Kokoşş Hatunlar Kulübü

Canım ev güzel 35 peşinat üzerine kredi olabilir ama şuan banka kredi faizleri çok yüksek ben çekmeni önermem şahsen biraz zaman geçsin düşer yine faizler o zaman çek bence yok ben şimdi istiyorum diyorsan bilemem ama faizler yüksek olduğu için geri ödemesi katlanır

eşimde öyle söylüyor evlerde düşer diyor kışa doğru ocağı bekle diyor...:26:

miray ev super gorunuyor yafsss bizede bul böle guzel izmrden:)):

Ben bir ara ev uzmanı olduydum kısss sahibindedi talan ede ede bir hal olmuştum biraz ara verdim bakmaya izmirde evler pahalı diye duymuştum benim karşı çatlak komşu izmirlide o öyle demiştiii bilemiyorum pahalımıı

Eeee aklın yolu bir bencede bekle biraz hem belki daha içine sinen bir ev bile bulabilirsin ben ev alırken 3+1 almak istiyorumm inşallah alırım

ee 3+1 ler 160-170 TL oyüzden bu makul diye şeee ettim. neyse biz daha bekleyelim nemzna düşer bu bankalar?? sen hangi bankadaydın

izmiri bilmem kız ben burda evler hep böyle yeni bina çok eskiler ucuza gidiyor ama 135 TLye inse süper olur....ama bankalar yüksek yani hayal oldu yine benim ev almam korkyom kociş arabayı değişr parayla diye onda kurt var çünkü...

bugün bitmedi gitti kociş sinemaya götürcekmiş Behzat Ç.ye ben hç izlemedim nasıl acaaba...ayy uyurum herhalde ben gelemem diyemem küser şimdi....:18:

bugün tek istediğim uymaktı oda olmadı....:26:

ay valla aynen öle kızlr ızmrde evlerr cok pahalıııı 3+1 bakrsk 200 den asagı bulmyz sıfır ama eskı daırelerde 160 170 var yada ucuza daha dokukler var püfff alamıyrz bızdee

miroşş ev çok güzel kuzummmmm

çok güzel hemde fiyatıda güzel ama ...düşmez bu adam 135 herşey var çünkü ankastre felan eşime söylüyorum bakarız sonra diyor ama böyle evde kaçırılmazki...

birsen bide en son kat ya yalıtım varmıdır bilmiyom akarsa birde onunla uğraşş....ama tam hayalim böyle olmazsa hiç almasın daha iyi...

karnım şişsede naz yapsam yaa...

ayy miroş neler geliyoaklına karnın şişse naz mı yapsan
araştırmadan işe kalkışma yalıtım çok çok önemli
bende bu evimi geçen sene aldım 3+1 135 m2
ama yalıtım var çoksıcak olyo

güneşşş kızzz naber özledim nerdesin sennnnnn
h.geldin bacımmmm

güneşşş kızzz naber özledim nerdesin sennnnnn
h.geldin bacımmmm

ya kuzm burdym sohbet akmıyor nedn böle bugun yazdm kımse gormedı benı hadı gormdnz aranzdada konsmuyrsnz pufffff bende özledım valla gece otobus yolvculugu sabah dırek işe geldım yorgunm kocaya tatıl anasıylaa geziyor hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…