balık yap gtsın
bende yemek yapmadım
hamsı yapcemmmbı salata bı corba tmm
ben her mısafırı sevmem
güneş paklanmışsın hayrlı olsun akşama dizi var desene
ayyy ne güzel olmuşsundur cnm
güle güle kullan
akşam bi dizi patlatmıssındır heee
yok dızı kuzm yok grıbım kac gundur adama hem naz hem kaprıs yapıyorm dun en son baya fırcsa attım hemde adam camsrlrı topladı astı katladı dusun bunun ustunede fırca attım cok gergındımmm oda bıraz kızdııı grıbım dıye yapıyor bu işleri tabe normlde hep yapmaz yanlş anlaslmsn dızı yok malsf hehehe
kırmızı biber közle, uzun uzun doğra onları, üzerine de sarımsaklı domatesli sos yap dök
süper oluyor o.. yada pattis haşla, kaşar ve teryağ ekle ez.. ceviz büyüklüğünde toplar kopart içine köz kırmızı biber koy, kıyılmış maydanozda yuvarla.. ay başka bişe gelmiyo aklıma :26:
Allah seni ne adamı fırçalıyon kız cillop gibim olmussun
az cilveleş kız
savaşma sevişşşş ayyy neler diyom yaaaaa
töbe töbee
Merhaba kızlar pazar günü ameliyat oldum sabah çıktım hastaneden evdeyim şuan raporluyum bir süre...
Merhaba kızlar pazar günü ameliyat oldum sabah çıktım hastaneden evdeyim şuan raporluyum bir süre...
geçmiş olsun canım :26: ne ameliyatı oldun?Merhaba kızlar pazar günü ameliyat oldum sabah çıktım hastaneden evdeyim şuan raporluyum bir süre...
hazalım noldu sana geçmiş olsunnnnnn
geçmiş olsun canım :26: ne ameliyatı oldun?
çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir ne ameliyatı oldun
ayy cnm hayırdır ne ameliyatı...
birden öylee...
midem ağrıyor diyordunnn....
hydr ne amlyatı kuzu hasta falnmıydn?
Tşk ederim kızlar apandist ameliyatı oldum cmtsi karnımda ağrım vardı tabi bende herkesin yaptığı hatayı yapıp ayağımı üşüttüğümü düşünerek ağrı kesici aldım bir süre kesti sonra bi daha aldım pazar sabaha doğru çok şiddetli dayanılmayacak hal aldı belki geçer diye yine bekledim ama malesef apandist patlamış az daha gitmeseymişim yanii aranızda olmayacaktım acilen ameliyata girdim bir iki gün yattım hast. bu arada ameliyatı erzurumda oldum buranın doktorlarına güvenmediğimiz için eşim erzuruma götürdü benii ama şimdi evdeyim... Bu arada vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi hala enkaz altında orda polisti haber alamıyoruz inşallah sağsalim kurtulurlar ama umutlarımızda tükendi artık....
Tşk ederim kızlar apandist ameliyatı oldum cmtsi karnımda ağrım vardı tabi bende herkesin yaptığı hatayı yapıp ayağımı üşüttüğümü düşünerek ağrı kesici aldım bir süre kesti sonra bi daha aldım pazar sabaha doğru çok şiddetli dayanılmayacak hal aldı belki geçer diye yine bekledim ama malesef apandist patlamış az daha gitmeseymişim yanii aranızda olmayacaktım acilen ameliyata girdim bir iki gün yattım hast. bu arada ameliyatı erzurumda oldum buranın doktorlarına güvenmediğimiz için eşim erzuruma götürdü benii ama şimdi evdeyim... Bu arada vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi hala enkaz altında orda polisti haber alamıyoruz inşallah sağsalim kurtulurlar ama umutlarımızda tükendi artık....
canım benımyaaaaa çok geçmiş olsun bebeğimmm apandist çok önemli kıslar aklınızda bulunsun karın ve kasık arasında ağrı olduğunda apadist olma olasılığı olur ve kesinlikle sıcak kompresss yapılmaz patlatırrr cok onemli dikkat edin.
canım inşallah HAYIRLI BI HABER ALIRSINIZ AKRABALARDAN
ay patlamış mıı, Allah korumuş canım kötü sonuçlanabilirmiş evet :/Tşk ederim kızlar apandist ameliyatı oldum cmtsi karnımda ağrım vardı tabi bende herkesin yaptığı hatayı yapıp ayağımı üşüttüğümü düşünerek ağrı kesici aldım bir süre kesti sonra bi daha aldım pazar sabaha doğru çok şiddetli dayanılmayacak hal aldı belki geçer diye yine bekledim ama malesef apandist patlamış az daha gitmeseymişim yanii aranızda olmayacaktım acilen ameliyata girdim bir iki gün yattım hast. bu arada ameliyatı erzurumda oldum buranın doktorlarına güvenmediğimiz için eşim erzuruma götürdü benii ama şimdi evdeyim... Bu arada vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi hala enkaz altında orda polisti haber alamıyoruz inşallah sağsalim kurtulurlar ama umutlarımızda tükendi artık....
öncelıkle cok büyük gecmıs olsun cnm
Allah korumuş
şimdık nasılsın tatlım
ayy enkaz altındalar mı
Rabbım onları sevdıklerıne bağışlasın ınş .dualarımız onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?