Kokoşş Hatunlar Kulübü

NE YAPAYIMM bacılar nezamandır laf sokuyodu pazar gunude aramıslar esımı ısımız var dıyıp sallamıs esım ama napayım yaaa gelsın gıtsın hayır evıme cok geldııı ama haspam yemeklı gelmemıs ona yanıyorrrrr seankı cayın yanına cesıt cesıt sey koyuyorum o yemek değel sankı evet çoguda cok yaramaz

kim bu bacım ya
görüncen mı yoksa

ayy valla banane ya ona ıkram etcem dıye kendımı strese sokamam
hastayım de gtsın
zatende ölesın
bu ne bee görgussuz gıbım zorla davet

yazık ya kendı bıle korkmus kıs benımde onceden kedım vardı adı karpuzdu mısafır gelınce saklanırdı heppppp

kim bu bacım ya
görüncen mı yoksa

ayy valla banane ya ona ıkram etcem dıye kendımı strese sokamam
hastayım de gtsın
zatende ölesın
bu ne bee görgussuz gıbım zorla davet

esımın akrabası uzak değel yanıı napyım sankım bılmedıgı ev gecen telde laf sokuyor bı yemegını yıyemedık nasıl bılmeyısssss falannn

bıde esım dun tutturdu parısde parısssss len daha pazar gunu gıttık dıyommmmmmmmm yokkkkkkkkkkkkkkkk oyyyyyyyyyyyyyy

evet ban sole çestli soguklar bulun kıslarrrrrrrrrr

bence makarnayı hasla borcama koy üğzerine şu garnitürler var yaa hemde turşulu pattisli onu dök yoğurt az mayonez karıştır koy ortaya...

karışık salata yap bide söyle yemeğein yanına... bide 2 patlıcanı közle ocakta doğra süzme yoğurt ile sür tabağa üzerine zeytin yağ gezdir bide nane ek....sarımsağı unutma ama yoğurda koymayı yeter bunlar acılı ezmede isityonmu...?_

esımın akrabası uzak değel yanıı napyım sankım bılmedıgı ev gecen telde laf sokuyor bı yemegını yıyemedık nasıl bılmeyısssss falannn

ıyyy bizde gelelim cumartesi şu kadına laf sokmak istiyorum aman merakından geliyor haa yemeği bilyonmu nasıl yapyon onu araştırmaya geliyo melahat garusu....

anammmm ne çok şey soledınnn ole kozle felan uğarastrıma bacım benı bak menum sole
mercımek çorba
pirinc pilavı
tavuk sarma
etli yaprak sarma
eğer canavar gelirse
köfte pates yapacam onada
birde mevsşm slatası
tatlı da alırım

şimdi bunların yanına ne gıder bacımmmmm

ıyyy bizde gelelim cumartesi şu kadına laf sokmak istiyorum aman merakından geliyor haa yemeği bilyonmu nasıl yapyon onu araştırmaya geliyo melahat garusu....

heeee gel bacımmmm eknıd kendısını ovmeye bayılır ALLAH ıcınde guzel yemek yapyor ama dugun yemeğim,i rezıl etmıstııı bak hatırladıkca sınır oluyorum

geldim geldim
miroş makarna salatası olmaz akşam yemeği için hem pilav neyim düşünüyorrr

burcu kız menün yukarıdaki mi yardımcı olam bacım az çok bilirik böle şeyleri

valla yoğurtlu bir meze gider aslında haydari yap ozman
Malzemeler
• ½ kg süzme yoğurt
• 1 tutam nane yaprağı
• 2 diş sarımsak
• ½ çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı
1. Yoğurdu bir karıştırma kabına alın ve çırpma teliyle karıştırırın.
2. Yoğurdun üzerine 2 diş sarımsak ekleyin. Taze naneyi ise çok ince olarak kesin.
3. Taze naneyi yoğurdun içine ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alarak soğuk servis yapın.

hem değişik cacıkta yaparsın...

aman kım olursa olsun ıstemıyorsam eğer yapmam kardeşim bişi
fenasın haaa kocana acıdım şimdi enerjiye bak neyse ona iyi bakıyon yaa eleştiremiom bak...

fenayımdır hee
acıma hacı acıncak hale düşüyo ınsan salla gtsın
kocem camış gıbım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…