dolgunlaştırıcı rujum geldi sürünce hafif karıncalanıyı ama çok ta doldunlaştırmıyo bide rengi biraz hafif miş belli belirsiz yani..
Pişman olmim ozaman almadım diye :))dolgunlaştırıcı rujum geldi sürünce hafif karıncalanıyı ama çok ta doldunlaştırmıyo bide rengi biraz hafif miş belli belirsiz yani..
ay tarif lezzetli göründü gözüme, denesek mi napsak..ama kim temizliycek o hamsilerihımm şu mısır ununamı batırılyoda yağlanıp fırına sürülyomuş yanına limon soğan halkaları konyomuş...çok lezzetli oluyormuş fırında...
çok sevindim canım maşallah sizeekızlar eşim değerlerimi almış kan testlerini maşallah herşey yolundaymış hiç vitamin vermeye bile gerek duymamış normalde düşük olanlara vitamin veriyoruz diyormuş...ahh çok şükür en sevindiğimde kedim için bir test yaptırdım toksoplazma testi bana yapıldı yokmuş kediciim gitmesine gerek kalmdı ahh benim stress yumağım o...yerim onu ben gitmesine grek yok demiş kedim zaten temiz amam yediği için virüs taşımaz biliyordum...ona özenle baktım ben beni çok sever bensiz ölür o...
Pişman olmim ozaman almadım diye :))
güle güle kullan :)
ay tarif lezzetli göründü gözüme, denesek mi napsak..ama kim temizliycek o hamsileri(
çok sevindim canım maşallah sizee
kedişin için de sevindim :))
kızlar eşim değerlerimi almış kan testlerini maşallah herşey yolundaymış hiç vitamin vermeye bile gerek duymamış normalde düşük olanlara vitamin veriyoruz diyormuş...ahh çok şükür en sevindiğimde kedim için bir test yaptırdım toksoplazma testi bana yapıldı yokmuş kediciim gitmesine gerek kalmdı ahh benim stress yumağım o...yerim onu ben gitmesine grek yok demiş kedim zaten temiz amam yediği için virüs taşımaz biliyordum...ona özenle baktım ben beni çok sever bensiz ölür o...
günaydın cnmgünaydın kızlar bugün işe geç kalmadım ilk defa...
maşallah kendimi çok zinde hissediyorum bugün...
maşallah maşallah
cok sevındım cnmm
kedınde senınle kalcakmış onada cok sevındımmm
günaydın cnm
ılk defa mıben hergun 1 saat önce işbaşı edıyorum
pekı patrn bişi demıyor mu:18:
bende işe erkenden geldimm bugun..
günaydınlar hepinizeee...
günaydın cnmmbende işe erkenden geldimm bugun..
günaydınlar hepinizeee...
ohh hayat sana güzel vallakız kedim kaldı tamam sevindim de dün ishal olmuş yetişememiş kumuna banyoda salıvermiş eşim temizledi offf çok kötü bir kokuydu...ona bakımı ihmal ettim mi hastalanıyor çok üstüne düşmeme alışmış kedi....
evet işe ilk defa geç kalmadım patronum yok burası devlet dairesi memurlar var onlarda bana bişi diyemezler sadece anlamlı anlamlı kıskanç bakışlar atarlar burda böyle daire müdürü var oda zaten 9da geliyor ben ondan önce gelmiş oluyorum...
kimseyi takmıyorum nebilim yakında uyarı alırım herhalde ama hamişliğin ilerleyen zamanlarında daha erken kalkarım sanırım uyutmaz bebik...
vayy vayyy eşin erken bıraktı demek...
günaydın yaa esma çay içemiyorum çok midemi bulandıryo..:26: çok özledim azıcık içtim aahh dikesim var kafama çay ocağını.....
günaydın cnmm
ohh hayat sana güzel valla
ben bıde otobusle gelıyom bazen namıssız gelmıoo 1 saat beklıyomm
patron kızdı hemenuyus
şimdık erken gelmek zorundayım ılk arabayla gelıyorum napım
ekmek parasıakşam erken bıraksalar ya nerdeee
geçmiş olsun kedıne
ayy çay hıc sevmım ben
birde sirkeli su iyi geliyormuş hayatgünaydın kızlar dünden itibaren rejimdeyim 3-4 kilo vermem lazım sabah aç karna bi bardak ılıksuya bi tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum,,,
sonrada gün içerisinde yine aç karna kiraz sapı suyu içiyorum,,,
birde sirkeli su iyi geliyormuş hayat
3 yemek kaşığı sirke, 3 yemek kaşığı bal, 3 bardak su
bunu cam kavanozda karıştırıyomuşsun, her öğünden sonra yarım bardak içiyomuşsun.. (6 öğün sonra yeni karışım hazırlıyosun) yediklerini yakıyomuş.. annemin komşusu anlatıyodu geçen gün..
günaydın kızlar dünden itibaren rejimdeyim 3-4 kilo vermem lazım sabah aç karna bi bardak ılıksuya bi tane çubuk tarçın ve 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum,,,
sonrada gün içerisinde yine aç karna kiraz sapı suyu içiyorum,,,
birde sirkeli su iyi geliyormuş hayat
3 yemek kaşığı sirke, 3 yemek kaşığı bal, 3 bardak su
bunu cam kavanozda karıştırıyomuşsun, her öğünden sonra yarım bardak içiyomuşsun.. (6 öğün sonra yeni karışım hazırlıyosun) yediklerini yakıyomuş.. annemin komşusu anlatıyodu geçen gün..
ben de sevmiyorum :105:evet iş yerinde bi arkadaşta öyle zayıflamış ama benim sirke kokusuna tahammülüm yok =(((
aynen aynen esmacım, birde o sebzeler sirkeyle yıkandıktan sonra tekrar defalarca durulanıyor ama bana o sirkenin tadı hep geliyor :/günaydınn... hayırlı olsun yeni diyetin şekerim...
şekeri ve hamuruda kesersen... hemcecik uçar kilolar...
ayyy sirkee nin kosusunu sefmıorum... nasıl içilior o yaaa
sebzeleri sirrkeyle yıkayana kadar içim geçiorrr...
oda azcık sirke ilee... aslında çok faydalıı..
peygamber efendimizz (s.a.v.) sofranızdan sirkeyi eksik etmeyiniz diyor ama..
benm sirke kültürüm hiç yok..
kullanan varmı arkadaşlar..
ben de sevmiyorum :105:
aynen aynen esmacım, birde o sebzeler sirkeyle yıkandıktan sonra tekrar defalarca durulanıyor ama bana o sirkenin tadı hep geliyor :/
bizim fasulye çorbamız vardır göçmenlere özelonda yadırgamıyorum sadece nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?