Kokoşş Hatunlar Kulübü

gördüm açık karamel yapmış cnm bu renk gitgide açılıyor hep makyaj ister.....

hürremin ki gibi açık karamel gitgide açılan bir ren sonuç soğan kabuğu rengine dönüyor oda berbat durcağından çok olmasa bile 2 ayda bir boyatmak gerek..

valla ne yalan sölim ben bi ara kuaförden alıyodum organik birsürü para sayıp
bi kaç yıldır glise devam ediyom memnunum valla

bende sacıma bakım olrk hc serum varya nette ondan alıyorum duznlı yaptıgımda sacım gercktn harıka oluyorrr ama buarlr bayadır yapamıyorm yıne catl catl oldu sac uclarımm sampuanı bırturlu tuttamdm saclrm kotu yafssçabuk yaglnyr yıkaynca tıftık tıftık oluyor ne bu böle anlayamdm

hımmmmm doğrru makyaj hemde afilli makyaj ister bende öle diyom kocişe yap nolcek makyaj diyo
oldu dedim bide makyajlı uyuyayım daha iyi
anam bu erkekler kadın işlerini ne çok küçültüyolar gözlerinde
basitmiş sabah koştur koşturum zati
yarış atı gibimmmm

senin gözlerin renkli gibiydi güzel olur bence dimi? ben yapamıyorum bişi yaaa siyah yapıcam ama yapmasam daha iyi olur diye kararsızım....

gızzzz helal valla
senin elinden bi uçan bide kaşçan kurtulmaz mı amann öle bişe diyolar işteeee

merak ettim nan slak bu karı ama siyah güzeldi onda gerçi buda değişik ama siyah asildi...

ben beğenmedim dönsün siyaha söleyin...

hürreme gider bu renk onun gözleri bitiriyor yaa beni....

bence sana gıtmez bacım o renkkk yaptırmaaaaa senın kaşlar gözlerrr buyuk belirgin koyuydu sankım yanıss hatırlamıyorsamm

bence sana gıtmez bacım o renkkk yaptırmaaaaa senın kaşlar gözlerrr buyuk belirgin koyuydu sankım yanıss hatırlamıyorsamm

merak ettim nan slak bu karı ama siyah güzeldi onda gerçi buda değişik ama siyah asildi...

ben beğenmedim dönsün siyaha söleyin...

hürreme gider bu renk onun gözleri bitiriyor yaa beni....

ben bı roportajında bakır turuncu rengı yapmıstım ama ısım geregı kullanamadım koyulttum ama içimde kaldı dıye sölemişşş yanı sanırım sımdı koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…