Kokoşş Hatunlar Kulübü

cok gecmiş olsun cnm.. dikkat et kendıneee

inşallah yaknlrınzda sag salım bulunur cnm umtlarınz tukenmesın mucızeler cok allhım buyuk cok sukur

İnşallah canım bi haber bekliyoruz ameliyat olmasaydım kesin giderdik bir iki gün geçsinde gidelim vana kendimi az toplim allahtan orda bir arkadaşı var eşimin o evi falan buldurdu ama henüz sonuç alınamadı baya katlı bir binaymışş aileside orda zaten bende topralim biraz hala çıkmamış olurlarsa gideriz inş. biran önce çıkarlar

yat aşagı dınlennnn bacım canından kıymetlımı tovbe tovbe

Sağol canım tşk ederim ben şuan iyiyim ama ağrım çok dikiş yerimde falan kıpraşamıyorum
Birde moral bozukluğu ben tam ameliyattayken olmuş deprem bana bir gün geçtikten sonra falan söyledi eşim hemen söylemedi ama öğrendiğimden beri elimizde tlf. iyi haber bekliyoruz eşime dedim git ilgilen ama beni bırakıp gitmedi ailesi orda zaten ..

anammmm kız hazal hoşgeldin çok çok geçmiş olsun tatlımmmmm
ameliyat oldun heee nasılsın daha iyisindir inş
eşinin kuzenindende hayırlı haber alın inş

tuh yakın olsaydık ben sana gelirdim kısssss yardım etmeye

Ayyy ne iyi olurda valla canım burda bi başımıza zor oluyor annemlere haber verdirmedim haberleri yok henüz biliyorum panik yapıcaklar grip oldum falan diye geçiştirdim tlfda sen olsan bana bakardın çorbaaa yapardınnnnn

tabı yapardım bacım yapmazmıyımmmmm oyyyy benım kuzum yaaa

Şimdi haberlerde izliyorum enkaz altından canlı kurtarılanlar varmış inşallah bizde iyi haberler alırız

tabii bebiş olunca bırakıp gitmek zor bbekle gidilmez de kuaföre durmaz aman bunları bende yaşıcam oyüzden büyük konuşmayım bari...

ayyy valla ben merak etmiştim seni diyordum bu kız girer normalde anlamıştım numaranda yokki gülüm yaaaa...Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ahh iyiki anlamışsın böyle şeyler ihmale gelmez biyerin ağrıdımı gitcen doktora....Şimdi iyisindir umarım seni merak ederiz arada gir geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…