Kokoşş Hatunlar Kulübü

bugün de hesap peşinde yanii
bizim normalde 1 e kadar ama ben de 12 gibi çıkarım belki, inş izin alabilirsem..
kuzenlerime bayram hediyesi bakıcam, büyüdüler artık para vermek tuhafıma gidiyor
Birde Beylikdüzü Migrosta yangın çıkmış, ordaki mağazamız da en çok satış yapanlardan, onun derdine düştü şirkettekler, arifede iyi bir satış bekliyolardı.. yani yönetim katı turşu suratlı bugün

sorma ıkıde bı hesap edıo
şu gelcektı bu gelcektı ödeme yapcaktı dıyepatron mılletı değilmı
işlerı güçlerı para

aa gecmıs olsun tabı kötüdür morallerı bozuktur
ınş.cıkarsın cnm
ne mağazası bu arada ve yangın nasıl cıkmış

Euromoda, prenses bijuteri
nedeni henüz bilinmiyor canım ama gece 2 de çıkmış, sabah servisle yanından geçiyoruz hala söndürme çalışmaları vardı..
Her yer duman felan..
çökmeler yaşanmış, mağazalara sıçramış :44:

Hala çıkamadım, belki çıkmışsındır ama yazıyım ben.. Sana iyi bayramlar, güzel, keyifli tatiller

Son düzenleme:

gazetede okudum ama fırma yazmıyordu mıgros falan anladım ama
cok büyük geçmiş olsun
mal canın yongası üzülmüşlerdır

bende cıkamadım cnm ama yarımsaate kadar cıkcemm
dıdım valla adamhala dıo 3 te cıkarız valla dedım eşim benı beklıo
karşıya gtcez
zorla yemek yaptrdı ıstemeye ıstemeye yedık

sanadaıyı bayramlar balımmmmm

selam millet iyi bayramlar herkese sizleri özledim kocişimden harçlık kopardım tam 150 TL ve kendimi alışveriş merkezine attım ama hepsi bitti nasıl oldu anlamadım yahu...:26:

kız trenç aldım krem valla laciv. bulamadım bişey krem trenç oldu pudra elbize ile akkabılarda kremli kahve siyah 3 renkli az topuklu hepsini indirimden aldım total 120 TL ye geldi valla paracıklar gitti napam oldu artık haa saçlarıda bukle yaptırdım çok kokoş oldum valla eşimin gözleri böyle oldu..
pohahahahahah

Hayırlı olsun canım yeni trençin güle güle giyy ee kokoş olucan tabiiii aslında 120 hepsi için uygunmuş fiyatıı

Hala iş başı yapmadınızmı nennn uyuşuklar sizi bari siz gelene kadar bende biraz çalışlayım anca bitiririm işleriii çok iş birikmiş çoookk

Günaydın kızlar uzun bi aradan sonra nihayet iş başı yaptım... Bayramınız nasıl geçti ??

günaydın bugün zor olmuştur senin için yoksa tam tersi özlemişmisin
biz ailemin yanına gitti her bayramda olduğu gibi
bu kez arkadaşlarımızla toplu bi şekilde gittik çok keyifliydi
sen neler yaptın

günaydın hazal kolay gelsin tatilin üstüne ilk gün zor olmalı gerçekten.. bayram işte nasıl geçsin:) bayram gelmiş neyime diyenlerden oldum bir kaç yıldır nedense((

selam millet iyi bayramlar herkese sizleri özledim kocişimden harçlık kopardım tam 150 TL ve kendimi alışveriş merkezine attım ama hepsi bitti nasıl oldu anlamadım yahu...:26:
elini öptüm bana da eşim 150 tl verdi bayram harçlığı
kırmızı deri mont aldım bershkadan, başka da bişi almadım paramla..
bugün de hiç işe gelesim yoktu, hiç süslenmedim..
kotumu giydim, üzerime bi hırka aldım geldim
of yaa uyumak istiyorumm

Günaydın herkese...

Günaydın kızlar uzun bi aradan sonra nihayet iş başı yaptım... Bayramınız nasıl geçti ??

Hayırlı olsun canım yeni trençin güle güle giyy ee kokoş olucan tabiiii aslında 120 hepsi için uygunmuş fiyatıı

günaydın cnm iyi olduğuna sevindim artık aramızdasın demek...

trenç almıcam dedim sonunda aldım güzelde olduda kızz ama karnım büyürse giyemem düğmeleri kapanmaz...120 TL indirimli hepsi için ikisinide indirimden aldım

hehee hımm kırmızı yakışır sana....

benimde hiç gelesim yoktu valla geçte kaldım gitmesemmi diye oturup düşündüm resmen...

bende süslenmedim dünde hazırlamıştım giyecekleri sadece yeşil kazak gri kadife pantolon okadar bide kısa topuksuz botlarım :26:

makyaj yapmadım saçıda topuz anlayacağın hızlı hazırlandığım belli...

bende uyumak istiyorum:18:

canım güle güle kullan yeni cicilerini

kızlar evet bayramda 2 kez parise gittik çok güzeldi eşimi çok özlemişim çok dikkat ettik valla...

dikkat edince yavaş olunca daha bir güzel oldu adam azdı mı ne...

Adam gözüme bir farklı görünüyor yaa bugün bile bıraakıp zor geldim işte olmasam kesin paristi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…