Kokoşş Hatunlar Kulübü

maşallah kız sana hamarat hatun merak ederim tabii tembel olunca ben yapama öle çok çeşit bir kaç bildiğim yemek var ...

ama kısırı güzel yaparım haaa...

yaa bende züğürtüm yaaa sormayın pançoyu alınca param kalmadı cüzdanımda 3 TL var kocamın cüzdanından almak istemedim sevmem öle şeleri ne bilim

hamartlık değilde severım yemek yapmayı mısafr ağırlamayıne bılırsem yapmak ısterımm onlar ıcın

kısır mı cnm cektı laa
yapta yolla

benım paramvarda 2 haftadır haftalık almıyoum ıdarelı kullanmak zorundayım
dün dayanamadım 180 tl kartan harcadımhıç kazağım hırkam kalmamıştı napım
daha mont alcaktım ama 1 ay durum sonra nasılsa borç bıtıyo ıstedığımı alırım dıyorum

ihtiyacı olan bişi alıcam canım, 2 tane hırka alsam yeter sanki
kendime de çizme ve 2 tane kot almam lazım

hımmm LCW de çok hoş hırkalar vardı hem uygun fiyatlı...

kotlar pahalı yaa nedendir bilmem colins ve mavinin kotları güzel oluyor bi dünya para eşine öncelik ver şımart onu bol bol randevu ver adama ....

kotlar pahalı yaa nedendir bilmem colins ve mavinin kotları güzel oluyor bi dünya para eşine öncelik ver şımart onu bol bol randevu ver adama ....
cumartesi vardı randevumuz, ben sızmışım koltukta.. kaldırdı yatağa götürdü uyudum
pazar günü ranevuma sadık kaldım ama
..
ben LTB in kotlarını da çok seviyorum miroşum
mavi çok pahalı evet

hımmm al al kazak iyi oluyor soğuktur orası kışlıklarını yeni açmadınmı onlarla idare et azcık şu trendyola bak bakim bazen indirim oluyor...

trençkot lar pek moda oldu haaa ama karda kışta giyilirmi ki?

jakuziyi yaparda kullanmadım hiç çok tozlanmış ayıp olmasın ???

vitrini boşaltmıyor cnm ince iş o....sen yapıyosun..

al tabii bulkduğum kadın 80 TL gelecek ahh yazık dediğim günlere acıyorum eşim ödesin benim için çalışyor acımak yok...

al tabii bulkduğum kadın 80 TL gelecek ahh yazık dediğim günlere acıyorum eşim ödesin benim için çalışyor acımak yok...

ay ben ordan bı polar beğendım 100 tl dıye almaya gıttım 150 tl ımış almadım ama alcem aklımda cunku harıkaydı
hatta polar deıl ya yelek
sıcacık tutar
gıttım 50 tl ye colesyondan aldım

ben maviden alıyom cok ucuza
tanıdığımız var kendı alıyormuş gıbı satıyo bıze cok cok ucuza alıyoruzltb harıka ama cok pahalı yaa

neyse pazar gunu telafı etmışsın en azından

bence ltb daha pahalı

ıdare etcek gıbı değllerdı pamuklaştı ve sıkıldım artık onları gıymekten zaten cokta yoktu
ıhtıyaç sahıplerıne vermek için ayırdım
kotlardanda ayırdım kocamınkılerdende gardırop baya rahatladı akşamda onlrla uğraştım 3 postada çamsr yıkadım bıde bulasık mak.açtım
yemeğim varken fırsat bu fırsat

haa evet Ltb çok güzel beğeniyorum bende unutmuşum onu...

sızma nektar aaaaa.....adamı şımart bugünde sipriz yap sevdiği yemek felan...eşin seni çok seviyor emin ol başka erkek olsa uyudun die trip atar...

anlattıkça yapacağım işlerim aklıma geliyor daha kardeşime gitcem onuda özledim ona afyondan sucuk aldım çok sever ayy özledim şimdi aha iyi aman ona bişi olmasın ...

anlattıkça yapacağım işlerim aklıma geliyor daha kardeşime gitcem onuda özledim ona afyondan sucuk aldım çok sever ayy özledim şimdi aha iyi aman ona bişi olmasın ...

bende daha saymım en ıyısı iş hıc bıtmıyo cunku
ay yesın şifa olsun ınş.
dahada ıyı günlerını görceksın cnm

çok sıkıldım yaaa
burcu ve hazal yoklar bugün galiba :26:

aynen anlamadım gitti bence bucu kesin izin aldı beli ağrıyodu doktora gitmiştir... yarın girerse konuşuruz...

hazalda nie girmedi bilmem...

kız sen fırında hamsi yapmayı bilyonmu...:44:

aynen anlamadım gitti bence bucu kesin izin aldı beli ağrıyodu doktora gitmiştir... yarın girerse konuşuruz...

hazalda nie girmedi bilmem...

kız sen fırında hamsi yapmayı bilyonmu...:44:
ben evlendiğimden beri 1 yıl olucak eve hiç balık almadık..
hep dışarıda yiyoruz balığı..
buğlama mı diyosun sen fırında? :26:

dolgunlaştırıcı rujum geldi sürünce hafif karıncalanıyı ama çok ta doldunlaştırmıyo bide rengi biraz hafif miş belli belirsiz yani..

ben evlendiğimden beri 1 yıl olucak eve hiç balık almadık..
hep dışarıda yiyoruz balığı..
buğlama mı diyosun sen fırında? :26:

hımm şu mısır ununamı batırılyoda yağlanıp fırına sürülyomuş yanına limon soğan halkaları konyomuş...çok lezzetli oluyormuş fırında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…