Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazal bacım sen bu komşuyu bayağı takmıssın annemmm

işin yok u oda güsel
ama evde olsak yaa
çok ama çok yorgunummmmm
keşkeeeeeee
yatsam, battaniyemi alsam, tv yi açsam, bir kupa da papatya çayı ohh
çok geç yattım dün gece

kahveden soğutacak insanı

keşkeeeeeee
yatsam, battaniyemi alsam, tv yi açsam, bir kupa da papatya çayı ohh
çok geç yattım dün gece

kahveden soğutacak insanı

zaten pek sevmezdim kahveyi ben hepten nefret eder hale geldimm
Bende geç yattım 2 yi geçiyordu ama işi özlemişim yaa şikayetim yokk ama uykumda yok değil haniii

bende 3 geçiyodu yttım ölüyom uykusuzluktan
ayptır sölemesi parise gittikde
bayramda gidemedik ya

yemin ediyorum çatladım sıkıntıdan....:26:

keşke evde olsaydım abudik prog.izlesydim abur cubur yeseydim...

yatsaydım öğlene kadar kediciğimi alsaydım şöyle mırrrmırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyusaydık.............:18:

ben eve gider gitmez bunları yapacam gibi...

ohooo bayramda yarım kolluyduk biz millet denize girdi kocişimde para kazandı plajda var ya cafede...

şimdi biraz serin trenç giyilir güzel yani...

valla KK da bile sıkıldıysam beni tutacak bişi kalmadı demektir....

offf eski muhabbetleri özledim ben yaa...

ohooo bayramda yarım kolluyduk biz millet denize girdi kocişimde para kazandı plajda var ya cafede...

şimdi biraz serin trenç giyilir güzel yani...

Burası çok soğuk yaa geceleri -10 görüyoruz o derece yaniii kışlık kalın montları giymeye başladık bile çoktannn

kızlar bir ev beğendim 140.00 TL süper ama bakın resimlere kocişimi kandırmam lazım ama son kat 6.kat burda yağmur çok olur acaba ona göre bir sistem uygulamışlarmıdır eve aşık oldum nan....................

ama 2+1 yaa bebiş biz ve salon olurmu ki....oturma odası yine hayal olucak millet bebişle yatacak offf....

hurriyetemlak.com/konut-satilik/antalya-konyaalti-uluc-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=8kVArFCToGc=&pId=7&list=1&new=1

benim kokoş bir evim olmalı kocişimi sıkıştırsam eee kredi çekmek lazım 35 TL nakit var pazarlık yapılsa 135 TL iner belki 100 TL kredi çekeriz olmazmı...çok mu yaa 120 evlerde pek eski bee burda..bu sıfır ama 6.kat son kat yane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…