Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende batığe,zaraya ve mangoya bakıcammmmmm ciciler içinnnnnnnnnn

zaraya baktım pek bişi bulamadım öyle mango değiştimi bilmem bakmıştım ama breshka ya bakmadım henüz süper orası sende git bucu....batikte süper değişmiş ürünler valla...

zaraya baktım pek bişi bulamadım öyle mango değiştimi bilmem bakmıştım ama breshka ya bakmadım henüz süper orası sende git bucu....batikte süper değişmiş ürünler valla...

stravadius ve bershka tek gecıyorum aksamda bakmaya gıdıyorum ztn hazıran analrıyla bulscaz aksm orda hihihi

üşürüm kız ceketsizmi gezecem hep olmaz baharlık gibi penye bide kesin üşürüm ....üğstüne hırka gibi bişi alyımki cekete gerek kalmasın..

yafrulmm az işim vardı konuya dahil olamadım da
bakma sen ateşli hazala sen hamişsin aman üşütmee tatlım

neysem ben kaçıyoreee benı ykm paklarrrrr anlasıldııııııı orda her marka oluyor nasılsa ordanda bakarım boyner e bakarımm ne bılyımmm dolaşırımmm artıkın hadı optum sızııııııııııııı

üşürüm kız ceketsizmi gezecem hep olmaz baharlık gibi penye bide kesin üşürüm ....üğstüne hırka gibi bişi alyımki cekete gerek kalmasın..

Eee dışarda zaten tenchcoat tarzı bişey giyersin yokmu laci trenchcoatın eve girdiğinde çıkart evdede üşümezsin herhalde annem sevmem ben öyle üstüste giymesini ince olucak dar olucak hatların belli olucak yok elbise üstüne ceket yok annem yookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…