Nennn ben sana hırka alma demedim bolero alma dedim onları sevmiyorum didimmmm. Ama diyosanki burası soğuk ben çok üşüyorum evdede elbisenin üstüne hırka giymem dersen hırka al ama üzerine bişey giymeyeceksen trenhcoat alabilirsin dışarda giyip evde çıkarmak için ama evdede giyicem diyorsan hırka al mangoda güzel hırkalar vardı ama bolero alma...
sağol cnmmm
nıye laa
ben büyük müyüm senden:26:
sağol cnm
kocem bu sefer ck sessızdı meeğrsem eve saklamış enercısını
ama havasını aldı
cok bitkındım
sesım ıyı kısılmadı
hiç susmadımm
Hazal hem evde hem dışarda giyebileceğim bir hırka olacak anladın kar yağmıyor kuzum burda güneşli havlar 28-27 derce felan bazen 25 derece...gündüz hırka olur yani...
bence de elbise boyunda trenç al, sakın elbiseden kısa olmasın çok kötü duruyor o kombinyaaaa kısım sokakda dolanacak halın yok dımı elbısenı evde yada kapalı mekanda göstercen zatı elbısenın ustune kısa trenç omaz yaaaa tabı elbısenın boyundan kısa olmazzz yanıı
Eki Görüntüle 284627 Eki Görüntüle 284626 şu kısanın uzun kollusu olsa super oludu sey diycemmmm sole dar ve koyu tonlarda kot ceketın varsa kısa oda hoş olur pembe tonla
burcu avatar yapmışınnn bebemmm
ben az çıkıyım bakim ceketlere netten bakalım bişi bulabilcemmi
bak bakalım kokoşummmmmmmmmmmm
KIZLAR BENDE CIKTIM BOŞU BOŞUNA PARA HARCADIM YAFSSS
GITTIM ELBISEMIN UZERINE SIYAH BOLE TUYLU GIBI BİR YELEK ALDIM ÖLE KABARK TUYLU BİŞİ DİİLDEEE
SONRA 2.URUN %50 DEDILR BAKTIM NE ALAYIM KOT CEKET VARDI ZATEN İSTİYORDUM ALDIM YAKASIZ KOT CEKET AMA
AY BOSUNA PARA HARCADIM. PÜFF neyse yapck bişi yok stresli gunmde boşlugumdan faydalandı magazacılr
Ayy kıs ne gsel olmuş boşver o tüylü yelekleri bende seviyorum hoş duruyorr ama çok kabarık olmayanları dediğin gibi hadi hayırlı olsunnn
yok yok cok kabarık dııl incecık kemerı varrr triko elbısenın ustune gıycem olursa deneyımde olmazsa dar paça kot alırım aldına onunlada guzel olurrr hihihhi sen kat kat sevmıyorsun ama elbısem cok sadecee mecbr onu biraz sık lastırmak zorundayımm:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?