Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoş geldin bende boyatcem de miroşo danışıyom cnmm

yaw sen hamile değil misin zararlı değil mi bebeğe boyatma

bir süre boyatma ozman yaza doğru boyatırsın tam değişiklik olur....

yok aslında hiç istemiyorum kendi saçlarımı çok beğeniyorum ama alışmışım rengarenk gezmeye turuncu,salı,kızıl hepsini denedim

hürrem bakırı diye moda olmuş kızlar NEVACOLOR da özellikle boya çıkarmış bunun için birsen diaha düşün bana böğğk geldi bu renkten herkeste var saça kıyma derim çok açıyorlar saçı...Eki Görüntüle 282530

ığyyyyyy hiç güzel deilmişşşşş
senin gözlerin renkli gibiydi güzel olur bence dimi? ben yapamıyorum bişi yaaa siyah yapıcam ama yapmasam daha iyi olur diye kararsızım....
yok kız koyu benim gözlerimmm
bence sana gıtmez bacım o renkkk yaptırmaaaaa senın kaşlar gözlerrr buyuk belirgin koyuydu sankım yanıss hatırlamıyorsamm

hee kıss kaşlar gözler belirgin koyu benimm doğru tatlışşş

yaw sen hamile değil misin zararlı değil mi bebeğe boyatma

yok aslında hiç istemiyorum kendi saçlarımı çok beğeniyorum ama alışmışım rengarenk gezmeye turuncu,salı,kızıl hepsini denedim

yok kuzum benim 2 yaşında bebem varr.töbe de Rabbim olmayana versin ayyy tutuştum birdennnn

Son düzenleme:

gördün mu bacımmmm bakırmıs sonuctaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy bıde hurrem bakırı dıyolarrr haaaaaaa amanınnnnnnn

ben unlu olacaktımmmm kııı ayyyyyyyyyyyyy saclarımı her renk yapardımmm gacılar çok pis hevese geldımmm saçlarımı yaptırmalıyım

miroyyyyyyyy bacım senın saçlar guzel fekatttt sen cok cıdddı ve keskın bakıyorsun kuzum yaaaaaaa sertsın acccık

amin ama zamanı geldiğinde zaten 5 gündür hastalanmıyorum bunalıma girmeğe ramak kaldı
Seni görmedim hiç
bi ara koyarım resim tatlım görürsünnnn..HAMİŞMİSİN KIZZZ
ben unlu olacaktımmmm kııı ayyyyyyyyyyyyy saclarımı her renk yapardımmm gacılar çok pis hevese geldımmm saçlarımı yaptırmalıyım

yaptır kızzz yakışır sağaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Herüf aradı az onceeeee yıyecem senıııı akşam dıyorrrr kıslarrrrrrr bana genem parıs yolu gorundu normalde bugun regl gunum olur kurtulurum dıyordum amaaaaa olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…