bugün de hesap peşinde yaniiayy ben geldım 7:30 tükkan açtım
temızlık yaptım çay koydum
çaycı bıle yenı geldıde yemek etcek garu
bıde ortak pişkın pişkın dıo iş yok ama hıc değilse bak b tane araba teslım ettıkettıysen et nağım yanı bı araba için onca mıllet işe boşuna geldı
valla 12 gıbı ızın alcemm
karşıya gtcem daha
sen kaça kadar çalışcan cnm
bugün de hesap peşinde yanii
bizim normalde 1 e kadar ama ben de 12 gibi çıkarım belki, inş izin alabilirsem..
kuzenlerime bayram hediyesi bakıcam, büyüdüler artık para vermek tuhafıma gidiyor
Birde Beylikdüzü Migrosta yangın çıkmış, ordaki mağazamız da en çok satış yapanlardan, onun derdine düştü şirkettekler, arifede iyi bir satış bekliyolardı.. yani yönetim katı turşu suratlı bugün
Euromoda, prenses bijuterisorma ıkıde bı hesap edıo
şu gelcektı bu gelcektı ödeme yapcaktı dıyepatron mılletı değilmı
işlerı güçlerı para
aa gecmıs olsun tabı kötüdür morallerı bozuktur
ınş.cıkarsın cnm
ne mağazası bu arada ve yangın nasıl cıkmış
Euromoda, prenses bijuteri
nedeni henüz bilinmiyor canım ama gece 2 de çıkmış, sabah servisle yanından geçiyoruz hala söndürme çalışmaları vardı..
Her yer duman felan..
çökmeler yaşanmış, mağazalara sıçramış :44:
Hala çıkamadım, belki çıkmışsındır ama yazıyım ben.. Sana iyi bayramlar, güzel, keyifli tatiller
nenn mirooo hala karar veremedinmi sen taa ilk en başta dedim trenç al diyeee bak herkes hemfikir olmuş neymiş o bolero köylü kısları gibi sakın sakın almaaa evde elbisenin üstüne bişey giyme madem şalda takıcan üstüste üstüste giymenin anlamı ne ki hadi benim gibi soğuk memlekette olsan anlicam ben b ile giymiyorum üstüste
kız trenç aldım krem valla laciv. bulamadım bişey krem trenç oldu pudra elbize ile akkabılarda kremli kahve siyah 3 renkli az topuklu hepsini indirimden aldım total 120 TL ye geldi valla paracıklar gitti napam oldu artık haa saçlarıda bukle yaptırdım çok kokoş oldum valla eşimin gözleri böyle oldu..
pohahahahahah
Günaydın kızlar uzun bi aradan sonra nihayet iş başı yaptım... Bayramınız nasıl geçti ??
elini öptüm bana da eşim 150 tl verdi bayram harçlığıselam millet iyi bayramlar herkese sizleri özledimkocişimden harçlık kopardım tam 150 TL ve kendimi alışveriş merkezine attım ama hepsi bitti nasıl oldu anlamadım yahu...:26:
Günaydın kızlar uzun bi aradan sonra nihayet iş başı yaptım... Bayramınız nasıl geçti ??
Hayırlı olsun canım yeni trençin güle güle giyy ee kokoş olucan tabiiii aslında 120 hepsi için uygunmuş fiyatıı
elini öptüm bana da eşim 150 tl verdi bayram harçlığı
kırmızı deri mont aldım bershkadan, başka da bişi almadım paramla..
bugün de hiç işe gelesim yoktu, hiç süslenmedim..
kotumu giydim, üzerime bi hırka aldım geldim
of yaa uyumak istiyorumm
Günaydın herkese...
günaydın cnm iyi olduğuna sevindim artık aramızdasın demek...
trenç almıcam dedim sonunda aldım güzelde olduda kızz ama karnım büyürse giyemem düğmeleri kapanmaz...120 TL indirimli hepsi için ikisinide indirimden aldım
canım güle güle kullan yeni cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?