- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hoş geldin bende boyatcem de miroşo danışıyom cnmm
bir süre boyatma ozman yaza doğru boyatırsın tam değişiklik olur....
cnm hürremin rengi işte aynını yaptırmış...açık karamel tonları bakır daha koyu kalıyor...ışıklarında tabii katkısı çok...
ığyyyyyy hiç güzel deilmişşşşş
yok kız koyu benim gözlerimmmsenin gözlerin renkli gibiydi güzel olur bence dimi? ben yapamıyorum bişi yaaa siyah yapıcam ama yapmasam daha iyi olur diye kararsızım....
bence sana gıtmez bacım o renkkk yaptırmaaaaa senın kaşlar gözlerrr buyuk belirgin koyuydu sankım yanıss hatırlamıyorsamm
yaw sen hamile değil misin zararlı değil mi bebeğe boyatma
yok aslında hiç istemiyorum kendi saçlarımı çok beğeniyorum ama alışmışım rengarenk gezmeye turuncu,salı,kızıl hepsini denedim
hürrem bakırı diye moda olmuş kızlar nevacolor da özellikle boya çıkarmış bunun için birsen diaha düşün bana böğğk geldi bu renkten herkeste var saça kıyma derim çok açıyorlar saçı...Eki Görüntüle 282530
yok kuzum benim 2 yaşında bebem varr.töbe de Rabbim olmayana versin ayyy tutuştum birdennnn
allah söylettti ozamanBoyat anacım ozaman
benimde saçlarım bakırdı bi ara çok güzel bi renk ya
Eki Görüntüle 282531 Eki Görüntüle 282535 hadısenın saç ları çok hoş dımı 2 renk ıcınde soluyorummm dalgaları da çok hoş yaaaaaaa
ayyy speddyy annem senin olsun beben benim 1 tane var tatlım yaaaa
bakır güzelde bana gitmez sanırımmm
hürrem bakırı diye moda olmuş kızlar NEVACOLOR da özellikle boya çıkarmış bunun için birsen diaha düşün bana böğğk geldi bu renkten herkeste var saça kıyma derim çok açıyorlar saçı...Eki Görüntüle 282530
amin ama zamanı geldiğinde zaten 5 gündür hastalanmıyorum bunalıma girmeğe ramak kaldı
seni görmedim hiç
heeeeeee hamiş misin yoksammmm sen çok pissssss doğurursun şimdik
bi ara koyarım resim tatlım görürsünnnn..HAMİŞMİSİN KIZZZamin ama zamanı geldiğinde zaten 5 gündür hastalanmıyorum bunalıma girmeğe ramak kaldı
Seni görmedim hiç
ben unlu olacaktımmmm kııı ayyyyyyyyyyyyy saclarımı her renk yapardımmm gacılar çok pis hevese geldımmm saçlarımı yaptırmalıyım
bi ara koyarım resim tatlım görürsünnnn..HAMİŞMİSİN KIZZZ
yaptır kızzz yakışır sağaaaaaaaaa
bi ara koyarım resim tatlım görürsünnnn..hamişmisin kızzz
yaptır kızzz yakışır sağaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?