Kokoşş Hatunlar Kulübü

dolgunlaştırıcı rujum geldi sürünce hafif karıncalanıyı ama çok ta doldunlaştırmıyo bide rengi biraz hafif miş belli belirsiz yani..

hımm tühh bende alırım diyodum neyse kocam kızıyo zaten dudaklarım çok belli olunca adam çok kıskanç yahuuu...

kızlar eşim değerlerimi almış kan testlerini maşallah herşey yolundaymış hiç vitamin vermeye bile gerek duymamış normalde düşük olanlara vitamin veriyoruz diyormuş...ahh çok şükür en sevindiğimde kedim için bir test yaptırdım toksoplazma testi bana yapıldı yokmuş kediciim gitmesine gerek kalmdı ahh benim stress yumağım o...yerim onu ben gitmesine grek yok demiş kedim zaten temiz amam yediği için virüs taşımaz biliyordum...ona özenle baktım ben beni çok sever bensiz ölür o...

dolgunlaştırıcı rujum geldi sürünce hafif karıncalanıyı ama çok ta doldunlaştırmıyo bide rengi biraz hafif miş belli belirsiz yani..
Pişman olmim ozaman almadım diye :))
güle güle kullan :)

hımm şu mısır ununamı batırılyoda yağlanıp fırına sürülyomuş yanına limon soğan halkaları konyomuş...çok lezzetli oluyormuş fırında...
ay tarif lezzetli göründü gözüme, denesek mi napsak..ama kim temizliycek o hamsileri (
çok sevindim canım maşallah sizee
kedişin için de sevindim :))

kızlar ben çıkyorum 15 dkya anca toplanırım kendinize iyi bakın bugünki performansınızı beğenemdim pstesi sendromuna veriyorum yarın daha enerjik bekliyorum ona göre....

nek hamsi kolay temizleniyormuş kafasını çekince içi çıkyomuş ama ben nası temizlicem zaten midem bulanıyor off en iyisi dışlarda yiyeyim.. ama çok lezzetli oluyormuş burdaki bayan yapmış süper oluyor diyor..

günaydın kızlar bugün işe geç kalmadım ilk defa...

maşallah kendimi çok zinde hissediyorum bugün...

maşallah maşallah
cok sevındım cnmm
kedınde senınle kalcakmış onada cok sevındımmm
günaydın kızlar bugün işe geç kalmadım ilk defa...

maşallah kendimi çok zinde hissediyorum bugün...
günaydın cnm
ılk defa mıben hergun 1 saat önce işbaşı edıyorum
pekı patrn bişi demıyor mu:18:

maşallah maşallah
cok sevındım cnmm
kedınde senınle kalcakmış onada cok sevındımmm

günaydın cnm
ılk defa mıben hergun 1 saat önce işbaşı edıyorum
pekı patrn bişi demıyor mu:18:

kız kedim kaldı tamam sevindim de dün ishal olmuş yetişememiş kumuna banyoda salıvermiş eşim temizledi offf çok kötü bir kokuydu...ona bakımı ihmal ettim mi hastalanıyor çok üstüne düşmeme alışmış kedi....

evet işe ilk defa geç kalmadım patronum yok burası devlet dairesi memurlar var onlarda bana bişi diyemezler sadece anlamlı anlamlı kıskanç bakışlar atarlar burda böyle daire müdürü var oda zaten 9da geliyor ben ondan önce gelmiş oluyorum...

kimseyi takmıyorum nebilim yakında uyarı alırım herhalde ama hamişliğin ilerleyen zamanlarında daha erken kalkarım sanırım uyutmaz bebik...

bende işe erkenden geldimm bugun..

günaydınlar hepinizeee...

vayy vayyy eşin erken bıraktı demek...

günaydın yaa esma çay içemiyorum çok midemi bulandıryo..:26: çok özledim azıcık içtim aahh dikesim var kafama çay ocağını.....

bende işe erkenden geldimm bugun..

günaydınlar hepinizeee...
günaydın cnmm
ohh hayat sana güzel valla
ben bıde otobusle gelıyom bazen namıssız gelmıoo 1 saat beklıyomm
patron kızdı hemenuyus
şimdık erken gelmek zorundayım ılk arabayla gelıyorum napım
ekmek parasıakşam erken bıraksalar ya nerdeee

geçmiş olsun kedıne
vayy vayyy eşin erken bıraktı demek...

günaydın yaa esma çay içemiyorum çok midemi bulandıryo..:26: çok özledim azıcık içtim aahh dikesim var kafama çay ocağını.....

ayy çay hıc sevmım ben

kız ben yine memnun değilim 9da işe gelmek için neler vermezdim...

istanbulda zor dimi bide trafik var...Eşin araba alsa seni bıraksa sonra kendi gitse olmazmı? şöyle ucuz yollu bir araba çözer ...o kaçta gidiyor bu arada?

çayı nasıl sevmiosun bende sevmesem keşke...kokusu bile beni çağırır...........

bnde ilk hamiş kaldığımda çaydan nefret etmiştim ...

oysa bir oturuştaa bir demlik içen bennn..

ama şimdi eski formumdayım..

miroşşş çayı aramamk için meyve suyu iç..

evde taze portkal mandalin sık...

işe getir sabah iç şekerim...

ben ilk hamiş olduğumda öyle ypıorudm..

ben temmuzda doğurmuştum sen haziranda... yaz annesi olmak çok güzelll

günaydın kızlar dünden itibaren rejimdeyim 3-4 kilo vermem lazım sabah aç karna bi bardak ılıksuya bi tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum,,,

sonrada gün içerisinde yine aç karna kiraz sapı suyu içiyorum,,,

birde sirkeli su iyi geliyormuş hayat
3 yemek kaşığı sirke, 3 yemek kaşığı bal, 3 bardak su
bunu cam kavanozda karıştırıyomuşsun, her öğünden sonra yarım bardak içiyomuşsun.. (6 öğün sonra yeni karışım hazırlıyosun) yediklerini yakıyomuş.. annemin komşusu anlatıyodu geçen gün..

Son düzenleme:

evet iş yerinde bi arkadaşta öyle zayıflamış ama benim sirke kokusuna tahammülüm yok =(((

Son düzenleme:

günaydınn... hayırlı olsun yeni diyetin şekerim...

şekeri ve hamuruda kesersen... hemcecik uçar kilolar...

ayyy sirkee nin kosusunu sefmıorum... nasıl içilior o yaaa

sebzeleri sirrkeyle yıkayana kadar içim geçiorrr...

oda azcık sirke ilee... aslında çok faydalıı..

peygamber efendimizz (s.a.v.) sofranızdan sirkeyi eksik etmeyiniz diyor ama..

benm sirke kültürüm hiç yok..

kullanan varmı arkadaşlar..

evet iş yerinde bi arkadaşta öyle zayıflamış ama benim sirke kokusuna tahammülüm yok =(((
ben de sevmiyorum :105:

aynen aynen esmacım, birde o sebzeler sirkeyle yıkandıktan sonra tekrar defalarca durulanıyor ama bana o sirkenin tadı hep geliyor :/
bizim fasulye çorbamız vardır göçmenlere özel onda yadırgamıyorum sadece nedense

bi ara tarifine ver bebeğimm...

deneyellimmm bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…