Kokoşş Hatunlar Kulübü

tek mi yaşıyor yok bunun senden başka sığınacağı kimsesi ,yaşlımı

Yoo eşi ve 3 yaşında oğlu var ama biz eşlerimizin görevlerinden dolayı doğuda olduğumuz için ailesi uzakta kendisini yalnız hissediyormuş öyle vakit geçmiyormuş tek başına otur kitap oku kendini geliştir bişey yap demi niye bana sarıyorsunn

haha aynen ya ben yalnızlıga bayılıyorummmm :):)

haha aynen ya ben yalnızlıga bayılıyorummmm :):)

Bende çok severim yalnızlığı kendi halimde olmayı oturim kitabımı okim internete girim uzanıp tv izleyeyim imse bana karışmasın heleki bazen eşlerimiz aynı gün akşam çalışıyo oluyolar denk geliyor o gün bittim bunu öğrenince kaçışım yok bütün geceyi onunla beraber geçirmek zorunluğumum varmış gibi allahım sinir oluyorum

en son hangı kıtabı okudun

ne güzel kendine zaman ayırabiliyorsun istediğini yapıosun oohhh miss

cnm malesf artık cocum oldugu ıcın zaman ayıramıyorum fazla ama yalnızlıgı severım cocuktn once evde takılrdım resm ebru boyama vs yaprdım ugrs bulrdum kendımeee
dısarıda cıksam tek basıam gıder gezrdm ama sımdı tek basıma hıcbısı yapamıyormmm

En son Stieg Larsson'un millenium serisini okudum Ejderha Dövmeli kız, Ateşle oynayan kız, Arı Kovanına Çomak sokan kız üç kitabı okudum
ama önce iskender pala'nın şah sultan ve babilde ölüm istanbulda aşk kitabını okumuştum şimdide yine iskender palanın od kiatbının siparişini verdim netten ulaşmadı henüz elime ulaşınca okumaya başlicam sen hangilerini okudun

sen o garuyu bana bı yolla bak bıdaha o şehre bıle uğruyor mu

burcu nerdsın hacı senn

ay mıraya noldu yaa telı olan yok mu

bendee elif şafak serisini tamamlamak ıstıyorum 2 kıtabını okudm daha dıgerlerınıde sıprş vercm ama artık bayrm sonrasına gelır

anam amma çene çalımışınız 2 dk yokdumm
hazal gülmekten öldüm ağlancak haline kuşummmmm
ayy delü garu yaaaa
insan istenmedini biler bile ısrarcı olur mu
ığyyyy ne kişiliksiz yaaaaa

anam amma çene çalımışınız 2 dk yokdumm
hazal gülmekten öldüm ağlancak haline kuşummmmm
ayy delü garu yaaaa
insan istenmedini biler bile ısrarcı olur mu
ığyyyy ne kişiliksiz yaaaaa

birde sorsan kültürlüyüm diye dolanır ama cahilin önde gideni hiç kendini geliştirmemiş bir kitap okumamış bir belgesel izlememiş hayata dair hiçbir fikri yok hep o öyle diyor bu böyle diyorda bir insanın hiç kendine ait bir düşüncesi olmaz mı ya

bak bide çocuğu varr
yelli yellim gezicene otur oku da çocuğunu bari güzel eğit
böle garuların çocuklarına üzülüyom haaa

Ben özel mesaj kutumu sıfırladım, miroşun numarası da silindi
aradığımda da şirketten aramıştım.. tekrar aliyım ben onun telini :26:
Burcuda var, arayabilirse arasın ben de merak ediyorum :26:

Son düzenleme:
burcu hoşgeldinnn tatlışş
nek nabersin tatlımmmmmm

hoşbuldukkkkk bacılarrr işlerim yuzunden gıremedım noldu kı mıraya

Birde diyorki sen çocuk yap ben baıarım bakıcı bulma problemin olmaz ben çocuğumu senin ellerine bırakırmıyım beee birde çocuğu 3 yşında ve hem emzik ağızda hemde hala altı bezli şimdiye kadar ikisinide bırakması gerekmiyormu çocuk emzik ağızda dişlek biraz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…