Kokoşş Hatunlar Kulübü

haa nerde vardır ki bunlardan ADL de varmıdır acaba netten bakım şimdi nevresimi beğenmedinmi kalpli olan bee kurtarmazmı?

mango,koton mağazalrında olabilir adlı sitesine baktım sitesinde yok ama mağazasında olabilir avmleri talan etmen lazım
bershka varmı antalyada bilmiyorum ondada vardır

mango,koton mağazalrında olabilir adlı sitesine baktım sitesinde yok ama mağazasında olabilir avmleri talan etmen lazım
bershka varmı antalyada bilmiyorum ondada vardır

kız varda çok uzak bana taa larada 1 sat git 1 saaat gel otobüsle..ama bana oluyor oradakiler...

mırayım büyük yatak almış özellıkle
ne edıysınız len musabaka mı

bu arada yarın maça gıdıokkk

mırayım büyük yatak almış özellıkle
ne edıysınız len musabaka mı

bu arada yarın maça gıdıokkk

valla eşimi görsen uyrken hala nerdeyse üstüme çıkar onu sığmıyor o yatak şişmanda değil ama çok fena yatıyor deprem oluyor sanıyorum bazen...

paris için ideal oluyor büyük yatak her şekil yaparsın üstünde ohh istersen kaç kovalasın üstünde...

hazal ama elbise klasik bu ceket klasik olmazki haa gerçi elbise penyeden üst oturuyor aşağısı da dar değil üstü dar sadece ve kısa bu tarz ceket abes durmazmı?

elbisenin resmini koysanda ona göre yorum yapsak canım birde elbisen uzun kolmu yarım kol mu sıfır kolmu nasıl yanii

elbisenin resmini koysanda ona göre yorum yapsak canım birde elbisen uzun kolmu yarım kol mu sıfır kolmu nasıl yanii

haha miroş aynısını sen bene solemıstn bak hazlda sana söledı hihhi

bende batığe,zaraya ve mangoya bakıcammmmmm ciciler içinnnnnnnnnn

ben batıkde bu sezon cok bişi bulamadım yafsss:) ama zarayada bakmam lazım

bende batığe,zaraya ve mangoya bakıcammmmmm ciciler içinnnnnnnnnn

zaraya baktım pek bişi bulamadım öyle mango değiştimi bilmem bakmıştım ama breshka ya bakmadım henüz süper orası sende git bucu....batikte süper değişmiş ürünler valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…