Ben bilmem nereye uğramışşş
Ben senin saç rengini no sunu istiyorum git sor kuaförüne kardeşim yapıcak uzakta deeee o renk istiyorum ben
Ben burdaki kuaförlere güvenmediğim için kendim boyıcam o yüzden no su önemli ne yap et öğren o no yuuu
ekle ben seni görmedim.....
kız mirayyy anana sölerim haa senii...
bu arada kocann kişisi aradımı hiiçç..
haa tabi kuaförler vermiyo evettt
ayy bu renk süper yakışmış tatlımm
güneşşşşş hoşgeldin nasıl olmuş avatarrr heeee
mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa
ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree
eee beim canım vişne isterse ne olcak birsen hanım hiç düşündünmü bunu koyarken hıhhhh
valla abartmadım çookk güzelsinnn
ama senin avatarın çok tatlıydı yaaaaamannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa
ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree
birsens kuzu benm fazla sexı ssayılmaz ama foto ceken guzl bı hatun hayalımm bu olsa gerekk hahaha
bide miray saçların çok güzel görünüyo ışıl ışıl napıyon saçlarınaaa
Bengisu canım deepliner dene bir sürmeyi önce zor sürersin ama bir iki denemeden sonra el alışır güsel oluyor tabi dene beğenmezsen sürmezsin ilk farklı geliyor göze alışkın değilsin yaaa bide koyu gri buğulu farları dene benim favorim koyu gri siyaha yakın farlar çok güsel duruyor birde gözlerinin rengini daha çok ortaya çıkarır
kızım bu akşam zati halvet var .parisemi giderik venediğemi allah bilir
kaçgündür dizi çekemiyokkk bazı nedenlerden dolayı regl de olcem inş olmam bu akşam da 5 günün acısı çıkar
yazık adamaaaaa kızzzz
kızım bu akşam zati halvet var .parisemi giderik venediğemi allah bilir
kaçgündür dizi çekemiyokkk bazı nedenlerden dolayı regl de olcem inş olmam bu akşam da 5 günün acısı çıkar
yazık adamaaaaa kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?