Kokoşş Hatunlar Kulübü

İyim canım yeni kalktım yayıla yayıla kahvaltımı yapıyorum kıskandırmak gibim olmasındaaaa

ayıp bee biz burda böle aç açına.....

yemekhaneye gittim orda garsonla kavga ettim geldim aç kaldım...Denyo yaaa sinirimi bozdu yemekte iyi değildi zaten...

Allah sabrını verır cnm merak etme
olmadı bana yolla bı cımçiğe bakar o iş

inş. ebn teyzemin çocuklarına çok büyük konuştum ağlattım çok onları kızdırdılar beni teyzem dedi senin çocuğun olsun gör gününü bakalım bence eğitmekle alakalı biraz üzerine düştünmü şımarık oluyor her istediği yapılıyor her istediği alınıyor saçma ...çocuk anne veya babadan korkmuyor oda kötü...bence benden korksun ben sevmem öyle şımarıklıkları ses tonum benim serttir zaten insanlar bile konuşurken beni soğukkanlı sanarlar biraz sert konuşurum ona olur bağırıp hakaret etmicem ama asla...

k.validem görümcemin çocuklarına salak diyor kaç defa duydum hiç hoş değil hele bir benim çocuğuma desinler topa tutarım onları benden çekinir k.validem ama görümcem cadıdır o belli olmaz ağır konuşursa kırarım umrumda olmaz valla....

inş. ebn teyzemin çocuklarına çok büyük konuştum ağlattım çok onları kızdırdılar beni teyzem dedi senin çocuğun olsun gör gününü bakalım bence eğitmekle alakalı biraz üzerine düştünmü şımarık oluyor her istediği yapılıyor her istediği alınıyor saçma ...çocuk anne veya babadan korkmuyor oda kötü...bence benden korksun ben sevmem öyle şımarıklıkları ses tonum benim serttir zaten insanlar bile konuşurken beni soğukkanlı sanarlar biraz sert konuşurum ona olur bağırıp hakaret etmicem ama asla...

k.validem görümcemin çocuklarına salak diyor kaç defa duydum hiç hoş değil hele bir benim çocuğuma desinler topa tutarım onları benden çekinir k.validem ama görümcem cadıdır o belli olmaz ağır konuşursa kırarım umrumda olmaz valla....

ayıp bee biz burda böle aç açına.....

yemekhaneye gittim orda garsonla kavga ettim geldim aç kaldım...Denyo yaaa sinirimi bozdu yemekte iyi değildi zaten...

Sende niye kavga ettin ki durduk yere adamcağızla

Dışardan bişeyler söylee yokmu hiç yanınızda restaurant falan

bacı amma cok msj yolluyon heeaz tıhla kk yaa aynı msjlar kaç kez gelmışş

kesınlıkle cocuk bırınden korkmalı benımkınden korkmaz amabenden korksun ısterım
belkıde tam tersı olur
eşimcocuklara cok yumuşak ama ben daha otorıterım annem gıbı o yüzden sanırım benden korkarkorksun aman
annem hep der
sen ağlıcana o ağlasın sen üzülcene o üzülsun dıye yanı cocuğun her dedığı olmaz der
cnm anam benım annem bakcek cocuğuma cok güvenıyom arkam sağlam yanı

çemkrı bacım çemkr ıyı oluyo stres neyım kalmıyo üztünde

bana da yaptılar çok bacıım k.validem den pek sıkıntım yok ama kızı neler etti bana hep doldurdu kardeşini üzerime miray bize şöyle yapıyor miray bize böyle...eşime ben dedim gitmem gari sen gittt ordaa böyle iğneliyici laflar...bir süre gitmedim..anneme bile dedi yok biz kardeşimin evine gelemiyoruz onlar bize gelmiyorlar bilmem ne benim karşımda söledi annem gelince ben dedim kardeşin burda al götür kim ona maniki kendisi ben gitmeyince gelmiyor...

neyse sonra aralar bira yumuşadı annem dedi eşinle git tatlı ol...onunla gel ayrı gitme...asla tek gitmedim bidaha...üzerimde bişi görür aaa bunu yenmi aldın markasını bastıra bastıra söler eşim duysun pahalı yaa bana kızsın...eşimin umrunda olmaz allahtan...

sonra gider ben ne almışım aynını alır derki yok bilmem nerden aldım...

geçen eşime dert yanmış kuaförü var iyi işlemiyormuş efendim yalanını yiyim demiyor 10 tane kredi kartı alışverişime ve canavar veletlerime yetmiyor...
Gidip alışveriş yapar her 2 güne bir ben kaç defa yanındayken gördüm aldıkları 300 TL yi bulan şeyler her gitmeye ...

eşim para versin diye ona işlerinin kötü olduğunu söylemiş bende eşime kötülemedim tabii onu dediim uyanık olmam lazım...

eşime dedim önümüz bayram herkes gider kuaföre hem dedim dün kuaför doluydu bugün boş olabilir hergün dolmıcak tabiii..kazanır o merak etme sen bizi düşün birsürü borcumuz var kışın paranı dikkatli kullan dedim anlamıştır umarım..

Sende niye kavga ettin ki durduk yere adamcağızla

Dışardan bişeyler söylee yokmu hiç yanınızda restaurant falan

gerizekkkkkkkkkkkkalı yaaa klimayı açtım yemekhanede bana kızdı efendim kimse üşümüyormuş bide sıcağa çeviryodum tam geldi baktı soğuk açmışsın bilmiyorsan elleme dedi...

dedim nan HEAT yazıyor ona basarım sıcak olur dedi yok olmaz kapattı gitti saydırdım arkasından ahh zor tuttum şikayet edicektim bu ne biçim konuşma biçimi diye dedim cahille cahil olma....

adamı boğmak istiyorum boğmakkkkkkkkkkkkkkkk

bir kere tıklıyorum ama malesef int.sorun var...:26:

aman cnm ya kımseyı takma
önemlı olan senın huzurun kocenın senın yanında olması gerısı boş
valla anası bacısı demem takmam kımseyı sende ölesın
gene ıyı gtmışsın ben asla gtmem
görümceme bıle dedım bana yanlış yapanı affetmem dıye
aslada affetmem
gçen aradı eşim dıo verım konuş dedım konuşcak onunla bişyım yok o duydu tabı
konuşmadı mors oldu kapattı eşimde
eşim dönup bana asla aılesı ıcın bısey demez

herkes evlı barklı neden eşine gelıp dıyorkı ona ne
herkesın işide kendıne gücüde
ıyı olunca eşine getırıp para mı verıo
eşin onun ortağı mı
kötuyse kapatsın gtsın bırının yanında maaşla çalşsın o zaman
herkes bı yol tutturmuş valla ohhh

cnm malesef eşimle araları çok iyi görümcemin çok kazandığında bişey görmedik ondan biz ...

ama görümcemi çok iyi bilirim aklı fena çalışır parayı sever kocası içerde cnm usulsüzlükten girdi eşime acındıryo bazen kendini..

bzim borcumuz çokken paramız kalmayınca verirmi acaba kendisi tartışılır...Ama onların ailede herkes görümcemden korkar eşim bile çekinir ablasından cadı gibi bağırır ee bide eşi içerde masum çocukların anası rolunde o...

pekte masum değil yaa hadi neyse...ne yaparsa yapsın umrumda değil ama eğer eşimi yoluyorsa oda salak olmasın kafasını çalıştırsın görsün bazı şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…