günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz kuslarr:):)
esm_ckr cnm aynı seylerı bızde yasıyrz her sabah ayakkabıyı untyrz bazn cocun gerı don bılmem ne sımdı esıme mecburen her sabah hatrltyrm ayakkbısını hyr solemesem almıyor ılla bişylerı durterk solıcn kaz kafalı gıbler tobe tobee
kız varyaa ehliyeti alim minnet etmicem ben buna..
sinirimi bozuyor bu adam benmm..
hayır zaten konu kapanmışş..
başka bişeyi daha unutmuş.. neden unuttun diorm..
kafamı bıraktın bende sabah sabah gerdin beni dior..
hayır bişeyide sen düşün... ben nereye kadar dayanıcam demii...
aman ya bend eyemedım ıcmeıdm araba alcam dıye para bırktrdm yan cızıyor sımdı yok o kotu bu ıyı deıl cok yakr az yakr yolda kalırsın bır suru bahane asıl derdıı korkuyor cocukjla trafıge cıkmamdan tek olsam neysedegıcık adam kendı arabalrda cırt atıyor ama
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım 2009 23 ağststa
bu ne hız böyle yaa esma ile sen genç annelersiniz...ikinci düşünyormusun?
ilahi Mirayım, elele ağaç altında gezmek ve benim kocişim
görsem inanmam, 18-20 yaşımızda kaldı kız öyle şeyler..
yemeğe gidecektik biz belki, sonraa süpriz minik pasta alıcaktım ben, randevumuz vardı birde
neyse bakalım artık, kısmet :)))
kız varyaa ehliyeti alim minnet etmicem ben buna..
sinirimi bozuyor bu adam benmm..
hayır zaten konu kapanmışş..
başka bişeyi daha unutmuş.. neden unuttun diorm..
kafamı bıraktın bende sabah sabah gerdin beni dior..
hayır bişeyide sen düşün... ben nereye kadar dayanıcam demii...
aman ya bend eyemedım ıcmeıdm araba alcam dıye para bırktrdm yan cızıyor sımdı yok o kotu bu ıyı deıl cok yakr az yakr yolda kalırsın bır suru bahane asıl derdıı korkuyor cocukjla trafıge cıkmamdan tek olsam neysedegıcık adam kendı arabalrda cırt atıyor ama
onu banada dedi biliyorumusun..
çocukla çıkmana müsade edemmm dedi..
daha yeni öğreniorsun dedi...
böyle destekçin olduktan sonraa...
çok güzel kullanırsın....
yaparsın edersin demiyor..
banada bişe diyemior... etrfata çok kotu araba kullannn var sen kullnanamzzsın.. diee söylenior süreklii..
özgüvenmi kırıyorr...
yok anam yok ben bidaha8-9 yıl sonra
rabbim isteyene versin inş...
kız ne senesi bekız 9 yıl çok arası baya olcak yazık kardeşsi büyütme çocuğu seneye doğur bari...
benimkide bana vermiyor korkuyormuş yaa bişi olursaymış kendi arabdan inip markete gitmez aynı yani...
kız ne senesi be
Allaha güç gitmesin ben hamileyken felaket mide bulantılara çektim öldm öldm dirildim
sonra doğduktan sonrada çok gazlıydı 7 ay öle çektik her akşam hastanelerde nerdeyse 3-4 ay boyunca
yok yookk biraz rahat edim durr
işte benm de en buyuk korkum bu acaba yıne kusma bulantılrm olurmu 2. hamılelıgmde cok ısyan edıp aglmstmmm hamılykn yıne aynı seylerı yasmaak ıstemıyorum ustelık hala duzelmemısken bulantılrmofyaaa gercı bende en az 4-5 sene gecsn belkı dusncem ama işte nasip
kız ne senesi be
Allaha güç gitmesin ben hamileyken felaket mide bulantılara çektim öldm öldm dirildim
sonra doğduktan sonrada çok gazlıydı 7 ay öle çektik her akşam hastanelerde nerdeyse 3-4 ay boyunca
yok yookk biraz rahat edim durr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?