burcu hoşgeldinnn tatlışş
nek nabersin tatlımmmmmm
noldunu bı sölesenizzzzzzzzzzzzzzzz
En son Stieg Larsson'un millenium serisini okudum Ejderha Dövmeli kız, Ateşle oynayan kız, Arı Kovanına Çomak sokan kız üç kitabı okudum
ama önce iskender pala'nın şah sultan ve babilde ölüm istanbulda aşk kitabını okumuştum şimdide yine iskender palanın od kiatbının siparişini verdim netten ulaşmadı henüz elime ulaşınca okumaya başlicam sen hangilerini okudun
kız çemkır az
ben valla bı çemkırıyomm görsennn
akıntısı olmuşş
biraz birazzzzz
kanama yani
Kadın yanımdayken aricam seni hoparlöre vericem sen çemkiriver ben çemkirince anlamıyorrr
ALLAH allah doktora mı gıtttı acepppp
bende kitap okumaya bayılırım sürekli alırım daha çalışma odasında okumayı bekleyen kitaplar beni bekliyor
hepsini sırayla okurum eşimde tam tersi hiç sevmez küçüklükten olucak bişey ailesininde hiç
alışkanlığı yok , bizim ailede de kitap elden düşmezdi... bikaç ay önce eşime kitap hediye edeyim dedim belki hediye olunca okur dedim
kitabın adı Ejderha Dövmeli Kız ee kitap kalın gözü korkutuyor
okumayı sevdirmek için yanlış kitap seçmişim heralde :)
hazalım bu ne şiddet bu celalllllll kıme kızdın bole gecmısı okumadım ozet gecıver
ALLAH allah doktora mı gıtttı acepppp
ee sen ala ala en kalın kitabı almışsın ama serisi güsel ben sevdim
bende kitap okumayı çok severim eşimde sever allahtan kitap okuma saati yapıyoruz bazen
ben o sırada okuyacağım kitabı alırım okurum başka kitap bekliyorsa evde dayanamıyorumm her ikisimi aynı anda okumaya çalışıyorum olmuyor o yüzden sadece okuycağım kitapları alıyorum birer birer
benım eşimde sevıyor kıtap okumayı beni teşvik et kıtap bul getır okuyayım dıyor buaralr cok yoruluyorda teşvik bekliyorr
Karşı komşuma 2 aydır yok bayram sonrası geliyormuş benimde kabuslarım başlıyor laf anlamaz söz dinelemez bir insan üç defa görüşmek istemediğimi söylememe rağmen yakamdan düşmüyor özeti bu ne dersen de anlamıyorrr
Evet yaa doktora gitti bir araasan nosu varsa iki demiydi randevu nee baya korkmuştu bişey olucak diye bizde merak eidyoruz inşallah bişi olmamıştır
yaaa ters bıdurum varsa musaıt degılse felannnn:26:
Sende teşvik ediver kocişini bak ne güsel hevesliymiş akşamları okuma saati yapın çok zevkli oluyor biz hergün olmasada elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz
hehe eskıden yapıyorduk ama malesf artık yıne solemek zorundayım bunu cocuktn sonra yapamaz olduk o yuzden dıyor ztn bana fırst bul dıyeee
Kadın yanımdayken aricam seni hoparlöre vericem sen çemkiriver ben çemkirince anlamıyorrr
Senin bebiş kaç yaşındaydı çokmu yaramazkii canım evde akşamları kendi halinde oynamıyormu aç çizgi film o oyalanırken sizde onun olduğu odada kitap okursunuz hem bebişte gözünüzün önünde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?