Kokoşş Hatunlar Kulübü

hemde ne zor evlı ve 1 gün tatıl yapmakta cok zor
hemde ne zor
valla ben şaşıyorum evde oturup cocuklu ve tek kocası çalışanlara
ben evlendım 2 haftalık ıken çalışmaya başladım
ama şansızlık 1 yıl boşa çalıştım kımısı maaşmı vermedı kımı yerde 2 ay çalıştım 4 ay sonra ödedı falan
2 ayda işsız kaldım
1 yıldır maşallah
mesela benım oturduğum evde oturan bayan üst katıma taşındı
benım evde otururken 300 tl verıyordu kira gıttı 650 tl verıyo şuan
2 cocuğu var
kızı okuyo oğlu seneye okur
tek kocası çalışıyo ınan şaşıyorum
ama geldı geçen gün borç ıstedı
annesı aynı sokakta bırak annene genç ıken çalış dıyom nerde
ancak toto büyütüyo öle oluncada kımse kusura bakmasın veremem alınterımı
ayy öyle zormuş haklısın ben sabah birlikte çıkıp birlikte geliyorsunuz sandım otelde mi çalışıyor?

turızm sektörunde cnm

senin kızın dahaaaa tatlı olucak, çok güzel olucak
sen güzelsin, hem yeni nesil daha bi alımlı

ayyy dötüm tavana vurduuuu

olsun ben yine bakıyım tatlı bişi olsun beyaz olsun ben beyaz değilim sağlıklı olsun maviş olsun diyecem ama maviş kimse yok sülalede artık halaya çekmesinde görümceme cadı o bitane ile daha uğraşamam valla...

aynı yaşız seninle ama ben 1 yıllık evliyim sen benden önce evlenmişsin biz 4 sene flört ettik öyle evlendik...
flört dönemleri hep uzun mu oluyor :)) bizimde 5 yıl sürmüştü toplamda yedi yılı geride bıraktık
8. yılımızdayız zaman öyle çabuk geçiyor ki
yaz aşkıydı bizimkisi :))

evet komple evde oturmak saçma tabii böyle geçinmek zor olur ben hala mobilya ödüyorum mesala kendi maaşımdan 450 TL kesilyo ...

200 TL kredimiz var onu ödüyorum gerisi bana kalıyor oda kartlarım alışveriş için nakit ve dolmuş param ...eşime yük olmuyorum...

o işi ile ilgili masrafları üstleniyor...bir kredimiz daha var onu ödüyor cafeyi açarken çekmiştik dekorasyon için...
elek.su gibi masraflar ve kirayı 650 TL o ödüyor ona bakarsan bu evde oturmayı hiç istemedim ama ev bulamadık sahibinden yok burda herkes emlakçıya veriyor yok depozitosu 2 ay isityolar bide peşin ondan bulduk girdik bu eve ama allahım nasip eederse kışın borçlarım bitecek ev kredisi düşünyorum benim çalışmam şart yaniii dötümü büyütmekle olmaz kim öder o kadar parayı ama bebeğimide nasılsa hafta sonu görürüm akşamlarıda arada öğlende kaçarım olmadı erken çıkma ayarlarım süt iznini yani insan istedimi herşey olur...

turizm sektörü evet öyle vardiyalı zor ama düşünki işi var ve çalışıyor sorumluluk sahibi...

evde oturan adamlar var bide boş boş uyuz oluyorum biz kadınlara kızıyoruz adamlar ne olcak...

flört dönemleri hep uzun mu oluyor :)) bizimde 5 yıl sürmüştü toplamda yedi yılı geride bıraktık
8. yılımızdayız zaman öyle çabuk geçiyor ki
yaz aşkıydı bizimkisi :))

herhalde öyle kime sorsam uzatmış durumda demkki herkes herkesi anca tanıyor...ben kocamın bazı huylarını yeni yeni tanıyorum...

benle çıkarken hiç annesine ablasına düşkün değildi ...şimdi annesi ve ablasız duramıyor adam haftanın en az bir günü biz gideriz ..diğer bir günüde eşim gündüz ablasına gider...hergün telle konuşurlar hergün..bana çok saçma geliyor aynı şehirdeler....
annesi yanımda abu çocuğuma diye seviyor kocamı sinir oluyorum... 33 yaşında eşimi böyle sevmesi bana nispet gibi ıyyyy....:26:

bu aile bağlılıkları göstermelik geliyor bende anneme bağlıyımdır ama annem ve ben biliriz bunu herkese göstermem...

köyütmüş hala bebek olarak mı görüyor nedir
ayarı tutturmak lazım ne çok ilgisiz çok ilgili ortası en güzel

peki sen ne yapıyorrsun tepki veriyormusun bukadar görüşmeye yada konuşmaya
ne gerek var diye annesi öyle sevdiğinde falan

aman naparlarsa yapsınlar artık takmıyorum benim çocuğum olunca ben ona ilgi gösterirrim anasıda ona göstersin bizimki gelir yine bana ilgi göstermiyosun der kesin..

peki sen ne yapıyorrsun tepki veriyormusun bukadar görüşmeye yada konuşmaya
ne gerek var diye annesi öyle sevdiğinde falan

önceleri kavga ediyordum baktım sanki onları ayırmaya çalışan gelin gibi oldum sonra dedim ben olmadan biraz kendin git...biraz kendi gittti sıkıldı tabiii baktım fazla gitmez oldu anası şikayetçi olmuş anneme oğlum bana gelmiyor miray gelmek istemiyor diye sanki ben yasakladım delümü nee....aman sinirlendim yine haa hatrlayınca bunları...ablasıda öyle kardeşim bana gelmiyor diye yakınyodu yüzünü görmez olduk diye eşime ben yine takmadım yavaş yavaş az gider oldum eşimle sadece tek asla gitmem onlara eşimsiz asla gitmem....çünkü dillerinin ayarı yok onların malesef kendileri içinde bile çelişkililer ben sorunlardan uzak tuttum hep kendimi en iyisi buydu uyanık davrandım...

seni çakall :)))) öyleyse iyi yapmışsın canım
senin bebişin olacak artık hiiiç takmazsın herşeyin o olur zatii

aynen takmıyorum ...............

gel gel bebişim geellll.....................bakarsınız hürrem gibi şehzade doğururum pohahah...erkekmi diye soruyor yaa ne gülyorum her doğurduğunda...

kesınlıkle cnm zaten çalışan ınsanda evde duramaz alışkanlık oluyo çalışmak
ayy bıde evde oturup çalışan ınsanları çekemeyenlerı sevmıyorum hatta nefret edıyorum
ne varkı ohh karı koca çalışıyorsunuz para vardır huzur vardır
tabıkıı öle olcak sen uyurken ben 5te uyanıp işe gelıyorsam bı ödülüm olmalı değil mı

aynı bız bende 2 yıldır öduyorum hala öduyorum
keşke ılk gırdığım iş burası olsaydı ozaman kalmazdı
bızımde 2012 de btcek Allahın ıznıyle ınş.ev almak ıcın kredı çekerız

çük şükür işimiz var cnm
zaten işsizlerın çoğu iş beğenmeyenler bız şükredıyoruz napalım

günaydın kızlar sabahtan beri deprem haberlerini okuyup çok üzülüyorum okumam lazım biliyorum ama bebğin kurtarılması beni çok sevindirdi kurtarılan serhat çocuğun ölmesi çok üzdü offf psikolojim bozuldu ağlamadan duramıyorum sabah sabah..

ben izleyemiyorum..

çok fena oluyorum... ağlamaktan helak oluyorum... hatta...

kalbim fenaa...

anne olduktan sonraa dahada duygusallaştım...

ne dizi izleyebiliorum... nede haber .. herşeye ağlıorum..

ben izleyemiyorum..

çok fena oluyorum... ağlamaktan helak oluyorum... hatta...

kalbim fenaa...

anne olduktan sonraa dahada duygusallaştım...

ne dizi izleyebiliorum... nede haber .. herşeye ağlıorum..

çok üzülüyorum durumlarına inşaallah artık ölüm haberi çıkmaz

hamileyim herşeye ağlar oldum zaten kurtulan çocuklara bile ağlıyorum minik bebek azraya çok ağladım 14 günlük daha...

çok üzülüyorum durumlarına inşaallah artık ölüm haberi çıkmaz

hamileyim herşeye ağlar oldum zaten kurtulan çocuklara bile ağlıyorum minik bebek azraya çok ağladım 14 günlük daha...

hamile olmasanda ağlardın emin ol..

çok acı bir durum... eş kadar bebekler annesiz babasız kaldılar...

rabbim derman versinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…