Kokoşş Hatunlar Kulübü

selammm miroş naber?

ay kızlar böyle arada bi girip miraya slm veriom kusura bakmayın ayıp oldu (

sizler nasılsınız ne var ne yok???

selammm miroş naber?

Ay kızlar böyle arada bi girip miraya slm veriom kusura bakmayın ayıp oldu (

hoşgeldin cnm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
benim görümce 2 ayda bir değişir saçı rengi...her renk yaptı diyebilirim ...

kuaför deilmi garu yaptırır tabe paspal mı gezsinnnn

Herüf aradı az onceeeee yıyecem senıııı akşam dıyorrrr kıslarrrrrrr bana genem parıs yolu gorundu normalde bugun regl gunum olur kurtulurum dıyordum amaaaaa olmadım

poahah yesin yesin güzel oluyor kız paris accuk sür sürüştür ballı yesin seni...

selammm miroş naber?

ay kızlar böyle arada bi girip miraya slm veriom kusura bakmayın ayıp oldu (

ooo avatar yapmışız nbr kızzz ne güzel olmuşun böyle...

senin işler nasıl biz hamişiz napak işte....

yok kuzum benim 2 yaşında bebem varr.töbe de Rabbim olmayana versin ayyy tutuştum birdennnn

gizli hamişmisn yoksaaa

bence sağdaki yakışmışşşşş
öbürü sert göstertmiş garuyu

sagdakı renge bende bayılıyorum acep bene yakısırmıııı kiii hadıseyı hıc sevmıyordum sacındn dolayı buaralr begenıyorum tombıkı
gerçi ben yendıen renk degstıremem yafsss bunu kullanmam lazım bırsuree heheh

amannnn mıroyum yaaa hec canım ıstemyrrrrrrr su soğukdaaaa ama yok dedım gecen gun bı surat bı afra tafraaaa offfffffffffff mecbur kaçamıcaz bu akşam

mirayın canlı hali de uzaktan çok sert ama yakından çok şekerrr

biz de ne zamandır yapamıoduk o işi, hep bi şey denk geliodu bölüodu yazık h.soınu özlem giderdi. şimdi de regl oldum yine yattı o iş
ooo avatar yapmışız nbr kızzz ne güzel olmuşun böyle...

senin işler nasıl biz hamişiz napak işte....

iiyim ben de. maaşlar bu ay 4 ünde geliomuş onun sevincin yaşamaktayım sabahtan beri

beendin mi avatarımı güzelmiş dimi :)))

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

kuaför deilmi garu yaptırır tabe paspal mı gezsinnnn

bi bokton anladığı yok elemanları biliyor sadece kendi saçı yanıyor her ay ona ragmen kokoş gezicem diye yaptıryo saçı açtıryo yok koyu yapıyo 2 ay sonra bakır amannn ...sorunları var bence ondan böylee....

kuaför ama benim saç rengimi bile bilemeyen bir kuaför kendisi...bu saça beni hiç açmamışmış beğenmemiş miş felan demişti kendine baksın kafasında saç kalmazken ben salınır gezerim...boyanır açılır saç ama yılda en fazla 2 kere 2si bile fazla....

kadın genç olma çabasında...

ENEMMMMM nette cok sempatık sıcak kanlısın ama fotografta keskın ıfadlerı olan hoş ve tutkulu bır bayan var sankımmmmmm acukda sert

evet görünüşüm öyle bide sesimi duysan korkarsın sert bir ses tonum var...bağırımmı...............

ama aslında sıcağımdır sıcacık paris kadar sıcağım sen düşün...

aynen bayramdan önce verirler

avatar süper şu bayramı atlatalımda buluşalım kız kaynatırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…