Kokoşş Hatunlar Kulübü

selam kızlar ben geldim evi toparladım çok dağılmıştı...kocişide gönderdim deli mi ne beni de götürecekti ben çıkmam evden dedim...

daha bulaşıklar var neyse makineye koyucam....

ben bir geçmişe bakayım kızlar gelmeden..

kız dişimi ağrıyor acaba doktora götürseydin muayene etselerdi...ne var geç kalmışsan azcık yaa sen annesi bilmiyor mu kazmalar...

yatmaktan şişcem nan....

İstekler hiç bitmiyor yaaa bende çok şey istiyorum kazak istiyorum bot istiyorumm al al doymuyorummm

bend eistiyorumm ondan bundan sundan herseyden kocam 3 tane bot aldı model amaclı aama bana kalck cok yuksek yahuu ayagım krılır gıyersem püff mıllt nasıl gıyoyr okaa topklu
kayganama gettim annemmm el öpmeye

aferın sana kuzuuu el öpenlerinn çok olsunnn :):)

kız bebişin keyfi iyide benim keyfim kaçtı hep uyuşuk oldum bişey yapmaz oldum varsa yoksa bebiş bide koca delisi azgın garı oldum hormonlar coşdu rüyamda neler görüyom neler telafuz edemem yani okdar...

kız dişimi ağrıyor acaba doktora götürseydin muayene etselerdi...ne var geç kalmışsan azcık yaa sen annesi bilmiyor mu kazmalar...

ay ne bılım canım aslında buyuk ıhtımal dısıdırr cunku sol tarfta 3-4 tane cıkan dıs var cıkmaya calısan ama krem surdum uystrsn dıye bolbol hemdee zararını dusnmedn ama yınede azda olsa bile sakınlemedı işte uff doktorada gıdyrz mesela o an susyr işte doktr varyaaa oda ztn dıyorkı yaramzlk ve dıs yuzndn yapar yapack bişi yok dıyor baklm bu gece napcz eger öle olursa gitcz acıleee

Kıss ne güsel senin kociş ayakkabı yapıyorr aman keşke benimkide yapsaaa be yaaa gerçi bende çok aşırı yüksek topuk giyemem ama alışınca güsel duruyor gerçi

kayganama gettim annemmm el öpmeye

pohahah bende kaynanam geldi ayağıma elimi öpmeye dermişim poahhahahah

yok kız kahvaltıya geldi bayramın ilk günü döktürdüm hazır kahvaltılıklar dedim bide anne ben sucuğa igrenyom sen yapıver dedim geçti yaptı pohahahah

sen ne gidyon kız gezseydin bayramda soğuk değilmiydi...ayrıca çocukla zor olmadımı?

10 cm varmı ben giyerim bana gönder bebiş kızmazsa...

kız bebişin keyfi iyide benim keyfim kaçtı hep uyuşuk oldum bişey yapmaz oldum varsa yoksa bebiş bide koca delisi azgın garı oldum hormonlar coşdu rüyamda neler görüyom neler telafuz edemem yani okdar...

puhahah süpersin miroşşşş:):):) dur daha durrr ne enerjıler gelck ustuneee sımdı uyu bolbolll hhhihihihi

Bi silkenlen kendine gel böyle gidersen miskin bir bebiş gelicek dünyaya

sorma yaa ben böyle değildim ne oldu böyle evden çıkmak istemiyorum dün resmen işyerinde kafamı koydum azcık kestirdi töbe..........

kendime 2 hafta verdim şu 3.ayı atlatayım süper olucam söz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…