enemmmmm kıslarrrr yogunum bu ara bıde rahatsızdım bılıyonuzzzz oyuzden gelemedımmmmm kıslarrrrrrrr
nie yorgunsun napıyosun geceleri...Adamı sırtındamı taşıdın kız...
geçmiş olsun böbrekmiymiş baktırdınmı ?
kıs yorgun dımedım yoğunum dıdımmmm
tahlıl yaptırdım bacım çok şükür böbreklerımde bısıy cıkmadı ılaç verdı 2 tane onları içiyorumm sındırım sıstemı ıle alakalıymıs sanırım
hafta içi misafiri hiç sevmem, hele yemeklisini hiç hiç sevmem :26:hala kendime gelemedim uykum var dün akşam spordaydım ondan mı acaba
beni bıraksalarda uyusam ne güzel olur :)))
birde akşama lazere gidicem sonra yemekli misafirim gelecek
offf yanmışım yarına kadar kaybolsam mı acaba
evet miroşum birde saate baktım 9, fırlicam yataktan, eşim hala kolunu uzatıyo sarılmaya çalışıyoozman kocana sarılmak iyi gelmiştir kalkmak istemiyor insan o sıcacık yatakta adamın kolunda ohhhh kızzz kocam evde ben işteyim olaya bak...
Benimkide gece 2 de geliyor uff çok zor bilirim o durumları...
hafta içi misafiri hiç sevmem, hele yemeklisini hiç hiç sevmem :26:
evet miroşum birde saate baktım 9, fırlicam yataktan, eşim hala kolunu uzatıyo sarılmaya çalışıyo
bol bol su iç hemen atlatırsın...böbrek olmaması iyimiş...niye yoğunsun kız ne yapıyosun bakem...
hafta içi misafiri hiç sevmem, hele yemeklisini hiç hiç sevmem :26:
evet miroşum birde saate baktım 9, fırlicam yataktan, eşim hala kolunu uzatıyo sarılmaya çalışıyo
slm garularrrrrrrr
cumartesi de çalışıyosun sen dimmi, zor olucak pratik bişiler yap canım..benımde cumartesı zorakı mısafırım var kendı kendını davet ettırenlerden
bol bol su iç hemen atlatırsın...böbrek olmaması iyimiş...niye yoğunsun kız ne yapıyosun bakem...
cumartesi de çalışıyosun sen dimmi, zor olucak pratik bişiler yap canım..
bişe demez o, koordinatörü atlattımsa o hiç bişi demez
uyumuşum canım yaa :26: alarmı duymamışım..
öyle deme böcük yaa, her sabah 8 buçukta burda oluyorum ben :44:
uyuya kalmışım napiim :/
işle ilgili bir problem mi çıktı acaba yoksa girerdi hergün geyik bölümünde bile konuşurduk önceden yoğun herhalde...5 gün olmuş yalnız girmeyeli?
essek gıbı çalısıyomgünaydııınnn yavrular :))
napısounuz bakalım
hanfendiye bak 10:00 geliyor işe bide uyumuşum diyor dmeek paris uzun sürdü uyuyamdın ancak uyudun ...
kız bide şimdi çayını kahveni yudumluyorsundur kahvaltı ne oldu peki bide kahvaltı etme orda bu saattee haaa....
Kimse görmedi mi geç kaldığını personel felan? saç baş dağınıktır şimdi senin
şükürslmmmm canlarımmmmmmmmmmmmm naberrrrrrrrrr
h bulduk cnmcnm hoşgeldinn...
ii oldu çok şükürr metin eren...
sen nasılsın....
burcuyu bnde merak ediyorummm....
saçım başım berbatparis yok bebeyim yaa, eşim yoktu ki biliyosun geç geliyor, o geldiğinde ben rüyalar alemindeydim çoktan.. :105:
ele şükür, nerelerdesin burcu senn
erken yatsaydın cnm yahala kendime gelemedim uykum var dün akşam spordaydım ondan mı acaba
beni bıraksalarda uyusam ne güzel olur :)))
birde akşama lazere gidicem sonra yemekli misafirim gelecek
offf yanmışım yarına kadar kaybolsam mı acaba
gecmıs olsun cnmkıs yorgun dımedım yoğunum dıdımmmm
tahlıl yaptırdım bacım çok şükür böbreklerımde bısıy cıkmadı ılaç verdı 2 tane onları içiyorumm sındırım sıstemı ıle alakalıymıs sanırım
kım o yabenımde cumartesı zorakı mısafırım var kendı kendını davet ettırenlerden
slm garularrrrrrrr
normalde calısıyorumda resmı tatıl yaa ızınlıyım kafamda bıseyler var ama bole salata cesıdı arıyorum sole meze gıbı falan masanın ortasına koymaya
araştıralım bugünnormalde calısıyorumda resmı tatıl yaa ızınlıyım kafamda bıseyler var ama bole salata cesıdı arıyorum sole meze gıbı falan masanın ortasına koymaya
pekimneyse bıdaha olmasın:)
aynı ondanım işte böcükböle olmuşsundur sen
çalışıyom napayımmmm kuzum sen napıyorsun bebısımız nasıl bakem
benımde cumartesı zorakı mısafırım var kendı kendını davet ettırenlerden
yawww bı surup verdı bıldıgın baklava serbetı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy bıde ılaç ıcıyom ısteeee kuru kuru yemekten mıydemın ıcımı kurudu nolduysa sındırım ılacları alıyorum artıkınnnn amnın ne agrı cektım yaaaaaa bundan olacagı aklıma bılem gelmezdııı dıkkat edın bacılar
erken yatsaydın cnm ya
gecmıs olsun cnm
neysekı cıddı bısı değilmiş
kım o ya
ben olsamasla kabul etmem
garu sensın
yılda bı ızınlısın o da mısafr mı gelıyo
hastayım deseydın
aynı ondanım işte böcükazcık alıık sürdüm, saçımı da taradım ama
ay ben çok üşüyorum yaa hala montlayım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?