Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayyy böcükk çok iyisin bacım yaniiiiii

kız bu arada geçmiş olsun elini yakmıssın dua et mıçın yanmadı

ıyı değil gerçekçıyım cnm
bılgılı görgülü anne zaten cocuğa terbıye verır sendede o huy vardır emınım ben olmayanlara dıyorum
bıde 1 2 3 yaaş kadar yaramazlık yapanı anlarım sınırınca tabı sonrası cınnettın gelır benım

ayyyyyyyyy evettttttttt buda doke sca yedıııı bembeyaz halımın ustundeeeeeeeeeeee senınkıde cok fenaymıssss yaaaaa bızde cocuk olduk ben ac olsamda tokum derdımmmm bu neyaaaaaaaaaa

haaa cocogu uslu olannnn en azından durdan sustan anlayan buyursun gelsınnnnn canımmmmm ona bısey dedıgım yok zatııııııııı

ayyyyyyyyy evettttttttt buda doke sca yedıııı bembeyaz halımın ustundeeeeeeeeeeee senınkıde cok fenaymıssss yaaaaa bızde cocuk olduk ben ac olsamda tokum derdımmmm bu neyaaaaaaaaaa

ılk gelındım aman dedım sakınolam
şimdıden cadılak yapmayım
ama baktım olacak gıbı değil
şimdık varya herkes benden çekınır
kaynanam k babam görumceler
herkes yerını bılecektınn yanı

komşum ble der cocuklarımın sesı gelıyor mu der
gelır ama demem gelıyor dıye cok rahatsız olmaz sonucta ama olursa cıkar derım yanı

yaramazsa cocuğun ben bakarım valla
hatta bıdahakı gelışınde ya kapıyı açmam ya telı

güneş garusu paşama ıy bak senın nazarın değcek hee

tımam cnım bakıyom vallaaa ama yaramazzz

kısımmmm çocuguna sahıp çıkarsan basımın ustunde yerın varrr herkes ıcın oleeeee ama azcık dur dan yapmadan anlayacak anadan babadan korkusu olmayan cocuk buuu yaaa

valla bazn zapdedılmıyor cocuklarr bende gıtmıyorm cok fazla bır yereee

yaaaa bı ara tukenmez kalemı almıs masayı cızıyoduuuu dusunun artıkkkkkk ne hale geldıgımııııı masada beyaz bu arada

ya bende bana mısfr gelnce birkere cok konstm kadına bak falan dedım sımdı benm cocugm benm sozumu dınlemıyor cok zolruk cekıyorummm en ıyısı evınd eoturmak hihihhi

hımmm evet sosyal olması iyi olur...bakalım haziran annesiyim bende topikten 2 kız buldum Antalyada biraz muhabbeti arttırıyım bakalım belki görüşürüz ilerleyen zamanlarda..

hımmm evet sosyal olması iyi olur...bakalım haziran annesiyim bende topikten 2 kız buldum Antalyada biraz muhabbeti arttırıyım bakalım belki görüşürüz ilerleyen zamanlarda..

offf canavar valla böcüğe katılıyorum cimcik atsaydın ben kuzenime öle yapmıştım gitti anasına şikayet etti abla beni cimdiryo diyo yaramaz bende atıyo yok öle bişi dedim geldi bidaha yaptım ağladı zırladı bide anası kızdı tokat yedi üzüldüm sonra ufff zor yaa çocuk eğitmek bakalım ben napcam benim sabrım yok kızlar yaa canavar gibi çocuğa zor dayanırım ben ....dövmesen ortalığı kırar döker hele bide anasına vuranlar var offf dehşet...:26:

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy ne güldüm kız sen çocuk yapma seninde sabrın yok...Görümcenle niye kestin ilşkini kızz çocuklar yüzünden değil herhalde...

Allah sabrını verır cnm merak etme
olmadı bana yolla bı cımçiğe bakar o iş

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy ne güldüm kız sen çocuk yapma seninde sabrın yok...Görümcenle niye kestin ilşkini kızz çocuklar yüzünden değil herhalde...

yok cok sabırlıyımdır dedm ya ılk başta yenı gelinim ya ağırlığım olsun dedım ses cıkarmadım ama baktım olmuycak
çemkrmekle bütün işi hallettım
ohh bee dedım sonra
ya öle şeykı terbıye analarında babalarında yokkı cocuklarında olsun
koca adam çaprazlama yre uzanıo ben üstünden atlayıp çay dağıtıyom yada atletle donla dolaşıogörümcem desen dengesız zaten

ama konuşmama sebebım o değil
kocemle aramı bozmaya çalıştıkları için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…