Kokoşş Hatunlar Kulübü

Güneşşş ,,esma,,, burcuuu yokk bu ara nekte bek uğramıyorrrr
topiği boşladılar iyice bi biz demirbaş gibi geliyoruzzzz

gelirler gelirler meraklanma
onlar kokoşsuz duramazlar
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanııııı
kokoş garular burasız yapamazlar

he biz demirbaşızzz

maalesef

neymış derdın hacı:26:

Benim bir karşı komşum var bir iki aydır memleketine gitti bayram sonu dönüyor beni aldı stress nasıl paçamı kurtarcam diye ama benim bundan çektiğimi kimse çekmemiştir heralde şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapsamta kurtulsam diye şimdi diyeceksiniz kii ee görüşmek istemediğini söylersin olur biter olmuyor tam üç kere söyledim görüşmek istemediğimi msj üstüne msj sen benim için değerlisin ben senle görüşmeden duramam sanki msjları okusan sevgilimden ayrılmışım sanırsınız allahım bu kadar hayat fesfeseme uymayan biriyle karşılaşmadım ve görüşmek zorunda kalmadım.... Akşamları kocası işe gidince arar gel kahve içelim bizde tam filmi koymuşuz romantik romantik film izlicez diyorum biz film zilemeye başladık sen iç kahveni bekleme benii sanki ben bunu demiyorummbekle beni demişim gibi bütün film boyunca en az bir kere arar tabi ben sesini kısarım en az üç kerede msj çeker daha bitmedimi hadi gel kahve içmedim bekliyorumm allahım ben çıldırırım bu sadece bir tanesi tlf.larını açmıyorum msjlarına cevap yazmıyorum kapıya geliyor gecenin 12 buçuğu bile olsa kapıya geliyor illa cevap vericeksin yanii kurtuluşun yok ama sinir küpü oluyorum şimdi bayram sonu gelicek beni aldı stres ne güzel rahattım iki aydır falan yoktu ayy kurtulamıyorum ne yapsam kurtulamıyorummm

ne de biliyon mu
benim beyim izin vermez öle gidip gelmelere heleki akşamdan aslaaaa

ama beyim de tamam mıııı

ee senı geçtımde kocen bişi demıyor mu
kadından bıle şüphe ettım heesankı böle töbe töbe ıkı cınsıyetlı gıbı
bu ne yaa
hattını değiş cnm olmadı kocene de yanı baksın çaresıne
bu ne yaa
sapıhh gıbı

hiç sevmem böyle duyarsız, anlayışsız insanları.. kadın resmen yapışkan yaa :26:
eşin açsın telefonu? Hazal gelemiyor, ikimizin bir programı var felan desin?
Lütfen ikidebir rahatsız etmeyin desin? Ay ben bile sinir oldum kadına şimdi

ne de biliyon mu
benim beyim izin vermez öle gidip gelmelere heleki akşamdan aslaaaa

ama beyim de tamam mıııı

Ya dedim onuda dedim diyo ki ee benim neyimi gördüde izin vermiyor ee biz burda yalnızız ailelerimiz yok birbirimize destek olmamız lazım falan diyo bir kere hatta ben akşamları yatarken tlf. nu kapatıyorum saat 12 buçuk tam bizde yatmaya hazırlanıyoruz kapı çaldı anladım karşıki olduğunu açmicaktım kociş dedi aç belki önemli bişeydir açtım aradım tlfnun kapalıydı diyo yüzsüz kapalıki yatmışım yani bide biliyor benim yatarken tlf kapattığımı o ara neti bizden çekiyorlardı net çalışmıyor niye kapattınız modemi bizde onlar giriyor nete diye modemi hiç kapatmıyorduk dedim biz kapatmadık net gitmiştir bilmiyomusun dedim modemi kapatmadığımızı bunun için gece yarısı kapıya gelmiş kocişte bana kızdı madem kapıya geliceğinin biliyorsun niye tlf kapatıyorsun diyor dedim ne bilim gece gece bu kadar yüzsüz olup kapıya geleceğini kız ne yaparsan yap anlamıyorr

benım öle bir komsum vardı hazalcım artık kapıyı acıp arasndan kafamı uzatıyordum bı bakıyordum kafamı ıttrms o ıcerı uzatıyo kafasını hehehe tuz seker sogan patates et ne varsa isterdı bendn gece gunduz demez gelrdı cgrırdıda artık baktım olack gıbı diil eşim sevmez gece gezmelrıne kızyr cat kapıya cok kızar aksm yalnz kalmayı sevmz vs vs bısler duyura duyraa azaltmıstı kadın enazndn cat kapı cok geelmıyordu ve cagrmmıyrdu en son tasındık ordan zaten allah kolylk versn cnm yaaa

Diyo eşimde sinirleniyor böyle yapmasına ama elinden bişey gelmiyor biliyor çünkü benim görüşmek istemediğimi söylememe rağmen sürekli kapıya geliyorr bir kere eşim iş için dışarı çıkmıştı bu aradı beni gelsene diye bende yemek hazırlıyordum dedim yemek hazırlıyorum kapattı sonra beş dakika sonra aradı eşin evdemi dedi bende yok şuan dışarı çıktı dedim ama geri gelicek yemeği hazırladım bekliyorum dedim eşimin dışarda olduğu havadisinide üst katta bir komşu var ondan almış bakarmısın kocamı takip ediyorlar neyse sonra eşim geldi yemek falan yedikk sonra yine aradı gel kahve içelim artık bazen o kadar abartılı ısrarlı çağırıyorki rahatsız etmesin diye yemin ediyorum gidiyorum bir 5 10 dk. sırf kurtulayım diye gitim yine yine ısrarlı sordu eşinm evdemi bende evde dedim neyse eve geçtim yarım saat geçti bir msj neden eşin evde olmadığı halde evde diyorsun yalan söylüyorsun annaaa bana cinnet bastı dedim illa eşimin evde olduğu gösteirmem için kapıyamı çıkartım hiç hoşlanmam böyle şeylerden dedim ben senin eşini takip ediyormuyum dedim yalancılıkla suçluyor beni üstüne bir msj daha sana kahveye gelicem yazıyor aklı sıra gelicek kontrol edicek dedim bana bak eşim evdeyken seni niye eve alim dedim beni bi daha rahatsız etme görüşmek sitemiyorum dedim tlf kapattım ulaşamayınca kapıya geliyor açmadım hiç ayyy şimdi kabuslu günlerim başlıyor

Ya ne dersen deee anlamıyor kadın hiçbişey anlamıyorr şimdi memlektinde bir iki defa aradı şöyle şöyle olmuş diye ordan yetişiyor ben zaten burda kimseyle görüşmüyorum aynı apartmandan arıyor bana yetiştiriyor yeni birileri taşınmış şöyle olmuş böyle olmuş benim bilmediklerimi o biliyor artık açmıyor bir haftadır arıyor açmıyorum tlflarını şimdi üst komşu yetiştirmiştir ben raporluyum işe gitmiyorumda takip ediyordur işe gidip geldiğimi şimdi görmüyor tabi gittiğimi ona yetiştirmiştir ısrarla arıyor ve bende ısrarla açmıyorum çatlamıştır ölmüştür meraktan

Bu gece kapıya net için dayanmasından sonra dedim bu net kapanacak kapattıkta yanii

kabus gibi yaa :26: gelince iyice tavrını koy
Ay Allahım illa çirkef bir şekilde kavga mı etmen gerekiyor senle muhattap olmaması için..
bunun gibisinden kötü olsan da zarar gelir, hakkında ileri geri konuşur binada

Bu kez kesin karalıyım akşamları kapıyı açmicam tlfla arasa açmicam en sonuda onu yapıcam seviyelerine inicem çatır çatır kavga edicem allahım inan kabus gibi rüyama girdi geçen geliyomuş elince kahve pat diye içeri dalıyor bir sıçrayarak uyanmışımm kocaiş diyor o yokken bak ne kadar mutlusun

yuhh yani yüzsüzlüğün bukadarı böyle insanlarda var demek

tek mi yaşıyor yok bunun senden başka sığınacağı kimsesi ,yaşlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…