Kokoşş Hatunlar Kulübü

bi ara tarifine ver bebeğimm...

deneyellimmm bizdeee
normal kuru fasulye yapar gibi esmoş, havuç, biber ve küp küp domates ekliyosun biraz bol, ve fasulyeleri az oluyo çorba kıvamında olsun diye..
sonra yerken de ona minik minik doğranmış sarımsak ve sirkeyle sos yapıyosun, bukadar..
ben seviyorum bu çorbayı

hımmmm... valla hoşuma gittii... sirekelii sos hiç denememiştim.. dur denicem... olmassa zaten fasulye gibi yenir

hımmmm... valla hoşuma gittii... sirekelii sos hiç denememiştim.. dur denicem... olmassa zaten fasulye gibi yenir
evet çok az bi kısmına dene, hoşuna gitmezse fasulye gibi yersin esmoş
..
uff bir sürü işim var, yapasım yok

kızlarr...

cimcoşşş avrupa networking die bir site verdiyaa.. cidden dışarı göre uygun beğendim benn..

sanırım bende spariş etcem bir kaç çamaşırr

benim komşum o siteden çok güzel çamaşırlar satıyo. pierre cardin ürünleri pahalı ama yan ürününün ( miorre) fiyatları daha uygun malı da güzel.

bekleyen meyve suyu iyi olurmu ki?
sabah sıkmak lazım ben anca kalkıp geliyorum hazır meyva alsam olmazmı?

yaz annesi olacam evet ne güzel Antalya ikenderun gibi temmuzu zor geçer ben rahat edicem de bebek pişecek beee...

kız siz sürme çekermisiniz bebeğe çektinmi oğluna ben isityorum şekecem şöle siyah siyah inş.

kaç kilosun ki??

bende sevmem sirkeyi yaaa ıyyy................:26:

kızlarr...

cimcoşşş avrupa networking die bir site verdiyaa.. cidden dışarı göre uygun beğendim benn..

sanırım bende spariş etcem bir kaç çamaşırr

o nerde yaa nie gelmiyor hiç? kayboldu ortadan kocasını dağa mı kaçırdı yoksa egzotic olsun die

kızlaar, bu meşhur Trabzon suyu nasıl bişe öyle yaa
doğal ama asitli :26: plastik bardaktan içiyorum, su bitti bardak kupkuru
yağ gibi iz bile bırakmıyor su :26:
(finans müdürümüz trabzondaydı ordan getirmiş, hepimiz içtik)

allah allah hiç duymadım bilmem eee su içtiğin belli oluyormu bari...mideden hemen gidiyordur..

çekmezz olurmuyuumm.. çektim kızz..

eşim kızdı öncee oğlanı şebek ettin diee..

ama ii oldu valla

cimcoşş kaçırmış olabiler.. kızz gitti görünmüyorr..

bende ilk defa duydum kızzz... o nedirkii

yapmıcaksın diyor benim koca ama o yokken çekicem gelince görsün varsın kızsın gözleri güzel oluyor valla...

bugün topik sıkıcı yaa kimsecikler gelmiyor artık

bucu da girmez oldu...hazalda girmiyor

kaçta iş başın senın cnm

yok yaa ne arabası ben sevmem
ev almadan araba almayı hele hiç düşnmuyorum cnm
eşime kalsa hemen araba almak ıster
onun bakımı cart curt yakıtı dünya para
azcık ben ekonomık garuyumdur çok düşünür bı kez hareket ederım

yok yıllardır sevmem hele tek başına asla içemem yanında bişi varsa belkı onuda kırmıycam bırıyse
mesela sipidimde içtım kırılmasın dıye
ama aılemde yada eşimin aılesıne gtsem içmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…