Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hazal hem evde hem dışarda giyebileceğim bir hırka olacak anladın kar yağmıyor kuzum burda güneşli havlar 28-27 derce felan bazen 25 derece...gündüz hırka olur yani...

pudra penye kapri kol üstten otuyor aşağıdan bol....yuvarlak açık yakası var göğüse kadar şal bağlıcam boynuma sade klasik penye bir elbise...

forever dan almıştım...

Son düzenleme:
yaaaa kısım sokakda dolanacak halın yok dımı elbısenı evde yada kapalı mekanda göstercen zatı elbısenın ustune kısa trenç omaz yaaaa tabı elbısenın boyundan kısa olmazzz yanıı
bence de elbise boyunda trenç al, sakın elbiseden kısa olmasın çok kötü duruyor o kombin

ve hazala katılıyorum trenç al, bolero sakınn alma, şık hırkalara da bakabilirsin ama ben olsam trenç alırdım, altına da topuklu ayakkabı ohh

Son düzenleme:
şu kısanın uzun kollusu olsa super oludu sey diycemmmm sole dar ve koyu tonlarda kot ceketın varsa kısa oda hoş olur pembe tonla

Son düzenleme:
niçk bulamadım yaa yok yok netten ADL koton mango hepsine baktım batiktede yok öyle bişi en iyis terra Cİtye gitmek bakalım orda bulurum belki...Trençkot olacak gibi kısa cekette olmaz ...:26:

nenn mirooo hala karar veremedinmi sen taa ilk en başta dedim trenç al diyeee bak herkes hemfikir olmuş neymiş o bolero köylü kısları gibi sakın sakın almaaa evde elbisenin üstüne bişey giyme madem şalda takıcan üstüste üstüste giymenin anlamı ne ki hadi benim gibi soğuk memlekette olsan anlicam ben b ile giymiyorum üstüste

KIZLAR BENDE CIKTIM BOŞU BOŞUNA PARA HARCADIM YAFSSS

GITTIM ELBISEMIN UZERINE SIYAH BOLE TUYLU GIBI BİR YELEK ALDIM ÖLE KABARK TUYLU BİŞİ DİİLDEEE

SONRA 2.URUN %50 DEDILR BAKTIM NE ALAYIM KOT CEKET VARDI ZATEN İSTİYORDUM ALDIM YAKASIZ KOT CEKET AMA

AY BOSUNA PARA HARCADIM. PÜFF neyse yapck bişi yok stresli gunmde boşlugumdan faydalandı magazacılr

Ayy kıs ne gsel olmuş boşver o tüylü yelekleri bende seviyorum hoş duruyorr ama çok kabarık olmayanları dediğin gibi hadi hayırlı olsunnn

Ayy kıs ne gsel olmuş boşver o tüylü yelekleri bende seviyorum hoş duruyorr ama çok kabarık olmayanları dediğin gibi hadi hayırlı olsunnn

yok yok cok kabarık dııl incecık kemerı varrr triko elbısenın ustune gıycem olursa deneyımde olmazsa dar paça kot alırım aldına onunlada guzel olurrr hihihhi sen kat kat sevmıyorsun ama elbısem cok sadecee mecbr onu biraz sık lastırmak zorundayımm:):)

Elbisenin üstüne dene bakalım güzel olursa giy ama strech kotla da çok güzel oluyor allahhh bende ist. gidince alıcam onlardan hemde kemerli almışsın benim sevdiğimden kıss kaça aldınnn bende alıcam bende istiyorumm trendyola falan gelsin kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…