Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende kitap okumaya bayılırım sürekli alırım daha çalışma odasında okumayı bekleyen kitaplar beni bekliyor
hepsini sırayla okurum eşimde tam tersi hiç sevmez küçüklükten olucak bişey ailesininde hiç
alışkanlığı yok , bizim ailede de kitap elden düşmezdi... bikaç ay önce eşime kitap hediye edeyim dedim belki hediye olunca okur dedim
kitabın adı Ejderha Dövmeli Kız ee kitap kalın gözü korkutuyor
okumayı sevdirmek için yanlış kitap seçmişim heralde :)

EE sen ala ala en kalın kitabı almışsın ama serisi güsel ben sevdim
Bende kitap okumayı çok severim eşimde sever allahtan kitap okuma saati yapıyoruz bazen
Ben o sırada okuyacağım kitabı alırım okurum başka kitap bekliyorsa evde dayanamıyorumm her ikisimi aynı anda okumaya çalışıyorum olmuyor o yüzden sadece okuycağım kitapları alıyorum birer birer

hazalım bu ne şiddet bu celalllllll kıme kızdın bole gecmısı okumadım ozet gecıver

Karşı komşuma 2 aydır yok bayram sonrası geliyormuş benimde kabuslarım başlıyor laf anlamaz söz dinelemez bir insan üç defa görüşmek istemediğimi söylememe rağmen yakamdan düşmüyor özeti bu ne dersen de anlamıyorrr

benım eşimde sevıyor kıtap okumayı beni teşvik et kıtap bul getır okuyayım dıyor buaralr cok yoruluyorda teşvik bekliyorr

benım eşimde sevıyor kıtap okumayı beni teşvik et kıtap bul getır okuyayım dıyor buaralr cok yoruluyorda teşvik bekliyorr

Sende teşvik ediver kocişini bak ne güsel hevesliymiş akşamları okuma saati yapın çok zevkli oluyor biz hergün olmasada elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz

hiç sevmem ole tıplerıııı acma kapıyı

Sende teşvik ediver kocişini bak ne güsel hevesliymiş akşamları okuma saati yapın çok zevkli oluyor biz hergün olmasada elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz

hehe eskıden yapıyorduk ama malesf artık yıne solemek zorundayım bunu cocuktn sonra yapamaz olduk o yuzden dıyor ztn bana fırst bul dıyeee

hehe eskıden yapıyorduk ama malesf artık yıne solemek zorundayım bunu cocuktn sonra yapamaz olduk o yuzden dıyor ztn bana fırst bul dıyeee

Senin bebiş kaç yaşındaydı çokmu yaramazkii canım evde akşamları kendi halinde oynamıyormu aç çizgi film o oyalanırken sizde onun olduğu odada kitap okursunuz hem bebişte gözünüzün önünde olur

öle bişi yok hazalcım o filmlerde oluyor benım cocum bıraz fazla hareketlı 17 aylık zaten boş bırakmaya gelmıyor ya tvye tırmanıyor ya duvardakı cerceveye asılıyor ya mutfak lavabosunn ustune cıkıyor en son 2 vukuatı var suratına yanan utuyu dusurmek ve merdıvenlerden yuvarlanmak yanı anı bır boşlugunu buldugu zamn hersy olabılırrr malsf dedıgını yapamıyorz .

tv yada oyuncaklarada hıc ılgısı yok cızgı fılm ızlmeıyor aslaa reklamları bıle ızlmeıyor oyuncaklr desen en fazla 5 dk oynyp atyr.

sureklı ev dagtma zarar acma peşinde

ha sunuda solım oturmaya bır araya gelsek bı bakıyorsn benm cocuk kuzu gıbı bu soledıklerıme kımse ınanmıyor dun hazıran annelerıyle bıraraya geldık forumda 3 anne ve cocuk. inan benım cocuk bildigin kuzu onlrn yannda dedım valla sasırıyrm onlrda ınanmadılr oglumun yaramz oldguna:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…