burcuu burcuu... kız çok yoğunsun sanırsam... nerelerdesin bakalım.. benm gibi sende sınıfta kaldın..
hamile karıı miroşşş sen nerdesin kızzzz
siyahla uyumu çok güzel...
laci botlaaa ... hımm olabilir... ama benm laci botum yookk..
ama bejjj birrr çizme alıcamm... istiyorummmm
hem merkeze heme kilimli mi nedir orası işte cnmm
kız memleketini sevmedim benn
kızz naptın zonguldakta hımm??
hello koketalar nasılsınızzz püff yine şikayet yine şikayet cocumm gece sabaha kadr agladı sebebını bulamadık esım susturamadı ben susturamadm pert halderyız buyk ıhtımal komsularda uyuyamamıstırrr.
aslında cocuk bu norml ama ben 1 yasına kdr cok problem yasamadım oglumda sonrasında aglamlr sızlamalr vs basldı oyuzden garıpsıyrm tabı onu o halde bırakıp işe gelmk de benı uzyr snakı cocumu ısım ıcın feda edıyormsm gıbı gelıyor cok moralım bozuk işede gec kaldım bırde o yuzdn ufak bır fırca yedım acıl işler vardı yoksa kısme bişi demez amaoyy oyyyy
güneşim noldu kız çocuğa nazara mı geldi tatlımmmm
anam ben bilenapsamişten ayrılsammı dşnym
sabah soğuklarda yavrum perişan oluyo asker gibi her sabah kalkıyo çok zorr bişiymiş analık çokkkkkkkkk
miroş hoşgeldin git yat nann gittt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rezillikteeeee son noktaaaa
patron yok sandımm...
Murat bozun geri dönüş olsaaaaaaaaaaa diyee şarkısını söledim...........
Demin içerden patronun sesi geldiii......
Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İstekler hiç bitmiyor yaaa bende çok şey istiyorum kazak istiyorum bot istiyorumm al al doymuyorummm
kayganama gettim annemmm el öpmeye
günaydın kokoşlarr
ne edersiniz görüşmeyeliiii
bu arada hepiciğinizin geçmiş bayramı kutlu olsun...
burcum nirelerdesin görüşemiyookkk artıkın...
miroş nasıl gidiyor hamişlik bebişin keyfi nasıl ???
amcamın torununu kaybettık
dün otopsı yapıldı 2,5 yasında kız cocuğuydu
hanmişlik yaramadı kız tembel oldum offffffffff hiç sevmedim yeni halimi:26:
kız dişimi ağrıyor acaba doktora götürseydin muayene etselerdi...ne var geç kalmışsan azcık yaa sen annesi bilmiyor mu kazmalar...
bend eistiyorumm ondan bundan sundan herseyden kocam 3 tane bot aldı model amaclı aama bana kalck cok yuksek yahuu ayagım krılır gıyersem püff mıllt nasıl gıyoyr okaa topklu
aferın sana kuzuuu el öpenlerinn çok olsunnn :):)
kayganama gettim annemmm el öpmeye
bend eistiyorumm ondan bundan sundan herseyden kocam 3 tane bot aldı model amaclı aama bana kalck cok yuksek yahuu ayagım krılır gıyersem püff mıllt nasıl gıyoyr okaa topklu
aferın sana kuzuuu el öpenlerinn çok olsunnn :):)
kız bebişin keyfi iyide benim keyfim kaçtı hep uyuşuk oldum bişey yapmaz oldum varsa yoksa bebiş bide koca delisi azgın garı oldum hormonlar coşdu rüyamda neler görüyom neler telafuz edemem yani okdar...
Bi silkenlen kendine gel böyle gidersen miskin bir bebiş gelicek dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?