hem merkeze heme kilimli mi nedir orası işte cnmm
kız memleketini sevmedim benn
yaaa evettt kazık kazık alıyoruzzzzzzzzzzzzzz ama bacım sezon sonunda bende sole bı etkı olıyorrr sezon sonunda mevsımler degısıyor sımdı alsam gıyemıycem dıye dusunuyorum ben hemen alıp gıymek ıstoyrummm
anammmmm kılımlı orayı gayet ıyı bılırımmmmmm oyyyyyyyyy oyyy nıye sevmedın lannnnnnnn ya ben doğma buyume ankarada oldugumdann zonguldaga tatıllerde gıderız akrabalar ordaa kucuk ve buyuk sehırde yasayan bırıne gore sıkıcı ama yazın daha ıyı olur
aynen katılıyorum
ben akıllılık edip babet aldım şık ve uygun fiyata
bambiden
tatlım kaynanamlar orada trabzonlular asıl ama 30 -40 yıldır ordalar
hep kasım ayına denk geldi oraya gitmem ilginç 7-8 kere gittim
kışın pek sevimsiz bi şehirrr
yazın güzeldir ama eminimm
kocemm bayılır 2, memleketine
günaydın kızlar..
topik ilerlememiş fazla...
bayram rehavetii hepimizin üzerinde sanırım...
miroşşş... eve bayıldım.. ama 2+1 almaaaa boşverr ev alırken ileriyi düşün 3+1 all kuzu...
hazall.. iyileşmişsin şekerim.. çok sefindim..
nektarr... götürrr deri ceketleri.. ohh ohhh...bende istiyorum bendeee...
güneşim..... nerelerdesiniz...
birsensss... sende...
burcu burcu da yoookk...
hayatt yoklamada gene yoksunn...
unuttukum olabılır.. uykusuz bir anneyim ben.. kocişlerden aldığınız harçıkları duydum kıskandım..
ben koparamadım bu bayram...
şu deri cektlerin resmini koyun kızlar yaa berkshke burda yook. mirak ettim.. bende almak istiyorumda fikir olsun...
evettt orda oluyor uygun fıyata ama herseferınde elimboş cıkıyorum ordan cunku ayagıma buyuk oluyor 36 ları babetlerin
benım coğu akrabalrım kılımlıdeee yenı gelişıyorr daha ama yazın festıvaller felan oluyor sahılde gezebılıyorsun akşamları felannn daha bı guzel oluyor yazınnn ama ben bıle 1 haftadan fazla kalamıyorum sıkıloyrum yanı sevdıgım ınsanlar olmasa pek gıtmem acıkcası ama yeşilliği guzel oluyorrr yazın gıtsen bır daha sevıömlı gelir mesala gunu bılırlık ınkumuna gecersınız amsaraya felan çok guzel olur denız felan
hello koketalar nasılsınızzz püff yine şikayet yine şikayet cocumm gece sabaha kadr agladı sebebını bulamadık esım susturamadı ben susturamadm pert halderyız buyk ıhtımal komsularda uyuyamamıstırrr.
aslında cocuk bu norml ama ben 1 yasına kdr cok problem yasamadım oglumda sonrasında aglamlr sızlamalr vs basldı oyuzden garıpsıyrm tabı onu o halde bırakıp işe gelmk de benı uzyr snakı cocumu ısım ıcın feda edıyormsm gıbı gelıyor cok moralım bozuk işede gec kaldım bırde o yuzdn ufak bır fırca yedım acıl işler vardı yoksa kısme bişi demez amaoyy oyyyy
esmaa topik ilerlemiyor diyosun kendin kayıpsın bebeyim
ceketimin fotosuna baktım nette bulamadım, çekip eklim ben hafta sonu
şimdi deri ceketi olmayanı dövüyolar canımsen de edin bitane
Günaydın herkese, hayırlı cumalar
burcuu burcuu... kız çok yoğunsun sanırsam... nerelerdesin bakalım.. benm gibi sende sınıfta kaldın..
hamile karıı miroşşş sen nerdesin kızzzz
kuzular nbrsininz nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben işe gitmedim bugün hastayım çektim hakkaten kırgın gibiydim uyurum sandım aa erkenden kalktım kocişimle kahvatı ettim havamıda atayım....
paris yapmadık benim akıntı dün yine geldi oyüzden uzak tutyorum artık adamı....
işyerine artık ayaklarım hiç gitmiyor ben işten ayrılmakta istemiyorum aslında ama erken kalkmak öldürüryor beni...
haa buarada evi göstercem şimdi eşime buraya atmıştım yaaa bakalım ne diyecek...
bende gecen sene sezon sonu bambiden kısa bot aldım... harikaaaa çok uyguna almıştım...
kazıklanmadım yanii..
bej uzun çizme ve deri ceket aldımmı benm işim tmmdır
mirayyyyyyyyyyyyyy
sakın işinden ayırlmaaa... tembelll kokoşşş...
kızzz ben kusa kusa işe geldim özel sektör olmasına rağmen...
sen devlettesin... bu imkan kaçarmı...
silkelen kendine gel... ayakları yere basan anne ol kuşum...
bol bol ball muzlu süt iç direncini topla kuzu
selam kızlarnasılsınz gelemedım
cnm sıkkın bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?