Kokoşş Hatunlar Kulübü

İkincai sayfadada var bi tane resim dudak resmi kirazı ağzına alıyor oda seksüüü kuzuummmmm

Yaaa Hayat ben seni görmedim...

topik güzel kaynıorr..

biz güzelleşmek için kokoş oluyorzz bunnar neden oluyor anlamadım zaten

=) evet haklisin cok okuyorum topikleri...
Eylülde evlendim, esim türkiyede..
Türkiyede yasayan kadinlarin hayatini hep merak etmisimdir o yüzden burdayim
Ayrica cokta kokosumdur

hımm sen nerdesin peki cnm valla bizim hayatımız iş güç ev koca çocuk varsa bide ooo...ama pekte kokoşuz yani..burdaki maşallah kızlarımızın hepsinin hayatı güzel...

kokoş derken neler giyersin neler seversin alırsın yaz bize bizde bilelim burdaki kızların tarzını az çok biliyorum artık...

Biri kelekbek sever adı nek poahhahaha

biri çok alışveriş sever hep internetten alır giyer pek süslüdür :Hazal

biri bakımlıdır ama çaktırmaz parfüm delisidir ben gibi :Burcu

biri bebişinden fırsat bulunca süslenir çizimlere atar kendini deli gibi çalışır güneş...

biri ruj delisi nerede o hayat gelmiyor dünden beri....renkli ruj pek sever hala bekar snir oldum evlenmedi gittii...

biri dizi çekmeyi pek sever oje sürer sonra söler bunu sürdüm die...böcüklü şeler sever ..

biri turuncu saçlı pek kokoştur hatta kokoş annedir saçlarına pek önem verir saçını düzeltmeden kocişile bile tartışmaz pohaaa

unuttuğum var mı kızlar??

hımm aferin sana beğendim şimdi...

ayy pasta dedin şimdi bugün pastamı alsam...

esma böbrekler için çok su iç böbrek önemli bak..

çok taliplin olmuştur o yaşına kadar senin dimi boş bırakmazlar ,,

Benim zaten eşimden önce vardı bir çıktığım 4 yıl çıkmıştık sonra ayrıldık 2 sene sonra eşimle tanıştık evlendik ama tanışmak isteyen oluyordu bir kere ist. çalışırken o zaman plazada çalışıyordum öğle arasında takım elbiseli karizmatik bir adam bakıp duruyor yolda yanıma geldi bende arkadaşımla yürüyorum iş yerine gitcez sizi bi yerden tanıyorum dedi bende baktım hiç tanımadığım biri ,ben sizi tanımıyorsam sizinde beni tanıma olasılığınız sıfır dedim adam o zaman tanışalım falan dedi ama nasıl ısrarcı yolda tanışmak istediğim için hayır diyorsanız yanlış anlamam kabul edin lütfen falan filan ama adamı görsen hiç demezsin bu böyle yapar ne gülmüştüm iş yerinin girişine kadar gelmişti sonra bir iki defa daha gördüm adamı ben pas varmeyince kesti gelmeyi arkadaşım şok olmuştu hiç öyle birine benzemiyor nasıl ısrar etti keşke tanışsaydın yakşıklıydı falan dedi dedim çok istiyorsan sen tanışş

Tam beni anlatmışsın annem sennnn

wwwaaayyy hazal hafızalarda iz bırakırım diyosun yani,, peki eşin seni çok kıskanıyo mu,, onu giyme dikkat çekme falan die..

anlatımını sevsinler senin

şimdi ofisimin yanında limon ağaçları var gittim topladım tuza banıp yedim hepsini herkes bana nası bakıyo...
aaa limon ve tuz :26: ilk kez duyuyorum, anam ne acaip şeyler çekiyo kuzum senin canın :26:

wwwaaayyy hazal hafızalarda iz bırakırım diyosun yani,, peki eşin seni çok kıskanıyo mu,, onu giyme dikkat çekme falan die..

Yaa ist. da çok rahatım orda hiç karışmaz her istediğimi giyiyorum askılı tişörtler mini elbiseler ama çok göğüs dekoltesine izin vermez burda işe giderken etek bile giymemi pek istemez çünkü hiç görmemiş gibi bakıyorlar zaten kapalı bile olsan bakıyorlarda farketmiyor nefes alsın yeter diyorlar herhalde arada sırada giyiyorum uzun çizmeyle falan elbise etek onun dışında karışmaz kociş benden meraklı bana kıyafet almaya o yanını çok seviyorum

hazalım hoşgeldinn
yeni gelenler hoş gelmişş
hazal garusu bişi dicemm
bende seninki gibi seksi resim istym avatarımaa
yardım ertte bulimmmm
az seksü takılam yawwwwwwww

hayırdır sexü felkan sen bekarsın daha şiştttt söleme bakım böle şeler..............

evlenmek istiyosun anlaşılan...

ya bennn ya bennnnnnn
anam ben de pek severim parfümü ve internet alışverişi peki nolcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…