hazal ayrıca hiç 29 yaşında gibi durmuyosun , maşallah onada.....
Evet canım öyle söylüyorlar hep 23-24-25 arasında falan tahmin ediyorlar yaşımı ileride daha çok işime yarayacak hiç yaşlı durmayacağım hihiiiiiii
Yaaa Hayat ben seni görmedim...
topik güzel kaynıorr..
biz güzelleşmek için kokoş oluyorzz bunnar neden oluyor anlamadım zaten
=) evet haklisin cok okuyorum topikleri...
Eylülde evlendim, esim türkiyede..
Türkiyede yasayan kadinlarin hayatini hep merak etmisimdir o yüzden burdayim
Ayrica cokta kokosumdur
cnmm.. kayınvalidem kutlarsan haber ver dedii...
bende aradım davet ettim..
abinide davet etttim..
edemden şık bir pasta aldım..
süslendim... evimi pakladım..
8 gibi geldi ailesi
pastayı getirdim.. kestik... yedik.. çay ikram ettim gittiler..
bende bobreklerimi üşütmüştüm.... ağrım çoktu... paris olmadıı...
çok taliplin olmuştur o yaşına kadar senin dimi boş bırakmazlar ,,
koketasevdim bunu
anlamaz o söpraystankeşke olsa, du bakalım pazar olsun :/
maşallah size ya :))
hımm sen nerdesin peki cnm valla bizim hayatımız iş güç ev koca çocuk varsa bide ooo...ama pekte kokoşuz yani..burdaki maşallah kızlarımızın hepsinin hayatı güzel...
kokoş derken neler giyersin neler seversin alırsın yaz bize bizde bilelim burdaki kızların tarzını az çok biliyorum artık...
Biri kelekbek sever adı nek poahhahaha
biri çok alışveriş sever hep internetten alır giyer pek süslüdür :Hazal
biri bakımlıdır ama çaktırmaz parfüm delisidir ben gibi :Burcu
biri bebişinden fırsat bulunca süslenir çizimlere atar kendini deli gibi çalışır güneş...
biri ruj delisi nerede o hayat gelmiyor dünden beri....renkli ruj pek sever hala bekar snir oldum evlenmedi gittii...
biri dizi çekmeyi pek sever oje sürer sonra söler bunu sürdüm die...böcüklü şeler sever ..
biri turuncu saçlı pek kokoştur hatta kokoş annedir saçlarına pek önem verirsaçını düzeltmeden kocişile bile tartışmaz pohaaa
unuttuğum var mı kızlar??
nabersiniz kızlar ...
Evet canım öyle söylüyorlar hep 23-24-25 arasında falan tahmin ediyorlar yaşımı ileride daha çok işime yarayacak hiç yaşlı durmayacağım hihiiiiiii
İkincai sayfadada var bi tane resim dudak resmi kirazı ağzına alıyor oda seksüüü kuzuummmmm
Tam beni anlatmışsın annem sennnn
anlatımını sevsinler seninhımm sen nerdesin peki cnm valla bizim hayatımız iş güç ev koca çocuk varsa bide ooo...ama pekte kokoşuz yani..burdaki maşallah kızlarımızın hepsinin hayatı güzel...
kokoş derken neler giyersin neler seversin alırsın yaz bize bizde bilelim burdaki kızların tarzını az çok biliyorum artık...
biri bebişinden fırsat bulunca süslenir çizimlere atar kendini deli gibi çalışır güneş...
biri ruj delisi nerede o hayat gelmiyor dünden beri....renkli ruj pek sever hala bekar snir oldum evlenmedi gittii...
biri dizi çekmeyi pek sever oje sürer sonra söler bunu sürdüm die...böcüklü şeler sever ..
biri turuncu saçlı pek kokoştur hatta kokoş annedir saçlarına pek önem verirsaçını düzeltmeden kocişile bile tartışmaz pohaaa
aaa limon ve tuz :26: ilk kez duyuyorum, anam ne acaip şeyler çekiyo kuzum senin canın :26:şimdi ofisimin yanında limon ağaçları var gittim topladım tuza banıp yedim hepsini herkes bana nası bakıyo...
wwwaaayyy hazal hafızalarda iz bırakırım diyosun yani,, peki eşin seni çok kıskanıyo mu,, onu giyme dikkat çekme falan die..
hazalım hoşgeldinn
yeni gelenler hoş gelmişş
hazal garusu bişi dicemm
bende seninki gibi seksi resim istym avatarımaa
yardım ertte bulimmmm
az seksü takılam yawwwwwwww
ya bennn ya bennnnnnnhımm sen nerdesin peki cnm valla bizim hayatımız iş güç ev koca çocuk varsa bide ooo...ama pekte kokoşuz yani..burdaki maşallah kızlarımızın hepsinin hayatı güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?