haa tabi kuaförler vermiyo evettt
ayy bu renk süper yakışmış tatlımm
güneşşşşş hoşgeldin nasıl olmuş avatarrr heeee
Aaaaa eklemediğin kabahat ekle de bakalımm kısss niye eklemedin bu zamana kadarrrr
ne bilim benim çatlak kuaför vermiyor başka yerde boyatırım diyeee ama birsen 4 aydan sonra siyah organik renge boyayım diyorum 2 renk oldu saçım...
mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa
ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree
abartma nan dötüm tavana vurur haaaaaaaaaaaaaaaa......aayy hamişim yaaa söyleyin böle sözler kzı anasına çeksin kokoş olsun...
Kızz hoşgeldin bengisuuuu
bu isim senin gerçek adın mı benim yeğenimin adı 6 aylık ben koydum
birden kızkardeşim üye oldu zannettimmm
hazalcım hemen kendimden bahsedeyim 2 yıldır evliyim eşimle üniversite zamanı
başlamıştık toplamda 8 YILı geride bıraktık ee haliyle birlikte büyüdük diyebilirim.
işe giderken,dışarı çıkarken mutlaka makyaj yaparım olmazsa çok eksik hissediyorum
kendimi loreal 4D RİMEL , loreal pudra (16 saat etkili olandan) , allığım loreal ,maybelline
golden rose , rujda çeşitli markalar kullanıyorum. ama farkettimde hep aynı tarzlarda
makyajım yenilik istiyorum aslında ne yapsam
hoşbuldum canım
yok kendi ismim değil ama dediğin gibi isim ,soyisim var
haha efet aynen öle oluyor demekkıı:):)
hahaha bız bole dıyorz ızmırdee bırbırımızeeee kızlrlaa hihihih
hahay bayıldım yaaa super olmssss aynı ben tabısıııı miroşşşş hatunn
birsens kızz o avatar ne öle yesınler senı nihahahaha
hazall ben goremedım senı püffff
mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa
ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree
...................................aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrr
bende foto eklıcm banaeeeee
güzel ürünler ama cnm loreal rimelin pek sevmedim ben maybiline kullanıyorum kırmızı gibi varya dışı ondan aldım...çok uzun gösteriyor ...
ruj da bourjoisin ruju ve maxfaktor nar çiçiği kahve tonları seviyorum...ama allığım flomar gül kurusu o gidiyor bana...loreal pudrayı bilirim bebek gibi gösteriyor cildi onu kalldım şimdi temzileme tonik ve makyaj temizlemem loreal...
makyaj için yenilik isityorsan farklı tonları karıştırarak kullan açık tonlarda makyaj yapıyorsan örneğin altın rengi bi renk var loreal onu sür önce komple köşelere kahve geç sonrada kalemi koyu olsun max factor sürme kalem sür süper gözler...
ben yeşil tonunu beyazla karışık sürerim önce beyaz alt sonra yeşil yarım köşelerde...
Ben bilmem nereye uğramışşş
Ben senin saç rengini no sunu istiyorum git sor kuaförüne kardeşim yapıcak uzakta deeee o renk istiyorum ben
Ben burdaki kuaförlere güvenmediğim için kendim boyıcam o yüzden no su önemli ne yap et öğren o no yuuu
birsen aşka geldi valla kocişine neyapar bugün bilmem....
Ben senin saç rengini no sunu istiyorum git sor kuaförüne kardeşim yapıcak uzakta deeee o renk istiyorum ben
Ben burdaki kuaförlere güvenmediğim için kendim boyıcam o yüzden no su önemli ne yap et öğren o no yuuu
ekle ben seni görmedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?