Tşk ederim kızlar apandist ameliyatı oldum cmtsi karnımda ağrım vardı tabi bende herkesin yaptığı hatayı yapıp ayağımı üşüttüğümü düşünerek ağrı kesici aldım bir süre kesti sonra bi daha aldım pazar sabaha doğru çok şiddetli dayanılmayacak hal aldı belki geçer diye yine bekledim ama malesef apandist patlamış az daha gitmeseymişim yanii aranızda olmayacaktım acilen ameliyata girdim bir iki gün yattım hast. bu arada ameliyatı erzurumda oldum buranın doktorlarına güvenmediğimiz için eşim erzuruma götürdü benii ama şimdi evdeyim... Bu arada vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi hala enkaz altında orda polisti haber alamıyoruz inşallah sağsalim kurtulurlar ama umutlarımızda tükendi artık....
ayyy valla ben merak etmiştim seni diyordum bu kız girer normalde anlamıştım numaranda yokki gülüm yaaaa...Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ahh iyiki anlamışsın böyle şeyler ihmale gelmez biyerin ağrıdımı gitcen doktora....Şimdi iyisindir umarım seni merak ederiz arada gir geçmiş olsun.
Sağol canım çok tşk ederim şimdi evdeyim raporluyum girerim fırsat buldukça bazen çok ağrım oluyor...
tabii bebiş olunca bırakıp gitmek zor bbekle gidilmez de kuaföre durmaz aman bunları bende yaşıcam oyüzden büyük konuşmayım bari...
cnm aslında bakan kısı anlayıslı olursa kolay gıdersn sımdı bnm k.v bakıyor saolsun haftann 5 gunu bırakıyoprm dusn bırde ayaklandı hıc durmuyor kadn evınn ısını yapamıyor ogluma bakmktn yemegını ben cocugu aldıktn sonra yetştiriyor falan . simdi solesem ıdare eder belkı ama bılemzsn soncta k.v nekdr anlyşlıda olsa dıyebılr bend eıcım raht edemyrm öleee ama kendı annem falan olsa sormdn bırkırm haha her bişeyımı halledrm benm ızmırde kımsem yok cnm öle cok samımı arkdsm komsumda yok hanı bırakıp gıdıcekk malsff oyuzdn herbıseye kendım kosturuyorummm bazen evın erkegı gıbı hıssdeıyrm kendımı yanı esım duysa kızar ama o raht onun yapması gerekn ama onemsemedıgı ıslerede ben kosturuyorum cok zor yaaa bak cılt bakımına gıtmek ıstyrm aylrdr gıdemedım sıyah noktalr costu :):) hayatta butun guzellıkler bırarada olmuyor malsf para ıcın calısyrz harcıcak vakıt yok calısmazsan gezeck para yok puff yınede cok sukurrr rahtmz yerndee cok sıkayet ettım yaaa allahım affetsn benı
ayy bende annem gelip nekadr bakar bilmem k.v bırakmayı hiç istemiyorum bilmiyorum ne olacak arada minik olduğu için kv. bakıcak artık eşim ister kesin ama içim hiç rahat etmiyecek kadın çocuk bakmayı sevmiyor zaten görümcemin çocuklarına bakmış deve gibi yapmış azcık zekaları yok eğitememiş okuluda sevmiyorlar biri okuluda bıraktı aman öyle işte ben de hiç rahat etmicem kesin söylenir bakarsada yok çok yoruldum yok böyle yaptı kızdım yok şöle yaptı derse yakarım kadını...
valla cnm bastan solımmm cok zorrrr senı olumsuz etkılemek ıstemıyorum amaaaben sımdı krese vercm haftada 3 gun bakalım ama hala kres ıcın kucuk napalım mecburıyet
Sen nasılsın hastaydın en son iyimisin şimdi geçmişi falan okuyamadım çünkü
sebze haşla, tuzlayıp ye :26:çokk sıkıldım yaa eve gidip uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm midem çok fena ne yicem ben bugün herşey kokuyor yaaaa:26:
neysem opyorum hepinizi mıroyyyyyyyyyy popona bı cımdık atayım senın ıcımden geldıııı yeğenime iyi bak besle onuuuuuu
sebze haşla, tuzlayıp ye :26:
İyi cnm senden nbr babanı çıkardınız mı? İşlerin yolunda mı?
hazır mantı alma miroş yaa onlar kötü oluyoaynen pattes brokoli havuç felan haşlayımbari irmik helvasınıda alcam onuda cnm istedi..
mantı yapsam olmazmı yoğurtlu bulanırmı?
iilik walla bi problem yok şimdilk babam da çıktı geçen hafta. o da iyi çok şükür. kardeşin nası oldu toparlanmıştır artık inş.
cnm aöıntı yaptım sanıodum gitmiş. benim eltim de devlet memuru, doğumdan 3 hafta önce zorunlu izne ayrıldı, şimdi doğumdan sonrasında 3 ay 10 gün izni var.senelik izni de var rapor da alırım diyor. hatta gerekirse ücretsiz izin de alırım falan diyor. pek kayınvalideme bırakma niyetlisi diil yani o da. senin de böyle hakların varsa aynen kullan cnm sonra da bir süre mümkün olduğu kadar anneni çağırırsın
zaten azcık toparlanır o zamana kadar. hadi bikaç ay da kv baksa sonra kreşe verirsin en iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?