Kokoşş Hatunlar Kulübü

hem merkeze heme kilimli mi nedir orası işte cnmm
kız memleketini sevmedim benn

anammmmm kılımlı orayı gayet ıyı bılırımmmmmm oyyyyyyyyy oyyy nıye sevmedın lannnnnnnn ya ben doğma buyume ankarada oldugumdann zonguldaga tatıllerde gıderız akrabalar ordaa kucuk ve buyuk sehırde yasayan bırıne gore sıkıcı ama yazın daha ıyı olur

aynen katılıyorum
ben akıllılık edip babet aldım şık ve uygun fiyata
bambiden

tatlım kaynanamlar orada trabzonlular asıl ama 30 -40 yıldır ordalar
hep kasım ayına denk geldi oraya gitmem ilginç 7-8 kere gittim
kışın pek sevimsiz bi şehirrr
yazın güzeldir ama eminimm
kocemm bayılır 2, memleketine

benım coğu akrabalrım kılımlıdeee yenı gelişıyorr daha ama yazın festıvaller felan oluyor sahılde gezebılıyorsun akşamları felannn daha bı guzel oluyor yazınnn ama ben bıle 1 haftadan fazla kalamıyorum sıkıloyrum yanı sevdıgım ınsanlar olmasa pek gıtmem acıkcası ama yeşilliği guzel oluyorrr yazın gıtsen bır daha sevıömlı gelir mesala gunu bılırlık ınkumuna gecersınız amsaraya felan çok guzel olur denız felan

hello koketalar nasılsınızzz püff yine şikayet yine şikayet cocumm gece sabaha kadr agladı sebebını bulamadık esım susturamadı ben susturamadm pert halderyız buyk ıhtımal komsularda uyuyamamıstırrr.
aslında cocuk bu norml ama ben 1 yasına kdr cok problem yasamadım oglumda sonrasında aglamlr sızlamalr vs basldı oyuzden garıpsıyrm tabı onu o halde bırakıp işe gelmk de benı uzyr snakı cocumu ısım ıcın feda edıyormsm gıbı gelıyor cok moralım bozuk işede gec kaldım bırde o yuzdn ufak bır fırca yedım acıl işler vardı yoksa kısme bişi demez ama oyy oyyyy

evettt orda oluyor uygun fıyata ama herseferınde elimboş cıkıyorum ordan cunku ayagıma buyuk oluyor 36 ları babetlerin

bende gecen sene sezon sonu bambiden kısa bot aldım... harikaaaa çok uyguna almıştım...

kazıklanmadım yanii..

bej uzun çizme ve deri ceket aldımmı benm işim tmmdır

kuzular nbrsininz nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben işe gitmedim bugün hastayım çektim hakkaten kırgın gibiydim uyurum sandım aa erkenden kalktım kocişimle kahvatı ettim havamıda atayım....

paris yapmadık benim akıntı dün yine geldi oyüzden uzak tutyorum artık adamı....

işyerine artık ayaklarım hiç gitmiyor ben işten ayrılmakta istemiyorum aslında ama erken kalkmak öldürüryor beni...

haa buarada evi göstercem şimdi eşime buraya atmıştım yaaa bakalım ne diyecek...

ya bende farkındayım ama yazın bi gidemedim denizi süper
ama yeşillik trabzonu tercih edym benn
ama çok güzel ciciler var kız mağazalarda hee
ordan bile alışverş yaptımmm

kıymamm canım benm...

ne derdi vardı kimbilir...

dişlerini tammladımı cnm... belki dişlerdendir..

yada gazı falan vardı yediği bişeyden dolayıı..

bugun daha iyi olur merak etme annesi..

geleceğini hazırlamak içinnn sen çalışıyorsun annesi...

odabebeğin içinn...

üzülmeee kendini suçlama... ilerde rahat etmen için yapıorsun... buda fedakarlık annesii...

benimde varr ki....

hemde camel rengi...geçen sene ucuzdan almıştım....ama kırmızının yeri ayrı minim güzeldir güle güle giy cnm...

güneşim noldu kız çocuğa nazara mı geldi tatlımmmm
anam ben bilenapsamişten ayrılsammı dşnym
sabah soğuklarda yavrum perişan oluyo asker gibi her sabah kalkıyo çok zorr bişiymiş analık çokkkkkkkkk

miroş hoşgeldin git yat nann gittt

Son düzenleme:
burcuu burcuu... kız çok yoğunsun sanırsam... nerelerdesin bakalım.. benm gibi sende sınıfta kaldın..

hamile karıı miroşşş sen nerdesin kızzzz

işe gitmedimmmmmmmmm

yakında kovarlar pohahahha

hastayım dedim müdüre geçmiş olsun dedi...
aslında dinlenmek istedim belim ağrıyodu dün bugün ağırmıyor ama işe bak...

mirayyyyyyyyyyyyyy

sakın işinden ayırlmaaa... tembelll kokoşşş...

kızzz ben kusa kusa işe geldim özel sektör olmasına rağmen...

sen devlettesin... bu imkan kaçarmı...

silkelen kendine gel... ayakları yere basan anne ol kuşum...

bol bol ball muzlu süt iç direncini topla kuzu

kızlar kocişim evi beğendi ama 2+1 olması kötü hemde 6.kat antalyada yazın pişeriz son kat oludğu için...

en iyisi biraz daha bekleyip 3+1 almak neyse o beni kandırdı yani ...

internete gircekmiş bana kalk diyo ben yine girerim bu adam işe giderse artık ben gitmedim diye adam evden çıkmaz töbeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rezillikteeeee son noktaaaa

patron yok sandımm...

Murat bozun geri dönüş olsaaaaaaaaaaa diyee şarkısını söledim...........

Demin içerden patronun sesi geldiii......

Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende gecen sene sezon sonu bambiden kısa bot aldım... harikaaaa çok uyguna almıştım...

kazıklanmadım yanii..

bej uzun çizme ve deri ceket aldımmı benm işim tmmdır

ben kazak ıstıyorum esofman takımı ıstıyorum hııımmm tekrar bı hırka daha ıstıyorumm amannn ıstekler var dahaaaaaaaaaaa

sorma esma çok uyuşuk oldum yaaa.

ama kendime gelmem lazım işi bırakmama ama böylede olmuyor hep geç kalıyorum yaaa uyuşukluğumu geçirmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…