Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................

götünüüüüüüüüüüüüüü kaşııı.............................hataa onunla yetinmeee....................... cimcik attt..

maşallah maşallah sanada oğluşunada...............

kızlarr... dahada gelmm topiğinize...

bu ne yaaa... kaş göz kalem gibi hepinizde..

benm surat zayıfff brun yamuk

çook kıskandım çoook...............

ama maaşşşalh dediiimmm...................................

küstüm hepinizlee.............

bu güzellikle birde süsleniyorlar............

terk edin lannn topiği..................

miray ben senı gordum hahahaha nasılsa hamıs kalcn sısko olcan ohhhhhh:):) ozmn koyyy ole cıtr resmler ıstememm kıskanıyomm nihahahahah

valal bu gidişle şişcem haa ama ne kadar kilo alsam zayıfım 15 alsam yine güzel durur kız bende...sende ne hatusun haaa fıstık gibisin...

inşallah cnm emınmm sende cok cıtr bır anne olacksn ben coktum ama yaaaa buaralr fazla bakamıyorm kendımeee cocuk olnca butn dunyan cocuk eksenınde donuyor buarada kahverengı allık hıc denemedım seftalı tonu kullnyrm siyah kalem vazgecılmezım ama

ama ben yalnız hissettim kendimi resimlere bakıyosununz yorum yapıosunuz
amaaaaaaaa bende istiyorummmmmmmm sizi görmek ((((((

sende kendını tant cnm cocuk varmı dusnyrmusn

ama senin avatarın çok tatlıydı yaaaaa
hatta sormuştum, oğluşun mu diye cevap yazmamıştın bana :/
ben de görmek istiyorum fotolarını, sen de beni gör

gormuyormuyum senı kuzu bakym bıdaha

anammm çok tatlısın yafrumm bayıldım bu resimlere kızzz kocen senide çok kıskanır
daş gibim garusunnnn

canım saol cok cektım kocamdan nısanlykn okul donemı burnmdn getrdı nerdyse kendımden gecmstm evlndım sımdı sustrdm onu kafama gore takılyrm ama yınede bazn bulsyr bana

kız düğünüm iskenderunda toyotada yapmıştık keşke tanışyo olsaydık gelirdin..

ayyy.. resimlerden fark ettim kuzu keşkee...

valla kurtlarımı dokerdim..

benm düğünde casminde oldu.. şeker...

2008 de senden 1 sene öncee

ama ben yalnız hissettim kendimi resimlere bakıyosununz yorum yapıosunuz
amaaaaaaaa bende istiyorummmmmmmm sizi görmek ((((((

canım biz bir bçuk aya yakındır birbirimizi tanıyoruz herkes herkesi tanıdı senide tanıyalım biraz alışalım sende görürsün herkesi bunlar çabuk gelişmiyor biraz zaman alıyor tabii ama hepimiz birbirimzi tanıyoruz artık seni kırmadan anlatabildi mi? seni tanıyalım kaynaşalım biraz??

ama senin avatarın çok tatlıydı yaaaaa
hatta sormuştum, oğluşun mu diye cevap yazmamıştın bana :/
ben de görmek istiyorum fotolarını, sen de beni gör

kızzz avatarıma yıne doncem bırsensle takılayım accık dedımm

güneş maşallah sana çok güzelsin bebişte aynı sen valla allah nazarlardan korusun eşin seni çok sevmiş demek ki sana benzemiş =))

teşk cnm mujkk

abartma kuzu snde resmlere aldnmaa coktum ben ayrıcaa kendın ıcnde abartma emınm guzlsndr ben herksn farklı bır guzellıgı olduguna ınanıyorummm birde bakım cok önemliii

valal bu gidişle şişcem haa ama ne kadar kilo alsam zayıfım 15 alsam yine güzel durur kız bende...sende ne hatusun haaa fıstık gibisin...

hahaha al al bend ekılo aldgmda guzl olmstm ama yıne verdım gobek ble kalmadı len hanı sezryanda gobek kalıyorduuu püfff

sende güzel hatusun nan ne oldu böyleee ben seni çok beğendim annadınmı...

Güneşşş kız kalsın bu avatar yawwwwwwwwwwwww
çok güzel hatta az seksü koy bak prim artıyo
bak bana hazalım sağolsun havam değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…