Elbisenin üstüne dene bakalım güzel olursa giy ama strech kotla da çok güzel oluyor allahhh bende ist. gidince alıcam onlardan hemde kemerli almışsın benim sevdiğimden kıss kaça aldınnn bende alıcam bende istiyorumm trendyola falan gelsin kaçırmam
iyi bayramlar herkese =))
öpüyorum hepinizi....
Sanada iyi bayramlar tatlım gelmiyosun bayadır özlettin kendini
kız tiffany magazası var burda gırdım denk geldı 50 tl dı işte 2. urune %50 ydı ama guzl tamda hayalımdekı gibi
yoğunum canım ya bide ders çalışıyorum ondan giremiyorum bende özledim valla ...
naber burcummm iyisinmii ben yoruldum temizlikçi bayan çağırmıştım 8,5 tan beri çalışıyoruz karnımda ağrımaya başladı çok yordum kendimi galibaaaa şimdi gönderdim kadını dedim yeter valla sancım tuttuuu
kız tiffany magazası var burda gırdım denk geldı 50 tl dı işte 2. urune %50 ydı ama guzl tamda hayalımdekı gibi
aman burda tiffany bilem yok olsaydı bakardım hemen burda hiçbişi yokkk
bebeğimmmmmmm kzıcam amaaaaaaaaaa sen amileyat olmadın mıııııııııııı ne yoruyosun kendını
sen yinede açma arayıı tatlım herkesin eksikliği hissediliyor fırsat buldukça gel
tühhyaaaa ee bayrmda gıtsydınnn memlekete cnm bakardın bişiler yaaaaa
Ama aşkitommm temizlik yapılması lazımdıı evi ne götürüyordu söylemimmmneyse ağrı kesici almıştım kesti ağrıyı şimdi iyiyimm kociş gelip alabilirse bir kaş aldırmaya çıkayım barii afrikanın balta girmemiş ormanına döndü kaşım
ben ne alacammmmmmmmmm hiç düşünüyonus mu bu gacı ne gıyecek dıyeeeeeeeeee hıııı
Ama aşkitommm temizlik yapılması lazımdıı evi ne götürüyordu söylemimmmneyse ağrı kesici almıştım kesti ağrıyı şimdi iyiyimm kociş gelip alabilirse bir kaş aldırmaya çıkayım barii afrikanın balta girmemiş ormanına döndü kaşım
Sen hala düşünüuüyomusun kuzumm ne giyecem diyeee ist. dasın daha neyi düşünüyonnnn ben senin yerinde olsam her akşam avmleri talan ederdimmmm valla bişi bırakmazdımmm sen ne duruyonn ben anlamadımmm
iyide sen niye çalıştınnnnn kadınlaaa yorulmasan ağrımazdıııııııııııııııı karnınnn olsun bokkkk götürsün nolcekkkkkkkkkk
Ya brayramda değilde daha önce gitseyim diye yanıyorummm gerçi arada ağrım oluyor arada ama bir hafta önceden gitmediğime yanıyorum hazır raporumda varken bayramla birleştirirdim diyee ama geçen cmtside kuzenimin düğünü vardı şşimdi gidip ona gitmesem olmazdı ama onun içinde kıyafetti bilmem neydi alışverişe çıkmam lazımdı bu ameliyatlı halimle göze alamadım açıkçasıı düğüne gidip oynamamakta olmaz sırf valla o düğündü telaşıydı gözümde büyüdü o yüzden biraz kararsız kaldım kocişide bayramda yalnız bırakmak istemedim gerçi çalışıyor olsada ne bilim içim rahat etmedi iştee
hıhhh mis oldu işte evvvburda yalnızım bir başıma bayram geçiricemmmm kocişte çalışıyorrr enim kaderim hep yalnız kalmakk
lan çalışıyosssssssss arabaya yokkk bısey yokkk anca yarınn yarım gun ya işten cıkıp gıdıcemmmmmmmmm
cnm saglıgın daha önemli boşver kısmet deılmışşş bi ara boş oldgnda kacrsn yıneee
evınıde gulegule kirlet bende bugun aksam toparlıcam camsr yıka as sabaha akrsı cıkcam okdr iş nasıl biter 1 aksam da bilemem
şubata kaçıcam inşallahhhh yine rapor ayarlayabilirsemmm en sonunda kovucaklar beni işten müdür pek sevmiyor zatennn beni aman varsın kovsun umrumda değil zaten şura en fazla bir yıl daha ya çalışırım ya çalışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?