Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız tiffany magazası var burda gırdım denk geldı 50 tl dı işte 2. urune %50 ydı ama guzl tamda hayalımdekı gibi

bebeğimmmmmmm kzıcam amaaaaaaaaaa sen amileyat olmadın mıııııııııııı ne yoruyosun kendını

bebeğimmmmmmm kzıcam amaaaaaaaaaa sen amileyat olmadın mıııııııııııı ne yoruyosun kendını

Ama aşkitommm temizlik yapılması lazımdıı evi ne götürüyordu söylemimmm neyse ağrı kesici almıştım kesti ağrıyı şimdi iyiyimm kociş gelip alabilirse bir kaş aldırmaya çıkayım barii afrikanın balta girmemiş ormanına döndü kaşım

tühhyaaaa ee bayrmda gıtsydınnn memlekete cnm bakardın bişiler yaaaaa

Ya brayramda değilde daha önce gitseyim diye yanıyorummm gerçi arada ağrım oluyor arada ama bir hafta önceden gitmediğime yanıyorum hazır raporumda varken bayramla birleştirirdim diyee ama geçen cmtside kuzenimin düğünü vardı şşimdi gidip ona gitmesem olmazdı ama onun içinde kıyafetti bilmem neydi alışverişe çıkmam lazımdı bu ameliyatlı halimle göze alamadım açıkçasıı düğüne gidip oynamamakta olmaz sırf valla o düğündü telaşıydı gözümde büyüdü o yüzden biraz kararsız kaldım kocişide bayramda yalnız bırakmak istemedim gerçi çalışıyor olsada ne bilim içim rahat etmedi iştee

iyide sen niye çalıştınnnnn kadınlaaa yorulmasan ağrımazdıııııııııııııııı karnınnn olsun bokkkk götürsün nolcekkkkkkkkkk

ben ne alacammmmmmmmmm hiç düşünüyonus mu bu gacı ne gıyecek dıyeeeeeeeeee hıııı

Sen hala düşünüuüyomusun kuzumm ne giyecem diyeee ist. dasın daha neyi düşünüyonnnn ben senin yerinde olsam her akşam avmleri talan ederdimmmm valla bişi bırakmazdımmm sen ne duruyonn ben anlamadımmm

git bakalım afrikalııııııııııııııııııııııııı

Sen hala düşünüuüyomusun kuzumm ne giyecem diyeee ist. dasın daha neyi düşünüyonnnn ben senin yerinde olsam her akşam avmleri talan ederdimmmm valla bişi bırakmazdımmm sen ne duruyonn ben anlamadımmm

lan çalışıyosssssssss arabaya yokkk bısey yokkk anca yarınn yarım gun ya işten cıkıp gıdıcemmmmmmmmm

iyide sen niye çalıştınnnnn kadınlaaa yorulmasan ağrımazdıııııııııııııııı karnınnn olsun bokkkk götürsün nolcekkkkkkkkkk

hıhhh mis oldu işte evvv burda yalnızım bir başıma bayram geçiricemmmm kocişte çalışıyorrr enim kaderim hep yalnız kalmakk

hıhhh mis oldu işte evvv burda yalnızım bir başıma bayram geçiricemmmm kocişte çalışıyorrr enim kaderim hep yalnız kalmakk

cnm saglıgın daha önemli boşver kısmet deılmışşş bi ara boş oldgnda kacrsn yıneee

evınıde gulegule kirlet bende bugun aksam toparlıcam camsr yıka as sabaha akrsı cıkcam okdr iş nasıl biter 1 aksam da bilemem

şubata kaçıcam inşallahhhh yine rapor ayarlayabilirsemmm en sonunda kovucaklar beni işten müdür pek sevmiyor zatennn beni aman varsın kovsun umrumda değil zaten şura en fazla bir yıl daha ya çalışırım ya çalışmam

aaaa neden sevmıyor beeeee cokda lazımdı sevgısıı

banada bu ank yetmz kacrm bıara 3 gun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…