ayyy böcükk çok iyisin bacım yaniiiiii
kız bu arada geçmiş olsun elini yakmıssın dua et mıçın yanmadı
sağol cnm
sanada gecmıs olsun
kız bak sen benı dınle
görümcemın kızlarıda öle cok terbıyesız anasıda malak gıbı yatıyoo
bırı 6 diğerı 8 yaşında
küçükte değiller
bıgün geldıler bunlar kahvaltı etcez yengecımm bana sucuklu yumurta yapbelkı bende yok
ayıp demı
cocuk olduk bızde anamız bı bakış atar yerımızden kalkamazdık bırak ıstekte bulunmayı neyse tmm dedım
zatende yapcaktım
yaptım tavaya saldıldırlar ve ekmeksız çıplak elletabın ben çemkırmeden duramam
abla kalk bez getırde sil dedım
aman onlar cocuk yesınelr sonra sılerım
kalktım bez getrdım gene sılmedı
tabı yumurtalar burundan içerı gırıyoo:120:kalktım masadan
bıde dıo noldu doydun mu
görüntülerden doydum dedım
hala anlamadı
bıgun gene bunlar banyodakı sepetımı karıştırıyo tarak marak var
bı çımcıkledımdaha kalkmıyolar
2 aydırda gelmezler zaten görumcemlede ilişkımı kestım
ayyy yok şaka bi yanim vurdum duymaz anadan babadan ne olursa olsun o çocuğa dur sus demek lazım
bazıları var başının üstüne çıkacak cocuk nerdeyse garuda tık yok
ha bide başkasının evinde ses etmezler ne hikmetse töbe töbe
valla benim kız 2 yaşında şimdiden gözüme bakar bişe yapıcağı yada isticeği zaman bir yerde yok öle saldım çayıra mevlam kayıraa
Slm kokoşlar bende akıllı yaramaz hiçbi çocuğa tahammül edemiyorummm
ayyyyyyyyy evettttttttt buda doke sca yedıııı bembeyaz halımın ustundeeeeeeeeeeee senınkıde cok fenaymıssss yaaaaa bızde cocuk olduk ben ac olsamda tokum derdımmmm bu neyaaaaaaaaaa
hoş geldım bebegım bende senı merak edıyordummm nasıl oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaramazsa cocuğun ben bakarım valla
hatta bıdahakı gelışınde ya kapıyı açmam ya telı
güneş garusu paşama ıy bak senın nazarın değcek hee
kısımmmm çocuguna sahıp çıkarsan basımın ustunde yerın varrr herkes ıcın oleeeee ama azcık dur dan yapmadan anlayacak anadan babadan korkusu olmayan cocuk buuu yaaa
yaaaa bı ara tukenmez kalemı almıs masayı cızıyoduuuu dusunun artıkkkkkk ne hale geldıgımııııı masada beyaz bu arada
İyim canım yeni kalktım yayıla yayıla kahvaltımı yapıyorum kıskandırmak gibim olmasındaaaa
tımam cnım bakıyom vallaaa ama yaramazzz
anamcocuk değil canavar onlar
umtsuz ev garularındakı ıkızler nasılkocem dıo sakın kınama bızımkı öle olur
ayy elımden geldığınce terbıye ederım ve yaramaz cocuklarım olursa zaten öle mısafrlığe falan gıdemem utancımdan bırak 1 e kadar oturmayı
kız cımçik atsaydınben görumcemın kzılarına öle yapıyommmm
hehe var tabe hazıran annelerınden tanstgm ve gorstugum arkdsım var mesela bıtane sonnaaa bikac da ole arkdsm var ama henuz kuck oldugu ıcın cocum özellkle oynamak ıstedıgı ark yok tabee ıelrde sanrm öle kanki olcaz hehehe cogu kısyleee
ama cocugu olan arkadaslarla sımdı daha cok gorusmek ıstıyorum ölede yapıyorum cunku cocugumun arkadası olsun sosyal olsun istiyorum oyun oynamayı ogrensın paylaşmayı ogrensınnn.
ii cnm dun maşallahı vardııı cok eglendı kuzenler gelmşti bizm adama hayrn onn peşnden koşp durdu
hehe var tabe hazıran annelerınden tanstgm ve gorstugum arkdsım var mesela bıtane sonnaaa bikac da ole arkdsm var ama henuz kuck oldugu ıcın cocum özellkle oynamak ıstedıgı ark yok tabee ıelrde sanrm öle kanki olcaz hehehe cogu kısyleee
ama cocugu olan arkadaslarla sımdı daha cok gorusmek ıstıyorum ölede yapıyorum cunku cocugumun arkadası olsun sosyal olsun istiyorum oyun oynamayı ogrensın paylaşmayı ogrensınnn.
ii cnm dun maşallahı vardııı cok eglendı kuzenler gelmşti bizm adama hayrn onn peşnden koşp durdu
kısss aynısı dun teyzem dedı bı kösede sıkıştırsaydın dıyeeee amanınnnn talılılara saldırdı ustunun fıstıklarınıııı yedııııı yedı elledı hep anasıda yapma demıyooo hıç bende dedım kı gulerek ben senın elledıgın seylerı yemek zorundamıyım dedımmm ben sana gelmıcem dıyo bende amannnnn bende sana pek meraklıydım dedımmm ayyyy bı ara mandalınaya saldırdı ağzına aldı tukurdu lappp dıyeee ben cınnettteee 5 kala durumundaydımmm o vakıt.esımde dıyokı bu umutsuz kadının ıkızlerıne benzıyo aşkımmmmm
yaaaa bı ara tukenmez kalemı almıs masayı cızıyoduuuu dusunun artıkkkkkk ne hale geldıgımııııı masada beyaz bu arada
sağol cnm
sanada gecmıs olsun
kız bak sen benı dınle
görümcemın kızlarıda öle cok terbıyesız anasıda malak gıbı yatıyoo
bırı 6 diğerı 8 yaşında
küçükte değiller
bıgün geldıler bunlar kahvaltı etcez yengecımm bana sucuklu yumurta yapbelkı bende yok
ayıp demı
cocuk olduk bızde anamız bı bakış atar yerımızden kalkamazdık bırak ıstekte bulunmayı neyse tmm dedım
zatende yapcaktım
yaptım tavaya saldıldırlar ve ekmeksız çıplak elletabın ben çemkırmeden duramam
abla kalk bez getırde sil dedım
aman onlar cocuk yesınelr sonra sılerım
kalktım bez getrdım gene sılmedı
tabı yumurtalar burundan içerı gırıyoo:120:kalktım masadan
bıde dıo noldu doydun mu
görüntülerden doydum dedım
hala anlamadı
bıgun gene bunlar banyodakı sepetımı karıştırıyo tarak marak var
bı çımcıkledımdaha kalkmıyolar
2 aydırda gelmezler zaten görumcemlede ilişkımı kestım
offf canavar valla böcüğe katılıyorum cimcik atsaydın ben kuzenime öle yapmıştım gitti anasına şikayet etti abla beni cimdiryo diyo yaramaz bende atıyo yok öle bişi dedim geldi bidaha yaptım ağladı zırladı bide anası kızdı tokat yedi üzüldüm sonra ufff zor yaa çocuk eğitmek bakalım ben napcam benim sabrım yok kızlar yaa canavar gibi çocuğa zor dayanırım ben ....dövmesen ortalığı kırar döker hele bide anasına vuranlar var offf dehşet...:26:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy ne güldüm kız sen çocuk yapma seninde sabrın yok...Görümcenle niye kestin ilşkini kızz çocuklar yüzünden değil herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?