Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız sen nasıl özel sektördesinn hane devletteydinn..

kafam karıştı...

sözleşmelimisin sen.. kuzum...

kız sen nasıl özel sektördesinn hane devletteydinn..

kafam karıştı...

sözleşmelimisin sen.. kuzum...

evet cnm sözlemeli ama kadrolu sözleşmeli karışık kadrosuzlarda var....

devletteyim zaten ama istersem işi bırakabilirim...kadroom yanar özel sektörde de iş bulurum ben...

bilmiyorum çok uykuluyum hep uykum geliyo halsizlik var ilerde ne olacak baksana şimdiden saldım...

yok yoook sakın bırakmaa....

devam ett... geçicekk.. ben karnım burnumda çalıştım..

özel sektörte sekiz beş cumartesi pazar tatil yok kuzum ..

elindeknin kıymetini bill...

bbeğin içinn... doğum izinini rahat kullanıcaksın... süt iznini... hep bunları düşünn...

4 ay herhalde doğum izni bide günde 3 saat süt izni felan bunları veriyolar burada buradaki kız kullanıyor...

biraz sabredeyim bari sabahları artık kalkabiliyorum allahtan...

esma haftaya inş.bebişimin elleri kolları oluşmuş olacak öyle koyucam fotosunu buraya 2 hafta daha bekleyin...

kızlar cuma günü yarım günmüş buarada devletlerde...resmi tatil yani...

bayramda gelemicem esma yaa annemler burda bende bebiş için çıkmasam iyi olur ama en çokta seni merak ediyorum anneme bile söyledim annemde nerden buldun kızı diyo internette diyorum şaşırıyor...

ama yıllık iznimi ilerde kullancam şu 4 ayı atlatayım öyle gelirim olmazsa....

hehehe... yıllık izininide kullanma canmm... hepsini doğum zamanı kullanırsın... 8 hafta doğumdan once 8 hafta doğmdan sonra..

süt izinlerini birleştirip cuma cumartesi pazar şeklinde tatil olarak kullanabilirsin...

eğer rahat olursan.. 32. haftada çalışabılır raporu alıp... 37 haftaya kadar çalışırr.. 5 haftayı doğumdan sonraya aktarırsın..

bebeğin doğduktan sonrda yıllık izininle beraber 5 ay çalışmaz rahat edersin sonrda süt izinlerini kullanırsın...

işin rahat kuzum... evde sıkılırsın... izinlerini hep doğum sonrasına sakla..

bizdee görüşürz inşallah...

yazın alanyaya gelmeyi düşünyoruz eşimin arkadaşı var orda... belki ordandaaa sna geliriz

anladığım kadarıyla 4/b lisin ozaman ne iş yapıyorsun cnm

Alanya bize bir buçuk saat ama Antalyaya da gelirsin artık bura kadar gelmişken ...

önce kafam karıştı 37.hafta diyince sonra anladım 3 hafta çalışıp izne koşarım ....Eşime diyorum ben iskenderunda mı doğursam gebertirim seni diyo deli mi neee...

süt izinlerini günlük kullanırım bebişim süt içmesinmi esma ...

ayy ben şimdiden izin hesaplıyorum bu moddan çabuk çıkayım esma...

Alanya bize bir buçuk saat ama Antalyaya da gelirsin artık bura kadar gelmişken ...

önce kafam karıştı 37.hafta diyince sonra anladım 3 hafta çalışıp izne koşarım ....Eşime diyorum ben iskenderunda mı doğursam gebertirim seni diyo deli mi neee...

hayırdır neler duyuyorum kızz yoksa başlıyormusun çalışmalara yaz bitincemi doğurcan nek...:44:
yok mirayım, işte 6 ay sonra çalışmalar başliycak.. öyle planladık bakalım, inş Allahım bize de verir

ne güzel
ben korkuyorum kızlar yaa kendimi hazır hissetmiyorum
çok büyüüüüük bir sorumluluk
yaşın kaç canım, 2 yıllık evliydin sen dimmi? :))

birde bebiş olduktan sonra izinleri falanda kullandık bitti
sonra onu evde bırakıp nasıl çalışmaya gidilir
aklın hep küçücük bebişinde kalacak kokusu burnunun dibinde
o yumuşak elleri ayakları savunmasız... ayyy çok özlerim ben
dayanamam gibi geliyor onu bırakmaya ayrı kalmaya

[
yaşın kaç canım, 2 yıllık evliydin sen dimmi? :))[/QUOTE]

evet canı 2yıl bitti 26 yaşındayım

yok mirayım, işte 6 ay sonra çalışmalar başliycak.. öyle planladık bakalım, inş Allahım bize de verir

yaşın kaç canım, 2 yıllık evliydin sen dimmi? :))

verir size verir inş. maviş bir bebik verir hemide kız senin bebklik fotona bakıyorum arada kaçamak kızım benzermi bilmem

ayy kendimi kötü hissettim şimdi çocuğumu getirin bana..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…