Miroşum lütfen olumsuz düşünme, kötü şeyler getirme aklınaGünaydın kızlar
esma bana bir cvp ver kafayı yemek üzereyim dün akşam eve gittim iç çamaşırımda açık kahverengi bir leke vardı DR aradım bazen düşük olabiliyor olmayadabiliyor dedi artarsa yarın gel dedi artmazsa cuma zaten randevun var ogünü gelirsin dedi Progestan verdi tekrar ben zaten bir kutu bitirmiştim olsun devam et dedi günde bir tane alıyorum...yat dinlen dedi bende öyle yaptım kalkmadım hiç gece baktım idrarda bişey yok ama iç çamaşırıda temiz şimdide bişey yok ama korkuyorum işte üzülüyorum yaa düşerse diye...
Sancım yok ama hani adet olacakmışsın gibi elin ayağın buz gibi olur yaa öyle aynı hiç biryerim ağrımıyor sence düşük başlangıcı felanmı?
off allahım inşallah bişey olmaz meleğime...Tekrar bir düşük ağrısına katlanamam allahım inşallah olmaz ya...
Miroşum lütfen olumsuz düşünme, kötü şeyler getirme aklına
herşeyi normaldi bebişinin, hiç bişi olmiycak..
Ayaklarını sıcak tut, kendini yorma, stres yapma sakın
Günaydın kızlar
esma bana bir cvp ver kafayı yemek üzereyim dün akşam eve gittim iç çamaşırımda açık kahverengi bir leke vardı DR aradım bazen düşük olabiliyor olmayadabiliyor dedi artarsa yarın gel dedi artmazsa cuma zaten randevun var ogünü gelirsin dedi Progestan verdi tekrar ben zaten bir kutu bitirmiştim olsun devam et dedi günde bir tane alıyorum...yat dinlen dedi bende öyle yaptım kalkmadım hiç gece baktım idrarda bişey yok ama iç çamaşırıda temiz şimdide bişey yok ama korkuyorum işte üzülüyorum yaa düşerse diye...
Sancım yok ama hani adet olacakmışsın gibi elin ayağın buz gibi olur yaa öyle aynı hiç biryerim ağrımıyor sence düşük başlangıcı felanmı?
off allahım inşallah bişey olmaz meleğime...Tekrar bir düşük ağrısına katlanamam allahım inşallah olmaz ya...
günaydınnnocelerım sıyah beyazzz
Günaydın kızlar
benımde kırmızıııı:):) koysana hadee:):)
ama hayatım sen resmen düşük yapıyomuşsun gibi kabullenmişsin o moda girmişsin..nek ben çok kötüyüm kafayı yicem yaaa bunalıma gircem resmen ben güçlüydüm ama buna gücüm yetmiyor onu kaybetmek istemiyorum eşimde çok üzüldü ilacımı aldı geldi bütün gece yanımdaydı gece uyandığımda kendide uyandı sordu bişey varmı oda üzgün ve acısı bir yana insanı çok kötü etkiliyor ....
canım korkma bazen olabiliyor bildiğim kadarı ile
yarına randevun varmış zaten eğer bugün bi daha olmazsa yarın sorarsın verdiği ilacı da bence bırakma
Evet olabiliyor ama neden oluyor diye ben üzülür oldum artık.....İlacı unutmam yok içiyorum ...Yarın gidicem evet bugün kafayı yicem...:26:
gunaydın güzel hatunlar nasılsınızzz
benımde kırmızıııı:):) koysana hadee:):)
cnm olumsuz dusunmeee. bişey yoktur allahn ıznıyle sanırım paris yolculugu size yasaklanck böle gidersee heee guşummmm
ama hayatım sen resmen düşük yapıyomuşsun gibi kabullenmişsin o moda girmişsin..
işte böyle yaparsan, stresli olursan daha da kötü etkilersin bebişini..
Sakin ol, bebişim çok iyi de, pozitif ol.. lekelenme tekrarlanırsa da hemen kontrole git bugün..
çok fazla moral bozukluğu streste etkiler bence düşünme kendine dikkat et Allah bilir canım hayırlısı ne ise o olsun ama dediğim gibi çok düşünme...
bişey olsa şuanda böyle duramazdın çok şükür yok ki duruyorsun
koyarım cnm müsaıt olamm
yasaklansın yaa zaten korkudan bişey yapmam artık bir hafta daha geçsin böyle...:26:
kızlarr günaydınnnnnnn
miroşum üzülme ve bizide üzme lütfen daha bişi yok moral bozma
dikkat et kendine dualarımız senin ve bebeğinle canımmmmmm
inşallah olmaz yarabbim hep dua ediyorum başka yapabilceğim bişey yok bari oyalancak bişeyler bulayım yoksa kafayı yerim bugün ben...:26:
sen şimdi cok yoma kendını zırt bırt tuvalete de gıtme yaaaa strese gırersın .
ayaklarını uzat oturdugun yerde raht lat kendını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?