Kokoşş Hatunlar Kulübü

balık yap gtsın
bende yemek yapmadım
hamsı yapcemmmbı salata bı corba tmm

birde ilk kez gelecek hehe:))
benim mönüyü söyleyim fikirler açığım
güveçte kaşarlı karides
şehriyeli pilav
güzel bir salata şöyle fesleğen soslu falan
zeytinyağlı dolmam var dün yapmıştım şansa denk geldi
çorbada yapsam mı kızlarr

ayyy ne güzel olmuşsundur cnm
güle güle kullan
akşam bi dizi patlatmıssındır heee

yok dızı kuzm yok grıbım kac gundur adama hem naz hem kaprıs yapıyorm dun en son baya fırcsa attım hemde adam camsrlrı topladı astı katladı dusun bunun ustunede fırca attım cok gergındımmm oda bıraz kızdııı grıbım dıye yapıyor bu işleri tabe normlde hep yapmaz yanlş anlaslmsn dızı yok malsf hehehe

Allah seni ne adamı fırçalıyon kız cillop gibim olmussun
az cilveleş kız
savaşma sevişşşş ayyy neler diyom yaaaaa
töbe töbee

o pataesı ben baharat ve dereoyu ve maydonozla yapıyommm ustunede yogurt döküyorum bazılarıda yag kızdırp dköüuo pda gusel ama neyseeeee ya boşverrrrr alırım marketten yaaa onlamı uğarscammmmmm offffffffff

Allah seni ne adamı fırçalıyon kız cillop gibim olmussun
az cilveleş kız
savaşma sevişşşş ayyy neler diyom yaaaaa
töbe töbee

huhhhaa avatarı degstırdın costun farketmerdım sanmaaa hehehe yafs bugun surat yapmıcm cunku dun dedıkı eve geldıgımde surat asman benı cok uzyor dedı bende hastym ve cocuk benı mahvttı fln dıye solendm ay bunye zyfladı sacmalamaya basldm hihih neyse gonl alcz mecbrr

Merhaba kızlar pazar günü ameliyat oldum sabah çıktım hastaneden evdeyim şuan raporluyum bir süre...

hazalım noldu sana geçmiş olsunnnnnn

geçmiş olsun canım :26: ne ameliyatı oldun?

çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ne ameliyatı oldun

ayy cnm hayırdır ne ameliyatı...

birden öylee...

midem ağrıyor diyordunnn....

hydr ne amlyatı kuzu hasta falnmıydn?

Tşk ederim kızlar apandist ameliyatı oldum cmtsi karnımda ağrım vardı tabi bende herkesin yaptığı hatayı yapıp ayağımı üşüttüğümü düşünerek ağrı kesici aldım bir süre kesti sonra bi daha aldım pazar sabaha doğru çok şiddetli dayanılmayacak hal aldı belki geçer diye yine bekledim ama malesef apandist patlamış az daha gitmeseymişim yanii aranızda olmayacaktım acilen ameliyata girdim bir iki gün yattım hast. bu arada ameliyatı erzurumda oldum buranın doktorlarına güvenmediğimiz için eşim erzuruma götürdü benii ama şimdi evdeyim... Bu arada vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi hala enkaz altında orda polisti haber alamıyoruz inşallah sağsalim kurtulurlar ama umutlarımızda tükendi artık....

canım benımyaaaaa çok geçmiş olsun bebeğimmm apandist çok önemli kıslar aklınızda bulunsun karın ve kasık arasında ağrı olduğunda apadist olma olasılığı olur ve kesinlikle sıcak kompresss yapılmaz patlatırrr cok onemli dikkat edin.
canım inşallah HAYIRLI BI HABER ALIRSINIZ AKRABALARDAN

öncelıkle cok büyük gecmıs olsun cnm
Allah korumuş
şimdık nasılsın tatlım

ayy enkaz altındalar mı
Rabbım onları sevdıklerıne bağışlasın ınş .dualarımız onlarla

Ayy hiç aklıma gelmediki ilk ağrı çok şiddetli değildi o zaman gitseymişim acil ameliyata gerek olmazmışş antibiyotik falan verirlermiş belki geçme ihtimali olabilirmiş ama patlayınca nerdeyse vücudu sarıyormuş bende bayağı bekledim çünkü neyse allahtan iyiyim şimdi ağrım var ama uzandım laptop kucağımda dedim haftayada raporluyum evdeyim yanii kızlar ev berbat durumda kalkıp süpürmemek için kendimi zor tutuyorum dikiş yerim acımasa kalkıcam vallahi ....

cok gecmiş olsun cnm.. dikkat et kendıneee

inşallah yaknlrınzda sag salım bulunur cnm umtlarınz tukenmesın mucızeler cok allhım buyuk cok sukur

ay patlamış mıı, Allah korumuş canım kötü sonuçlanabilirmiş evet :/
çok çok geçmiş olsun

eşinin kuzeni ve eşi için çok üzüldüm, inş sağ ve sağlıklı kurtulurlar
Allahım Vandaki herkesin yardımcısı olsun

öncelıkle cok büyük gecmıs olsun cnm
Allah korumuş
şimdık nasılsın tatlım

ayy enkaz altındalar mı
Rabbım onları sevdıklerıne bağışlasın ınş .dualarımız onlarla

Sağol canım evet ya enkaz altındalarmış evleri kağıt gibi olmuşş inşallah sağsalim çıkarlar eşimin o kuzeniyle falan iyi anlaşıyorduk eşini falanda çok seviyorum hemen hergün tlfda konuşuruz msnde görüşürdük onlar buraya geldiler bize biz onlara gittik bayramdada ya onlar bize ya biz onlara gidicektik planımız oydu öğrendiğimden beri ağlıyorum valla daha yenide evliler bir yıl bile olmadı mayısta evlenmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…