Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazalım hoşgeldinn
yeni gelenler hoş gelmişş
hazal garusu bişi dicemm
bende seninki gibi seksi resim istym avatarımaa
yardım ertte bulimmmm
az seksü takılam yawwwwwwww

hayırdır sexü felkan sen bekarsın daha şiştttt söleme bakım böle şeler..............

evlenmek istiyosun anlaşılan...

hazalım hoşgeldinn
yeni gelenler hoş gelmişş
hazal garusu bişi dicemm
bende seninki gibi seksi resim istym avatarımaa
yardım ertte bulimmmm
az seksü takılam yawwwwwwww

hayırdır sexü felkan sen bekarsın daha şiştttt söleme bakım böle şeler..............

anlatımını sevsinler senin

aaa limon ve tuz :26: ilk kez duyuyorum, anam ne acaip şeyler çekiyo kuzum senin canın :26:

kelebek tokanı unutmadım daha bu sne her yerde var....

valla 2 ekşi limonu tuzla yedim...bence kız olacak görürsünüz senin içinden ne geçiyor nek?

kızlar panço aldım kendime, nasıl sizce
20 tl çekim vardı, kargoyla felan 7,90 a geldi..

ya bennn ya bennnnnnn
anam ben de pek severim parfümü ve internet alışverişi peki nolcekkk

dedim bir eksik var evet birsen garusuda kokoş annişlerden fırsat bulunca süslenenlerden...sende de parfüm hastalğı var biz gibi.... sen makyaj sevmiyodun herhalde dimi??

valla miroş bu hamişlik pek yaramadı sana
annemm ne bekarı çocuğum bilem varrr
töbe töbeeeeeeeee

dedim bir eksik var evet birsen garusuda kokoş annişlerden fırsat bulunca süslenenlerden...sende de parfüm hastalğı var biz gibi.... sen makyaj sevmiyodun herhalde dimi??

severim yerine göre
vazgeçilmezlerim allık ruj göz altı kapatıcısı kaleömmm

Bİ BAYANIN YÜZÜNDE EN ÖNEML,İ ŞEY NEdir sizce,, göz kaş ağız diş yanak dudak ,,,

aynen öyle ama burunu unutmuşsun burun karga gibi olursa güzelliği bozarrr güzellik allahın vergisidir...

yaws birsen sen avatraı değişmişsin ben hayat sandım seni avatara bakmadan...

nerden aldın kız bende bakim
nek bide ben okadan trendyol markafoni limangodan alışveriş yapıyom neden çekim olmuyo
misal bu yaz herşeyi ordan aldım yaaaaaaaa

Canım senin davet ettiğin arkadaşlarından biri alışveriş yaparsa sana hediye çeki gelir

Bİ BAYANIN YÜZÜNDE EN ÖNEML,İ ŞEY NEdir sizce,, göz kaş ağız diş yanak dudak ,,,

aynen öyle ama burunu unutmuşsun burun karga gibi olursa güzelliği bozarrr güzellik allahın vergisidir...

yaws birsen sen avatrı değişmişsin ben hayat sandım seni avatara bakmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…