Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın kızlar

esma bana bir cvp ver kafayı yemek üzereyim dün akşam eve gittim iç çamaşırımda açık kahverengi bir leke vardı DR aradım bazen düşük olabiliyor olmayadabiliyor dedi artarsa yarın gel dedi artmazsa cuma zaten randevun var ogünü gelirsin dedi Progestan verdi tekrar ben zaten bir kutu bitirmiştim olsun devam et dedi günde bir tane alıyorum...yat dinlen dedi bende öyle yaptım kalkmadım hiç gece baktım idrarda bişey yok ama iç çamaşırıda temiz şimdide bişey yok ama korkuyorum işte üzülüyorum yaa düşerse diye...

Sancım yok ama hani adet olacakmışsın gibi elin ayağın buz gibi olur yaa öyle aynı hiç biryerim ağrımıyor sence düşük başlangıcı felanmı?

off allahım inşallah bişey olmaz meleğime...Tekrar bir düşük ağrısına katlanamam allahım inşallah olmaz ya...

Miroşum lütfen olumsuz düşünme, kötü şeyler getirme aklına
herşeyi normaldi bebişinin, hiç bişi olmiycak..
Ayaklarını sıcak tut, kendini yorma, stres yapma sakın

Miroşum lütfen olumsuz düşünme, kötü şeyler getirme aklına
herşeyi normaldi bebişinin, hiç bişi olmiycak..
Ayaklarını sıcak tut, kendini yorma, stres yapma sakın

nek ben çok kötüyüm kafayı yicem yaaa bunalıma gircem resmen ben güçlüydüm ama buna gücüm yetmiyor onu kaybetmek istemiyorum eşimde çok üzüldü ilacımı aldı geldi bütün gece yanımdaydı gece uyandığımda kendide uyandı sordu bişey varmı oda üzgün ve acısı bir yana insanı çok kötü etkiliyor ....

canım korkma bazen olabiliyor bildiğim kadarı ile
yarına randevun varmış zaten eğer bugün bi daha olmazsa yarın sorarsın verdiği ilacı da bence bırakma

gunaydın güzel hatunlar nasılsınızzz

günaydınnnocelerım sıyah beyazzz

benımde kırmızıııı:):) koysana hadee:):)

cnm olumsuz dusunmeee. bişey yoktur allahn ıznıyle sanırım paris yolculugu size yasaklanck böle gidersee heee guşummmm

ama hayatım sen resmen düşük yapıyomuşsun gibi kabullenmişsin o moda girmişsin..
işte böyle yaparsan, stresli olursan daha da kötü etkilersin bebişini..
Sakin ol, bebişim çok iyi de, pozitif ol.. lekelenme tekrarlanırsa da hemen kontrole git bugün..

canım korkma bazen olabiliyor bildiğim kadarı ile
yarına randevun varmış zaten eğer bugün bi daha olmazsa yarın sorarsın verdiği ilacı da bence bırakma

Evet olabiliyor ama neden oluyor diye ben üzülür oldum artık.....İlacı unutmam yok içiyorum ...Yarın gidicem evet bugün kafayı yicem...:26:

Evet olabiliyor ama neden oluyor diye ben üzülür oldum artık.....İlacı unutmam yok içiyorum ...Yarın gidicem evet bugün kafayı yicem...:26:

çok fazla moral bozukluğu streste etkiler bence düşünme kendine dikkat et Allah bilir canım hayırlısı ne ise o olsun ama dediğim gibi çok düşünme...
bişey olsa şuanda böyle duramazdın çok şükür yok ki duruyorsun

yasaklansın yaa zaten korkudan bişey yapmam artık bir hafta daha geçsin böyle...:26:

hep Wc gidyorum bişey yok şimdilik olursa giderim ben eve gitsemmi acaba dinlensem mi gerçi oturuyorum bişe olurmu ki?:26:

kızlarr günaydınnnnnnn
miroşum üzülme ve bizide üzme lütfen daha bişi yok moral bozma
dikkat et kendine dualarımız senin ve bebeğinle canımmmmmm

inşallah olmaz yarabbim hep dua ediyorum başka yapabilceğim bişey yok bari oyalancak bişeyler bulayım yoksa kafayı yerim bugün ben...:26:

kızlarr günaydınnnnnnn
miroşum üzülme ve bizide üzme lütfen daha bişi yok moral bozma
dikkat et kendine dualarımız senin ve bebeğinle canımmmmmm

sağol birsen çok gergin ve stresliyim gece doğru düzgün uyumadım bile ağladım anneme söyledim böyle yok dedi yat dinlen bişi olmaz...ama kocam yanımdan ayrılmadı bide ona kızdım dedim bebişe bişey olursa kendini yok bil ozman beni hep sinir ettiğine yanarsın gibi şeyler söyledim suçu yok aslında adamın ama napim korkuyorum ondan yaptım bunları sanki onun suçu gibi ...Sen hep beni suçla zaten diyip sinirlendi oda ama hala bana iyi davranıyor bebek giderse ondan kurtulurum sanııyor herhalde delimi ne...:26:

inşallah olmaz yarabbim hep dua ediyorum başka yapabilceğim bişey yok bari oyalancak bişeyler bulayım yoksa kafayı yerim bugün ben...:26:

aynen canım Rabbim herşeyin hayırılısını verir. seninle yiyecek ekmeği var ise asla bırakmaz onun için hayırlısını dile düşünme bişeyin de yok çok şükür

sen şimdi cok yoma kendını zırt bırt tuvalete de gıtme yaaaa strese gırersın .
ayaklarını uzat oturdugun yerde raht lat kendını canım

güneş sende olmuşmuydu kahverengi lekelenme felan??evet wc'yle dost oldum bugün aksi gibi midem bunlamıyor neden yaa?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…