Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy valla iş hıc yok ama gelemım
dolaşıyok patronla
maaşmı harçlığımı aldım daha bayram için el öpcem patronun

geçmişide okuyacak halım yok amann

kızzzz syfaya elimi süremicem netten bakıcam da
159 sayfa yok ki netteee
baktım da şimdi sitesine, eski katalog var
10 kasım-30 kasım katalogundan baktım ben

ayy valla iş hıc yok ama gelemım
dolaşıyok patronla
maaşmı harçlığımı aldım daha bayram için el öpcem patronun

geçmişide okuyacak halım yok amann
güle güle harca böcük

cnm ceket gıbı kısa bişimi istiyrsn adl vardı onlrdnnn

ama uzun trenckot dıyorsan valla hemn hemn her magzada var bende bırrtane begendımm ucuz yollu ama almakda kara veremedım

yok kısa ceket olmaz trençkot yaaa laaciv olsun istiyorum pudaryı fena açr cezbeder lacivde akkabı...

böcükk ayy yesinler hali yokmuş maçta az bağıraydınnnnnn

nekk he kız eski katalog

burcu avatar süperrrrrrrr bacımmmmm

miroşş nan trenç kotlamı gezcen evde al şik bi bolero
bazı bolerolar çok şık yanimmmmm

bilyorumda bolero dışarı olmıcak ama trençkottta elbiseyi kapatmazmı ki kısaları olsa iyi olurdu...

bilyorumda bolero dışarı olmıcak ama trençkottta elbiseyi kapatmazmı ki kısaları olsa iyi olurdu...

yaaaa kısım sokakda dolanacak halın yok dımı elbısenı evde yada kapalı mekanda göstercen zatı elbısenın ustune kısa trenç omaz yaaaa tabı elbısenın boyundan kısa olmazzz yanıı

baktım da şimdi sitesine, eski katalog var
10 kasım-30 kasım katalogundan baktım ben

güle güle harca böcük
sağol cnmmm
bende senın elını opem o vakıt
nıye laa
ben büyük müyüm senden:26:
haha supermiş allaah bereket versin kuzuuu
sağol cnm

kocem bu sefer ck sessızdı meeğrsem eve saklamış enercısını
ama havasını aldı
cok bitkındım
sesım ıyı kısılmadı
hiç susmadımm

ben yemeğe gidiyorum biri bana bişiler bulsun yaa laciv arıyorum güzel bişi bulmadım nette

Nennn ben sana hırka alma demedim bolero alma dedim onları sevmiyorum didimmmm. Ama diyosanki burası soğuk ben çok üşüyorum evdede elbisenin üstüne hırka giymem dersen hırka al ama üzerine bişey giymeyeceksen trenhcoat alabilirsin dışarda giyip evde çıkarmak için ama evdede giyicem diyorsan hırka al mangoda güzel hırkalar vardı ama bolero alma...

yaaaa kısım sokakda dolanacak halın yok dımı elbısenı evde yada kapalı mekanda göstercen zatı elbısenın ustune kısa trenç omaz yaaaa tabı elbısenın boyundan kısa olmazzz yanıı

cnm hırka daha iyi olur gibi geliyor bana yaa trenkotu o elbise ile düşünemiyorum olmaz ben hırka düşüneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…