Kokoşş Hatunlar Kulübü

nerden aldın kız bende bakim
nek bide ben okadan trendyol markafoni limangodan alışveriş yapıyom neden çekim olmuyo
misal bu yaz herşeyi ordan aldım yaaaaaaaa

Hee bak benim dediğim avatarı koymuşsun kısss çok güsel olmuşş hadi hayırlı avatarlar

nerden aldın kız bende bakim
nek bide ben okadan trendyol markafoni limangodan alışveriş yapıyom neden çekim olmuyo
misal bu yaz herşeyi ordan aldım yaaaaaaaa
ben de bi ara deli gibi alışveriş yapardım hiç çek vermiyodu bana siteler
zaten artık bıraktım hiç bişi almıyorum netten..
öyle bu hafta mailime baktım, 20 tl çek hediye 3.11 e kadar kullanın yazıyodu
değerlendirim dedim..
neye göre veriyolar hiç anlamıyorum canım yaa :26:
maillerini kontrol et sık sık..

çok hoş beğendim valla...
alacak bişi bulamadım, rengi de çok hoşuma gitti aldım.. inş kullanırım atmam bi köşeye

Çok güzelmiş canım güle güle kullan pançolar nasıl kullanışlımı ben hiç kullanmadım
bende bitane var, kareli siyah-beyaz-gri ama sevmiyorum onu.. yandan düğmeleri var
bununkiler önden diye cezbetti beni, kapşönü de var bu havalarda mont yerine giyerim dedim..
ben de kullanmadım sayılır canım

ondan geldide 10 10 diyelim herikisini aynı anda kullanabiliyoz mu

Kampanya tarihleri aynı dönemse kullanabiliyorsun en fazla 3 hediye çeki kullanabiliyorsun

Birde trendyoldan kupon kazanmak istiyorsanız cola içenler kutu cola var ya ama üzerinde kırmızı kasa yazıcak ondan alın kapak kmısmında şifre var internet sitesine giriyorsun ordan şifreyi giriyorsun her bir kapak 3 puan 18 puan biriktirince trendyoldan 10 liralık kupon veriyor ama onu bir kupon olarak kullanıyorsun başka kuponla birleştiremiyorsun ayrıca bitiş tarihi 31 ekim hızlı davranırsın hep cola tüketirseniz kuponunuz hazır

alttakilerrr okumayın sadece haydi eller çalışsınnnnn

Kızım senin için kaç defa koydum görmedin mi hala topikten ayrılma bak son kez koyuyorum gördün gördün dahada koymam valla heeee gitme bir yere

benziyoruz haa bende böyle siyah saçlıyım normalde hımmm fıstık gibisin dur yüzüne tükürüm nazar değmesin....tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben başka fotoda istiyom bu pek belli değil cnm...

kızlar dün burda bi topikte okumuştum yüzü dalin bebe şampuanıyla yıkamak iyi oluyomuş bi yakınımda söylemişti daha önce bana,, dün aldım hakikaten çok güzel hemen fark ediyo göz makyajınıda süper güzel çıkarıyo,,,

bende aynısını dedim ama bişe dicem
hazal benim düğün fotomu koysam valla benzetirler az buçuk kaşlar falannnnn

iyimiş saçlarada canlılık veriyo seviyorum dalini zaten ilerde onu alıcam bebikime..

Son düzenleme:

Boşu boşuna kardeşim demiyorum sana demiiiii
Başka foto isteyenler onlar evdeki pc de yarın öğleden sonra gelin görünn sarı saçlı halimide görürsünüz koymuştum bir kere burcum gördü çok beğendi ama hala boyatamadım ben bir saç rengineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…