gızlarr selamun helloooooo
6 ay sonra darısı benim de başıma inşallah
aynen annem asla işi bırakmıcaksın diyor bu senin güvencen maaşın olsun herzaman....
hayat zor herşey pahalı bebğim için bırakmamam lazım...ona en iyi eğitim ve yaşam düzeyini sağlamak için..
bende özel sektördeyimm... ve tek kişi geçinmek zor olduğu için..
kız sen nasıl özel sektördesinn hane devletteydinn..
kafam karıştı...
sözleşmelimisin sen.. kuzum...
evet cnm sözlemeli ama kadrolu sözleşmeli karışık kadrosuzlarda var....
devletteyim zaten ama istersem işi bırakabilirim...kadroom yanar özel sektörde de iş bulurum ben...
bilmiyorum çok uykuluyum hep uykum geliyo halsizlik var ilerde ne olacak baksana şimdiden saldım...
6 ay sonra darısı benim de başıma inşallah
yok yoook sakın bırakmaa....
devam ett... geçicekk.. ben karnım burnumda çalıştım..
özel sektörte sekiz beş cumartesi pazar tatil yok kuzum ..
elindeknin kıymetini bill...
bbeğin içinn... doğum izinini rahat kullanıcaksın... süt iznini... hep bunları düşünn...
ne güzel
ben korkuyorum kızlar yaa kendimi hazır hissetmiyorum
çok büyüüüüük bir sorumluluk
4 ay herhalde doğum izni bide günde 3 saat süt izni felan bunları veriyolar burada buradaki kız kullanıyor...
biraz sabredeyim bari sabahları artık kalkabiliyorum allahtan...
esma haftaya inş.bebişimin elleri kolları oluşmuş olacak öyle koyucam fotosunu buraya 2 hafta daha bekleyin...
kızlar cuma günü yarım günmüş buarada devletlerde...resmi tatil yani...
bayramda gelemicem esma yaa annemler burda bende bebiş için çıkmasam iyi olur ama en çokta seni merak ediyorum anneme bile söyledim annemde nerden buldun kızı diyo internette diyorum şaşırıyor...
ama yıllık iznimi ilerde kullancam şu 4 ayı atlatayım öyle gelirim olmazsa....
evet cnm sözlemeli ama kadrolu sözleşmeli karışık kadrosuzlarda var....
devletteyim zaten ama istersem işi bırakabilirim...kadroom yanar özel sektörde de iş bulurum ben...
bilmiyorum çok uykuluyum hep uykum geliyo halsizlik var ilerde ne olacak baksana şimdiden saldım...
hehehe... yıllık izininide kullanma canmm... hepsini doğum zamanı kullanırsın... 8 hafta doğumdan once 8 hafta doğmdan sonra..
süt izinlerini birleştirip cuma cumartesi pazar şeklinde tatil olarak kullanabilirsin...
eğer rahat olursan.. 32. haftada çalışabılır raporu alıp... 37 haftaya kadar çalışırr.. 5 haftayı doğumdan sonraya aktarırsın..
bebeğin doğduktan sonrda yıllık izininle beraber 5 ay çalışmaz rahat edersin sonrda süt izinlerini kullanırsın...
işin rahat kuzum... evde sıkılırsın... izinlerini hep doğum sonrasına sakla..
bizdee görüşürz inşallah...
yazın alanyaya gelmeyi düşünyoruz eşimin arkadaşı var orda... belki ordandaaa sna geliriz
hehehe... yıllık izininide kullanma canmm... hepsini doğum zamanı kullanırsın... 8 hafta doğumdan once 8 hafta doğmdan sonra..
süt izinlerini birleştirip cuma cumartesi pazar şeklinde tatil olarak kullanabilirsin...
eğer rahat olursan.. 32. haftada çalışabılır raporu alıp... 37 haftaya kadar çalışırr.. 5 haftayı doğumdan sonraya aktarırsın..
bebeğin doğduktan sonrda yıllık izininle beraber 5 ay çalışmaz rahat edersin sonrda süt izinlerini kullanırsın...
yazın alanyaya gelmeyi düşünyoruz eşimin arkadaşı var orda... belki ordandaaa sna geliriz
yok mirayım, işte 6 ay sonra çalışmalar başliycak.. öyle planladık bakalım, inş Allahım bize de verirhayırdır neler duyuyorum kızz yoksa başlıyormusun çalışmalara yaz bitincemi doğurcan nek...:44:
yaşın kaç canım, 2 yıllık evliydin sen dimmi? :))ne güzel
ben korkuyorum kızlar yaa kendimi hazır hissetmiyorum
çok büyüüüüük bir sorumluluk
anladığım kadarıyla 4/b lisin ozaman ne iş yapıyorsun cnm
olsun artık esma, ben senden büyüğüm düşünanammmmmmmmmmmmmmm..........
neler duyuyoruzz...
inşallah şekerim inşallah...
yok mirayım, işte 6 ay sonra çalışmalar başliycak.. öyle planladık bakalım, inş Allahım bize de verir
yaşın kaç canım, 2 yıllık evliydin sen dimmi? :))
birde bebiş olduktan sonra izinleri falanda kullandık bitti
sonra onu evde bırakıp nasıl çalışmaya gidilir
aklın hep küçücük bebişinde kalacak kokusu burnunun dibinde
o yumuşak elleri ayakları savunmasız... ayyy çok özlerim ben
dayanamam gibi geliyor onu bırakmaya ayrı kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?