neyse bıdaha olmasın:)
parıse gıt gel uçak mı bozuldu noldu amannınneysekı gelmış
essek gıbı çalısıyom
şükür
nerdesın olm sen
h bulduk cnm
ıyyım hemde cok enerjık nazar etcekler nerdeyse çalışanlar
cok sevındım ıyı olsun paşam
böle olmuşsundur sen
katılıyorum hastayım deseydin....
bende olsam kabul etmem...sen nerelere gidip gelyon kız kaç topiğe yetişyosun maş..
araştıralım bugünbuluruz bişiler
pekim
aynı ondanım işte böcükazcık alıık sürdüm, saçımı da taradım ama
ay ben çok üşüyorum yaa hala montlayım :/
NE YAPAYIMM bacılar nezamandır laf sokuyodu pazar gunude aramıslar esımı ısımız var dıyıp sallamıs esım ama napayım yaaa gelsın gıtsın hayır evıme cok geldııı ama haspam yemeklı gelmemıs ona yanıyorrrrr seankı cayın yanına cesıt cesıt sey koyuyorum o yemek değel sankı evet çoguda cok yaramaz
ıyy öylelerine gıcık olurum banada öylesi denk geldi sanada gelelim evini görelim ee kısır yaparsın artık diye zorladılar resmen evimi kirlettiler gittiler çocukları sağa sola koşturdu kedim bile saklanmıştı korkudan...
çok iyi ağırlama kız yoksa en kısa zamanda yine gelir...
kim bu bacım ya
görüncen mı yoksa
ayy valla banane ya ona ıkram etcem dıye kendımı strese sokamam
hastayım de gtsın
zatende ölesın
bu ne bee görgussuz gıbım zorla davet
hele sevmıyosam telıne bıle bakmam
daha yoğun olmasam görcen benı
napsın büyüyor teyzesi bazen ağrı yapıyor bazende uyku yapıyor böylece büyüyoruz haftaya randevum var bu hafta yok...
evet ban sole çestli soguklar bulun kıslarrrrrrrrrr
yazık ya kendı bıle korkmus kıs benımde onceden kedım vardı adı karpuzdu mısafır gelınce saklanırdı heppppp
esımın akrabası uzak değel yanıı napyım sankım bılmedıgı ev gecen telde laf sokuyor bı yemegını yıyemedık nasıl bılmeyısssss falannn
bence makarnayı hasla borcama koy üğzerine şu garnitürler var yaa hemde turşulu pattisli onu dök yoğurt az mayonez karıştır koy ortaya...
karışık salata yap bide söyle yemeğein yanına... bide 2 patlıcanı közle ocakta doğra süzme yoğurt ile sür tabağa üzerine zeytin yağ gezdir bide nane ek....sarımsağı unutma ama yoğurda koymayı yeter bunlar acılı ezmede isityonmu...?_
ıyyy bizde gelelim cumartesi şu kadına laf sokmak istiyorum aman merakından geliyor haa yemeği bilyonmu nasıl yapyon onu araştırmaya geliyo melahat garusu....
zaten senden normal bir isim beklenmez isme bak karpuzzzzzzzzzzzzz
senin çocuğun olsa ne koyarsın adını kim bilir..
anammmm ne çok şey soledınnn ole kozle felan uğarastrıma bacım benı bak menum sole
mercımek çorba
pirinc pilavı
tavuk sarma
etli yaprak sarma
eğer canavar gelirse
köfte pates yapacam onada
birde mevsşm slatası
tatlı da alırım
şimdi bunların yanına ne gıder bacımmmmm
esımın akrabası uzak değel yanıı napyım sankım bılmedıgı ev gecen telde laf sokuyor bı yemegını yıyemedık nasıl bılmeyısssss falannn
fenasın haaa kocana acıdım şimdi enerjiye bak neyse ona iyi bakıyon yaa eleştiremiom bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?