam demii...

aman ya bend eyemedım ıcmeıdm araba alcam dıye para bırktrdm yan cızıyor sımdı yok o kotu bu ıyı deıl cok yakr az yakr yolda kalırsın bır suru bahane asıl derdıı korkuyor cocukjla trafıge cıkmamdan tek olsam neysede gıcık adam kendı arabalrda cırt atıyor ama

onu banada dedi biliyorumusun..

çocukla çıkmana müsade edemmm dedi..

daha yeni öğreniorsun dedi...

böyle destekçin olduktan sonraa...

çok güzel kullanırsın....

yaparsın edersin demiyor..

banada bişe diyemior... etrfata çok kotu araba kullannn var sen kullnanamzzsın.. diee söylenior süreklii..

özgüvenmi kırıyorr...

ayyy biz çok severiz bide ben derimki aşkım beni ağa aralarında kovalasan türk filimlerindeki gibi ozaman gülerizzz benim aşkım ilk ağaç altında öpmüştü ayy ne romantikti...

al biran önce ehliyet akşamları git kursa kışın al 2-3 saat sürüyor dersler zaten...

günaydın burcu kusura bakma hehehe

ya bnm acemılıgım yokki kcoam gıck benım ben evlnmdn onceee hayet guzl kullnıyordm evlendık bır kere bıle vermedı arabasını cımrı cımrııı

benimkide bana vermiyor korkuyormuş yaa bişi olursaymış kendi arabdan inip markete gitmez aynı yani...

valla bende ehliyet var esma antlya trafiğini görsen korkarsın ....

bana vermiyor arabayı yanında kullanıyım diyorum hamilesin olmaz diyor şimdide....

kız 9 yıl çok arası baya olcak yazık kardeşsi büyütme çocuğu seneye doğur bari...
kız ne senesi be
Allaha güç gitmesin ben hamileyken felaket mide bulantılara çektim öldm öldm dirildim
sonra doğduktan sonrada çok gazlıydı 7 ay öle çektik her akşam hastanelerde nerdeyse 3-4 ay boyunca
yok yookk biraz rahat edim durr

benimkide bana vermiyor korkuyormuş yaa bişi olursaymış kendi arabdan inip markete gitmez aynı yani...

aynen arabasızzz markete gıtmez benmkı bazn arabayı babasına verıyoruzda o haftasonu evden cıkmıyor arabasz gıdemem bıryere dıyee gıck ya gıck bak yıne sınrlendım ama sakat kalcm her aksm cocugu al otobus bekle yuru bılmem ne offofff ne admlr var karısınaa kendılerı araba teklıf edıyor hihihi bzmkı korkuyorms baska sofrlere guvenmıyorms

işte benm de en buyuk korkum bu acaba yıne kusma bulantılrm olurmu 2. hamılelıgmde cok ısyan edıp aglmstmmm hamılykn yıne aynı seylerı yasmaak ıstemıyorum ustelık hala duzelmemısken bulantılrm ofyaaa gercı bende en az 4-5 sene gecsn belkı dusncem ama işte nasip

tabiki nasip Rabbim neylerse güzel eyler.
anam bende korkuyom inş. olmazzz

off korktum valla ne çok çekmişsin öyle gerçi benimde bulantılarım var ....ben gelecek yıl tatile gidemicem yaaa minik bebekle nereye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…