Kokoşş Hatunlar Kulübü

nie yorgunsun napıyosun geceleri...Adamı sırtındamı taşıdın kız...

geçmiş olsun böbrekmiymiş baktırdınmı ?

kıs yorgun dımedım yoğunum dıdımmmm
tahlıl yaptırdım bacım çok şükür böbreklerımde bısıy cıkmadı ılaç verdı 2 tane onları içiyorumm sındırım sıstemı ıle alakalıymıs sanırım

bol bol su iç hemen atlatırsın...böbrek olmaması iyimiş...niye yoğunsun kız ne yapıyosun bakem...

hafta içi misafiri hiç sevmem, hele yemeklisini hiç hiç sevmem :26:

ozman kocana sarılmak iyi gelmiştir kalkmak istemiyor insan o sıcacık yatakta adamın kolunda ohhhh kızzz kocam evde ben işteyim olaya bak...

Benimkide gece 2 de geliyor uff çok zor bilirim o durumları...
evet miroşum birde saate baktım 9, fırlicam yataktan, eşim hala kolunu uzatıyo sarılmaya çalışıyo

Son düzenleme:
hafta içi misafiri hiç sevmem, hele yemeklisini hiç hiç sevmem :26:

evet miroşum birde saate baktım 9, fırlicam yataktan, eşim hala kolunu uzatıyo sarılmaya çalışıyo

ben hafta içi yemekli misafir almıyorum genelde hafta sonuna atarım daha iyi ağırlarım çünki...

onu benim kocamdan yapıyor bazen bırakmıyor bırak geç kaldım diye tersliyorum adamı sende hep geç kalıyorsun diyor...

bol bol su iç hemen atlatırsın...böbrek olmaması iyimiş...niye yoğunsun kız ne yapıyosun bakem...

yawww bı surup verdı bıldıgın baklava serbetı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy bıde ılaç ıcıyom ısteeee kuru kuru yemekten mıydemın ıcımı kurudu nolduysa sındırım ılacları alıyorum artıkınnnn amnın ne agrı cektım yaaaaaa bundan olacagı aklıma bılem gelmezdııı dıkkat edın bacılar

neyse bıdaha olmasın:)
işle ilgili bir problem mi çıktı acaba yoksa girerdi hergün geyik bölümünde bile konuşurduk önceden yoğun herhalde...5 gün olmuş yalnız girmeyeli?

parıse gıt gel uçak mı bozuldu noldu amannınneysekı gelmış
günaydııınnn yavrular :))
napısounuz bakalım
essek gıbı çalısıyom

slmmmm canlarımmmmmmmmmmmmm naberrrrrrrrrr
şükür
nerdesın olm sen
cnm hoşgeldinn...

ii oldu çok şükürr metin eren...

sen nasılsın....

burcuyu bnde merak ediyorummm....
h bulduk cnm
ıyyım hemde cok enerjık nazar etcekler nerdeyse çalışanlar
cok sevındım ıyı olsun paşam
saçım başım berbat paris yok bebeyim yaa, eşim yoktu ki biliyosun geç geliyor, o geldiğinde ben rüyalar alemindeydim çoktan.. :105:

ele şükür, nerelerdesin burcu senn

böle olmuşsundur sen

erken yatsaydın cnm ya
gecmıs olsun cnm
neysekı cıddı bısı değilmiş
benımde cumartesı zorakı mısafırım var kendı kendını davet ettırenlerden
kım o ya
ben olsamasla kabul etmem

slm garularrrrrrrr

garu sensın
normalde calısıyorumda resmı tatıl yaa ızınlıyım kafamda bıseyler var ama bole salata cesıdı arıyorum sole meze gıbı falan masanın ortasına koymaya

yılda bı ızınlısın o da mısafr mı gelıyo
hastayım deseydın

normalde calısıyorumda resmı tatıl yaa ızınlıyım kafamda bıseyler var ama bole salata cesıdı arıyorum sole meze gıbı falan masanın ortasına koymaya
araştıralım bugün buluruz bişiler

neyse bıdaha olmasın:)
pekim

böle olmuşsundur sen
aynı ondanım işte böcük azcık alıık sürdüm, saçımı da taradım ama
ay ben çok üşüyorum yaa hala montlayım :/

benımde cumartesı zorakı mısafırım var kendı kendını davet ettırenlerden

ıyy öylelerine gıcık olurum banada öylesi denk geldi sanada gelelim evini görelim ee kısır yaparsın artık diye zorladılar resmen evimi kirlettiler gittiler çocukları sağa sola koşturdu kedim bile saklanmıştı korkudan...

çok iyi ağırlama kız yoksa en kısa zamanda yine gelir...

dötün başın açıkta gezme haa...

katılıyorum hastayım deseydin....

bende olsam kabul etmem...sen nerelere gidip gelyon kız kaç topiğe yetişyosun maş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…