Eki Görüntüle 282531 Eki Görüntüle 282535 hadısenın saç ları çok hoş dımı 2 renk ıcınde soluyorummm dalgaları da çok hoş yaaaaaaa
ben unlu olacaktımmmm kııı ayyyyyyyyyyyyy saclarımı her renk yapardımmm gacılar çok pis hevese geldımmm saçlarımı yaptırmalıyım
miroyyyyyyyy bacım senın saçlar guzel fekatttt sen cok cıdddı ve keskın bakıyorsun kuzum yaaaaaaa sertsın acccık
:18: yok canım yaw gecikme sanırım ama sıkıldım olmayınca kötü oluyrum
hoşgeldin cnmselammm miroş naber?
Ay kızlar böyle arada bi girip miraya slm veriom kusura bakmayın ayıp oldu(
sizler nasılsınız ne var ne yok???
benim görümce 2 ayda bir değişir saçı rengi...her renk yaptı diyebilirim ...
ohooo siyah ta daha sertti bakışlarım bu yumuşamış hali...
Herüf aradı az onceeeee yıyecem senıııı akşam dıyorrrr kıslarrrrrrr bana genem parıs yolu gorundu normalde bugun regl gunum olur kurtulurum dıyordum amaaaaa olmadım
poahah yesin yesin güzel oluyor kız paris accuk sür sürüştür ballı yesin seni...
selammm miroş naber?
ay kızlar böyle arada bi girip miraya slm veriom kusura bakmayın ayıp oldu(
sizler nasılsınız ne var ne yok???
hoşbuldukk ben de iyiym regl sancım dışındahoşgeldin cnm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
kuaför deilmi garu yaptırır tabe paspal mı gezsinnnn
yok kuzum benim 2 yaşında bebem varr.töbe de Rabbim olmayana versin ayyy tutuştum birdennnn
bence sağdaki yakışmışşşşş
öbürü sert göstertmiş garuyu
amannnn mıroyum yaaa hec canım ıstemyrrrrrrr su soğukdaaaa ama yok dedım gecen gun bı surat bı afra tafraaaa offfffffffffff mecbur kaçamıcaz bu akşam
ooo avatar yapmışız nbr kızzz ne güzel olmuşun böyle...
senin işler nasıl biz hamişiz napak işte....
hoşgeldin cnm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
kuaför deilmi garu yaptırır tabe paspal mı gezsinnnn
ENEMMMMM nette cok sempatık sıcak kanlısın ama fotografta keskın ıfadlerı olan hoş ve tutkulu bır bayan var sankımmmmmm acukda sert
amannnn mıroyum yaaa hec canım ıstemyrrrrrrr su soğukdaaaa ama yok dedım gecen gun bı surat bı afra tafraaaa offfffffffffff mecbur kaçamıcaz bu akşam
şımarık seniiievet görünüşüm öyle bide sesimi duysan korkarsın sert bir ses tonum var...bağırımmı...............
ama aslında sıcağımdır sıcacık paris kadar sıcağım sen düşün...
mirayın canlı hali de uzaktan çok sert ama yakından çok şekerrr
biz de ne zamandır yapamıoduk o işi, hep bi şey denk geliodu bölüodu yazık h.soınu özlem giderdi. şimdi de regl oldum yine yattı o iş
iiyim ben de. maaşlar bu ay 4 ünde geliomuş onun sevincin yaşamaktayım sabahtan beri
beendin mi avatarımı güzelmiş dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?