sağol cnm sen bişi almadınmı bakıyım ?
kıyafet bayrama çıkmadan almıştım ya yazmıştım neler aldığımı
bayramda da kozmetik aldım yine dayanamadım
pembe tonlarında allık , yine aynı tonlarda ruj , siyah simli eyeliner sürmeyi denicem hiç becerememde
günlük maske aldım , parfüm armani mania kullanıyorum çok seviyorum kokusunu
aklıma gelenler bunlar :))
makyaj bazı kullanan var mı
yok ben kullanmıyorum cnm ....
bayramlıkları hatrladım cnm....
kozmetik ben kalem aldım maxfactor yeni bir kalem çıkarmış mavi güzel sürülüyor ondan aldım...
siyah simli eyeliner 'ı sürmeden ince kalem çek siyah sonra üstünden git aynaya kafayı sokcak kadar mesafede sür ki düzgün olsun elin alışır böyle...[/QUOTE
aynen tatlım siyah kalem üstüne sürüyorum birde yarım çekiyorum
tam yapınca gözüm çok ortaya çıkıyor
günaydın bugün zor olmuştur senin için yoksa tam tersi özlemişmisin
biz ailemin yanına gitti her bayramda olduğu gibi
bu kez arkadaşlarımızla toplu bi şekilde gittik çok keyifliydi
sen neler yaptın
günaydın hazal kolay gelsin tatilin üstüne ilk gün zor olmalı gerçekten.. bayram işte nasıl geçsin:) bayram gelmiş neyime diyenlerden oldum bir kaç yıldır nedense((
elini öptüm bana da eşim 150 tl verdi bayram harçlığı
kırmızı deri mont aldım bershkadan, başka da bişi almadım paramla..
bugün de hiç işe gelesim yoktu, hiç süslenmedim..
kotumu giydim, üzerime bi hırka aldım geldim
of yaa uyumak istiyorumm
Günaydın herkese...
günaydn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın cnm iyi olduğuna sevindim artık aramızdasın demek...
trenç almıcam dedim sonunda aldım güzelde olduda kızz ama karnım büyürse giyemem düğmeleri kapanmaz...120 TL indirimli hepsi için ikisinide indirimden aldım
hazalım, kahveyi de alıcaktımNek hayırlı olsun canım montun bendede var bershkanın kahverengi o deri montlarından çok güsel oluyor
birsen naber nennn sen ne yapıyosunn
miroyy yakışmıştır trenç ben seviyorum valla trençi ama hala bu zamanda giyiyorsunsa ne güsel bizim burda donuyoruz valla feci soğukkk
hazalım, kahveyi de alıcaktım
aldım bıraktım, aldım bıraktım
abartmiyım dedim sonra, kahve başka model alırım dedim ama içimde de kalmadı değil
ben çok sıkılıyorum bugün, hiç bişi yapasım yok, çalışmıyorum da zaten dergi okuyorum
daha 5 saat var yaa
benim bershkanın herbişyesinde gözüm kalıyor da gerçi
dolgu topuk süet bordo botlara da bayılmıştım, numaram kalmamıştı
komşun geldi mi canım? naptınız merak ettim? :)
ay Allahım yaa enteresan bir kadınBayramda tekrar aradı ertelemiş gelişini aralığın başında gelicekmiş birde kocasına kargo göndericekmiş evdeysen sen alsana sana yollim dedi sanki ben hergün evdeyim dedim unuttun galiba ben çalışıyorum nasıl alim kargoyu işim gücüm kalmadı kargosunun peşinde koşucam dedim eşine yolla ben nasıl alayım birde onun eşi hep gece çalışıyor yani gündüzleri evde maldaki kafaya bak yaaa yine sinirlerimi zıplatt bayram bayrammm
ay Allahım yaa enteresan bir kadın
neyse bu ay da rahatsın, gelince de yapışıcakmış sana gibi geliyor ama inş yanılıyorumdur..
mesafeli ol
sana hediye felan getirmeye kalkmasın, insan öyle durumda almam da diyemez, mecburen tuhaf bir durum oluşur..
kıslarr bende geldim çene yapmaya
slmmmmmmmmmmm
arar; eve gelince kahveye gel, hala gelmedin mi diye mesaj atarBende zannetmiyorum kii uzak dursun benden hep mesafeli oluyorum hep işim var diyorum 3ünde geliyormuş baktım cmtsiye denk geliyor bende evdeyim yaa kesin gelir gelmez arar gel bir kahve içelim diyee yapışır durur gitmezsen kapıya dayanır ama o gün için program yapıcam bende mutlaka başka arkadaşlara gitmem lazım evde olmamam lazım
hoşgeldin birseeenkıslarr bende geldim çene yapmaya
slmmmmmmmmmmm
arar; eve gelince kahveye gel, hala gelmedin mi diye mesaj atar
sen biran önce küsmeye bak onunla
hoşgeldin birseeen
hiç işim yok bugün ve çok sıkılıyorumm
arar; eve gelince kahveye gel, hala gelmedin mi diye mesaj atar
sen biran önce küsmeye bak onunla
hoşgeldin birseeen
hiç işim yok bugün ve çok sıkılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?