Kokoşş Hatunlar Kulübü

haa tabi kuaförler vermiyo evettt
ayy bu renk süper yakışmış tatlımm

güneşşşşş hoşgeldin nasıl olmuş avatarrr heeee

Aaaaa eklemediğin kabahat ekle de bakalımm kısss niye eklemedin bu zamana kadarrrr

mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa

ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree

ne bilim benim çatlak kuaför vermiyor başka yerde boyatırım diyeee ama birsen 4 aydan sonra siyah organik renge boyayım diyorum 2 renk oldu saçım...

mannik cok sexxiii olmsss kahroldum bende degstrcm nıhahaha kıskanc gunes oldum buaradaaa

ya var bıtane nıkahtn resmm ama aglmktn agzm burnm hep şiş cok cıkın eskıdn eklmstm kalmss dur bıkactane eklımmbaree

ben gördüm seni hatta bi arkadaş vardı bizim topikte o şinci doğum izninde ona biras benzetmiştimmmm

kız hadi sende değiş avatarıda seksü seksü gezekkkk

güzel ürünler ama cnm loreal rimelin pek sevmedim ben maybiline kullanıyorum kırmızı gibi varya dışı ondan aldım...çok uzun gösteriyor ...

ruj da bourjoisin ruju ve maxfaktor nar çiçiği kahve tonları seviyorum...ama allığım flomar gül kurusu o gidiyor bana...loreal pudrayı bilirim bebek gibi gösteriyor cildi onu kalldım şimdi temzileme tonik ve makyaj temizlemem loreal...

makyaj için yenilik isityorsan farklı tonları karıştırarak kullan açık tonlarda makyaj yapıyorsan örneğin altın rengi bi renk var loreal onu sür önce komple köşelere kahve geç sonrada kalemi koyu olsun max factor sürme kalem sür süper gözler...

ben yeşil tonunu beyazla karışık sürerim önce beyaz alt sonra yeşil yarım köşelerde...

birsen aşka geldi valla kocişine neyapar bugün bilmem....

haha bakın bakalımmm bıkac resm ekledımmm ne kadan hızlı oldu

saol cnm
bourjois ruju hiç denemedim ama göz kalemide süper bi sürüyosun gözünden çıkmıyor :)

tamam sölemezse tehdit ederim karısını aldatıyor manyak herif bide bunu ballandıra ballandıra anlatıyor söle seni ihbar ederim derim:...

söyler belkim zaten ben siyaha döncem umudu kalmamıştır....

birsen aşka geldi valla kocişine neyapar bugün bilmem....

kızım bu akşam zati halvet var .parisemi giderik venediğemi allah bilir
kaçgündür dizi çekemiyokkk bazı nedenlerden dolayı regl de olcem inş olmam bu akşam da 5 günün acısı çıkar
yazık adamaaaaa kızzzz

tamam sölemezse tehdit ederim karısını aldatıyor manyak herif bide bunu ballandıra ballandıra anlatıyor söle seni ihbar ederim derim:...

güneşiömmm..

benmle arkadaş olarmısın ..

göremiorum resimleri

Kıss güneş sende güzelmişsin nannnn oğluşunda çok tatlı kokoş hatun seniii
bizim topik güseller geçidi olmuşşşş annnemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…