ben bir kere kar gördüm oda donmuş bildiğin buz kümesiydi...saklıkent var burda kayak merkezi orda görmeye gittim heyecanla sonrası hayal kırıklığı...
kız hazal şu eve baksana ne güzel
BİRGUL EMLAK'TAN ULUÇ'TA SİTE İÇİNDE SÜPERLÜKS, Hürriyet Emlak İlan No : 16141-1368
650 TL kira ödeyeceğime kredi öderim daha iyi hem bebiş geliyor odası olsun...
Canım ev güzel 35 peşinat üzerine kredi olabilir ama şuan banka kredi faizleri çok yüksek ben çekmeni önermem şahsen biraz zaman geçsin düşer yine faizler o zaman çek bence yok ben şimdi istiyorum diyorsan bilemem ama faizler yüksek olduğu için geri ödemesi katlanır
eşimde öyle söylüyor evlerde düşer diyor kışa doğru ocağı bekle diyor...:26:
miray ev super gorunuyor yafsss bizede bul böle guzel izmrden:)):
Eeee aklın yolu bir bencede bekle biraz hem belki daha içine sinen bir ev bile bulabilirsin ben ev alırken 3+1 almak istiyorumm inşallah alırım
miray ev super gorunuyor yafsss bizede bul böle guzel izmrden:)):
nenn sekiz gün sonra doğum günüm dedim kimse bişi demediiii
ee 3+1 ler 160-170 TL oyüzden bu makul diye şeee ettim. neyse biz daha bekleyelim nemzna düşer bu bankalar?? sen hangi bankadaydın
gel bizim cafede parti yaparım kız sana balonlar felan kocamanda pasta yaptırırız sen kaç gel en iyisi....
18 inde kutlarızz şimididen ne diyim saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben bir ara ev uzmanı olduydum kısss sahibindedi talan ede ede bir hal olmuştum biraz ara verdim bakmaya izmirde evler pahalı diye duymuştum benim karşı çatlak komşu izmirlide o öyle demiştiii bilemiyorum pahalımıı
izmiri bilmem kız ben burda evler hep böyle yeni bina çok eskiler ucuza gidiyor ama 135 TLye inse süper olur....ama bankalar yüksek yani hayal oldu yine benim ev almam korkyom kociş arabayı değişr parayla diye onda kurt var çünkü...
miroşş ev çok güzel kuzummmmm
çok güzel hemde fiyatıda güzel ama ...düşmez bu adam 135 herşey var çünkü ankastre felan eşime söylüyorum bakarız sonra diyor ama böyle evde kaçırılmazki...
birsen bide en son kat ya yalıtım varmıdır bilmiyom akarsa birde onunla uğraşş....ama tam hayalim böyle olmazsa hiç almasın daha iyi...
karnım şişsede naz yapsam yaa...
güneşşş kızzz naber özledim nerdesin sennnnnn
h.geldin bacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?