Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşiömmm..

benmle arkadaş olarmısın ..

göremiorum resimleri

tamam sölemezse tehdit ederim karısını aldatıyor manyak herif bide bunu ballandıra ballandıra anlatıyor söle seni ihbar ederim derim:...

söyler belkim zaten ben siyaha döncem umudu kalmamıştır....

kız mirayyy anana sölerim haa senii...

bu arada kocann kişisi aradımı hiiçç..

heee aradı kızz beni merak etmiş yemk yemişmiyim napcan dedim midem kötü yemedim nie böle yapyosun bilmem ne göya benle ilgileniyor beni üz sen daha moralimi boz dedim akşam doktora gelcenmiş benle dedim işim olursa gelemem dedi...iyi dedim gelme bak beni yine geriyosun diyo...hani hep gelecektin dedim tamam işim olmazsa gelcem dedi.......doktora şunu söle bunu söle sipariş veriyo beyefendi...

birsens kuzu benm fazla sexı ssayılmaz ama foto ceken guzl bı hatun hayalımm bu olsa gerekk hahaha

mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa

ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree

güneş resmlerini daha yeni görüyorum haa ne güzel hatusun maşalllah gözlerin ne güzel sana yeşil ton makyaj kahve allık süper gider bide siyah sürme kalem çek....

bebeğine hasta oldum maşallah reklam bebiki tam.... bende böle tatlı sağlıklı olsun istiyorum...

ama ben yalnız hissettim kendimi resimlere bakıyosununz yorum yapıosunuz
amaaaaaaaa bende istiyorummmmmmmm sizi görmek ((((((

valla abartmadım çookk güzelsinnn

sende güzelsindir eminim kız resim göreyim eklede....
kocam kıskanç duymasın seni kadınları bile kıskanır oldu arkdaşım kalmadı bilyomusun hayat şimdide KK yı kıskanıyor napiyosun bütün gün orda erkkek varmı bende bakıcam ne yazıyosun biizi yazmıyosun demi diyo parise gitmeleri felan...

Bengisu canım deepliner dene bir sürmeyi önce zor sürersin ama bir iki denemeden sonra el alışır güsel oluyor tabi dene beğenmezsen sürmezsin ilk farklı geliyor göze alışkın değilsin yaaa bide koyu gri buğulu farları dene benim favorim koyu gri siyaha yakın farlar çok güsel duruyor birde gözlerinin rengini daha çok ortaya çıkarır

mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa

ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree
ama senin avatarın çok tatlıydı yaaaaa
hatta sormuştum, oğluşun mu diye cevap yazmamıştın bana :/
ben de görmek istiyorum fotolarını, sen de beni gör

birsens kuzu benm fazla sexı ssayılmaz ama foto ceken guzl bı hatun hayalımm bu olsa gerekk hahaha

anammm çok tatlısın yafrumm bayıldım bu resimlere kızzz kocen senide çok kıskanır
daş gibim garusunnnn

güneş maşallah sana çok güzelsin bebişte aynı sen valla allah nazarlardan korusun eşin seni çok sevmiş demek ki sana benzemiş =))

bide miray saçların çok güzel görünüyo ışıl ışıl napıyon saçlarınaaa

zeytin yağı ile bazen bekletip öyle yıkıyorum o parlatıyor bide bir şampuan aldım organik schwarzkofun yeşil oda iyi geliyor...kuaför çatlağı sattı bana neyseki iyi...bide loreal bakım kremim var...

güneşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................

götünüüüüüüüüüüüüüü kaşııı.............................hataa onunla yetinmeee....................... cimcik attt..

maşallah maşallah sanada oğluşunada...............

kızlarr... dahada gelmm topiğinize...

bu ne yaaa... kaş göz kalem gibi hepinizde..

benm surat zayıfff brun yamuk

çook kıskandım çoook...............

ama maaşşşalh dediiimmm...................................

küstüm hepinizlee.............

bu güzellikle birde süsleniyorlar............

terk edin lannn topiği..................

ok cnm denicem alışırım inş. bikaç kez demiştim hemen pes etmiştim ama şimdi gaza geldim :)))

yatak sağlammı bari....

yatak sağlammı bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…