nerden aldın kız bende bakim
nek bide ben okadan trendyol markafoni limangodan alışveriş yapıyom neden çekim olmuyo
misal bu yaz herşeyi ordan aldım yaaaaaaaa
Canım senin davet ettiğin arkadaşlarından biri alışveriş yaparsa sana hediye çeki gelir
Iyliner sevmiomusun?? güzel olur sana ...
Hee bak benim dediğim avatarı koymuşsun kısss çok güsel olmuşş hadi hayırlı avatarlar
ben de bi ara deli gibi alışveriş yapardım hiç çek vermiyodu bana sitelernerden aldın kız bende bakim
nek bide ben okadan trendyol markafoni limangodan alışveriş yapıyom neden çekim olmuyo
misal bu yaz herşeyi ordan aldım yaaaaaaaa
alacak bişi bulamadım, rengi de çok hoşuma gitti aldım.. inş kullanırım atmam bi köşeyeçok hoş beğendim valla...
bende bitane var, kareli siyah-beyaz-gri ama sevmiyorum onu.. yandan düğmeleri varÇok güzelmiş canım güle güle kullan pançolar nasıl kullanışlımı ben hiç kullanmadım
ondan geldide 10 10 diyelim herikisini aynı anda kullanabiliyoz mu
Bence gözleri mal mal bakmaycak azıcık içten azıcık sıcak azıcık seksi ama yeri geldiğindede ateş fışkırıcak o gözlerden
birsen seni ben sandı ha hahhh bu topikte tek bekar benim yavrummmm
hazal resmin diyorum ben görmedim diyorum duymuyosun beni....
alttakilerrr okumayın sadece haydi eller çalışsınnnnn
Kızım senin için kaç defa koydum görmedin mi hala topikten ayrılma bak son kez koyuyorum gördün gördün dahada koymam valla heeee gitme bir yere
Bakın bize nasıl yazıyorum çatır çatır demiii
benziyoruz haa bende böyle siyah saçlıyım normalde hımmm fıstık gibisin dur yüzüne tükürüm nazar değmesin....tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben başka fotoda istiyom bu pek belli değil cnm...
kızlar dün burda bi topikte okumuştum yüzü dalin bebe şampuanıyla yıkamak iyi oluyomuş bi yakınımda söylemişti daha önce bana,, dün aldım hakikaten çok güzel hemen fark ediyo göz makyajınıda süper güzel çıkarıyo,,,
benziyoruz haa bende böyle siyah saçlıyım normalde hımmm fıstık gibisin dur yüzüne tükürüm nazar değmesin....tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben başka fotoda istiyom bu pek belli değil cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?