Kokoşş Hatunlar Kulübü

kuzeniniz içinde üzüldüm inşallah hayırlı haberler alırsınız sözün bittiği yer van haberleri sürekli takip ediyorum kimsem olmasa da çıkan her kişi beni sevindirip umutlandırıyor allah yardımcıları olsun..

Sağol canım çok tşk ederim şimdi evdeyim raporluyum girerim fırsat buldukça bazen çok ağrım oluyor...

Sağol canım çok tşk ederim şimdi evdeyim raporluyum girerim fırsat buldukça bazen çok ağrım oluyor...

bol bol dinlen uyu ağrı kesici vermiştir umarım bırak evi felan sonra toplarsın sanki çok önemli ben bile bu halimle yapmıyorum uyuşuk karı oldum evim koktu resmen koktu.........

yarın kadın çağırdım umarım arkamdan konuşmaz napim uykulu oluyorum kardeşimle ilgilen onlara git eşimle ilgilen yok kayın valideye git erken yat böyle geçti bu ay..yattım dinlendim yoramam kendimi...

tabii bebiş olunca bırakıp gitmek zor bbekle gidilmez de kuaföre durmaz aman bunları bende yaşıcam oyüzden büyük konuşmayım bari...

cnm aslında bakan kısı anlayıslı olursa kolay gıdersn sımdı bnm k.v bakıyor saolsun haftann 5 gunu bırakıyoprm dusn bırde ayaklandı hıc durmuyor kadn evınn ısını yapamıyor ogluma bakmktn yemegını ben cocugu aldıktn sonra yetştiriyor falan . simdi solesem ıdare eder belkı ama bılemzsn soncta k.v nekdr anlyşlıda olsa dıyebılr bend eıcım raht edemyrm öleee ama kendı annem falan olsa sormdn bırkırm haha her bişeyımı halledrm benm ızmırde kımsem yok cnm öle cok samımı arkdsm komsumda yok hanı bırakıp gıdıcekk malsff oyuzdn herbıseye kendım kosturuyorummm bazen evın erkegı gıbı hıssdeıyrm kendımı yanı esım duysa kızar ama o raht onun yapması gerekn ama onemsemedıgı ıslerede ben kosturuyorum cok zor yaaa bak cılt bakımına gıtmek ıstyrm aylrdr gıdemedım sıyah noktalr costu :):) hayatta butun guzellıkler bırarada olmuyor malsf para ıcın calısyrz harcıcak vakıt yok calısmazsan gezeck para yok puff yınede cok sukurrr rahtmz yerndee cok sıkayet ettım yaaa allahım affetsn benı

ayy bende annem gelip nekadr bakar bilmem k.v bırakmayı hiç istemiyorum bilmiyorum ne olacak arada minik olduğu için kv. bakıcak artık eşim ister kesin ama içim hiç rahat etmiyecek kadın çocuk bakmayı sevmiyor zaten görümcemin çocuklarına bakmış deve gibi yapmış azcık zekaları yok eğitememiş okuluda sevmiyorlar biri okuluda bıraktı aman öyle işte ben de hiç rahat etmicem kesin söylenir bakarsada yok çok yoruldum yok böyle yaptı kızdım yok şöle yaptı derse yakarım kadını...

çokk sıkıldım yaa eve gidip uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm midem çok fena ne yicem ben bugün herşey kokuyor yaaaa:26:

valla cnm bastan solımmm cok zorrrr senı olumsuz etkılemek ıstemıyorum amaaa ben sımdı krese vercm haftada 3 gun bakalım ama hala kres ıcın kucuk napalım mecburıyet

valla cnm bastan solımmm cok zorrrr senı olumsuz etkılemek ıstemıyorum amaaa ben sımdı krese vercm haftada 3 gun bakalım ama hala kres ıcın kucuk napalım mecburıyet

bence kreşte daha iyi bakılır k.v bakacağından ben öyle düşünüyorum...güzel bir kreş olsun araştır iyice..

bacılar ben kaçarrrrr yaaa acayıp dolu boğazımm balgam var sanırım ıyyyyyyyyyyyyyy damağım bı tuaffff tı sabah

neysem opyorum hepinizi mıroyyyyyyyyyy popona bı cımdık atayım senın ıcımden geldıııı yeğenime iyi bak besle onuuuuuu

neysem opyorum hepinizi mıroyyyyyyyyyy popona bı cımdık atayım senın ıcımden geldıııı yeğenime iyi bak besle onuuuuuu

cimcik atma nan zaten iyi değilim midem bulanıyor üzerine kusarım haaa............ bakıyorum kendime bakmıyorum ona baktığım kadar..

İyi cnm senden nbr babanı çıkardınız mı? İşlerin yolunda mı?

iilik walla bi problem yok şimdilk babam da çıktı geçen hafta. o da iyi çok şükür. kardeşin nası oldu toparlanmıştır artık inş.

cnm aöıntı yaptım sanıodum gitmiş. benim eltim de devlet memuru, doğumdan 3 hafta önce zorunlu izne ayrıldı, şimdi doğumdan sonrasında 3 ay 10 gün izni var.senelik izni de var rapor da alırım diyor. hatta gerekirse ücretsiz izin de alırım falan diyor. pek kayınvalideme bırakma niyetlisi diil yani o da. senin de böyle hakların varsa aynen kullan cnm sonra da bir süre mümkün olduğu kadar anneni çağırırsın
zaten azcık toparlanır o zamana kadar. hadi bikaç ay da kv baksa sonra kreşe verirsin en iyi bence

aynen pattes brokoli havuç felan haşlayımbari irmik helvasınıda alcam onuda cnm istedi..

mantı yapsam olmazmı yoğurtlu bulanırmı?
hazır mantı alma miroş yaa onlar kötü oluyo
ev mantısı bulursan al ama, sarımsak bence bulantıyı bastırabilir gibi :26:

bende evliyim 1 cocugum var ve bakimliyim surekli saclarimi boyatirim shopping yapmaya bayilirim cantamda rujumu rumelimi parfumumu eksik etmem cirkin kadin diye birsey yok bence bakimsiz kadin diye bisey var

bende evliyim 1 cocugum var ve bakimliyim surekli saclarimi boyatirim shopping yapmaya bayilirim cantamda rujumu rumelimi parfumumu eksik etmem cirkin kadin diye birsey yok bence bakimsiz kadin diye bisey var

günaayydın kızlar...

bugun topiğe girmesemde olurrr aslında...

çook çook tipsizim... sabah eşim geç kaldı... ne bulduysamm geçirdim..

uyumsuzluk abıdesi oldum.....

yaa ben nasıl eve geri dönecm bu tiplee..

allahım salak gibi giyinmişim... hepp eşim yüünden...

mavi bol paça kot... pudraa bady.. siyah yarım ceket.... buraya kadar sorun yook... gayet uyumluu..

kalbinizi tutun kızllarr... kül rengi ayakabı... veeee koyuuu kop koyu kahve çantaaa

çantamı değiştirecek zman bulamadım... brai ayakabıyı ona uymlu giyy.. allahım altı kaval üstü şişhane oldu.. çok rahtsız oldum

aynen bende öyle düşünüyorum dediğin gibi son aya kadar çalışacam bakalım bebeğin durumuna görede değişir tabii bakarsın bende 3 hafta kala ayrılırım iznimi daha sonra kullanırım yıllık iznimide kullanmayım bari onuda kullanırım bakalım durumum iyi gitsin inşallah ...sonrası ücretsiz izin alırım 2-3 ay bebği toparlar öyle gelirim işe ozmana kadar kış olmuş olur zaten 6-7 aylık oldumu annemde gelip gidecek bakacak 1,5 yaşını atlatsın ondan sonrası kreş araştırırım bide eşime bakarsan 2 olunca yenisini yapacakmışız kardeş hemen olsunmuş 3.cüsü gelsinmiş diğerinden sonra 4.cüsü çok çocuk isityor bilmiyorum bir ilkine bakayım iyi bir anne olursam düşünürüm gerisini...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…