Kokoşş Hatunlar Kulübü

üzüldüm çokta tatlı yaa off maşallah...
sen iştesin k.valide ilgilenebilcekmi ??
gezdirip oynatmak gerek unutsun yada uyusun diye anason verenler var oda saçma geliyor bana...
inşallah çabuk geçer...

güneş ben tüm bebiş ürünleri satan markalara üye oldu sen olmuşmuydun ürün göndersinler diye bekliyecem artık?

yok canım anasona falan akrsıyım kremı bıle surmuyordum ılacda vermem kolay kolay ama zor donemlerde mecburııı kremın zararı yokms ama yınede mecbur kalana KDR SURMEDIMMM

buarada bend euye olmstm cnm okdr cok olmusmkı bıcokyerdn bısıler geldı deterjan bıle gelmstı bıngonn harıka bişi hehehe bez geldıyor sut geldfı mılupadn vs vs sende nereyı bulrsn uye ol ama mılupayı ıhmal etme bırde

efet efet caljel le dentınox aynıyms cnm bnde işte zorda kalrsm suryrm

hoşgeldınn

gnaydın kıscelerrr bızım ofısı dun su bastı geldik toparladık derkennn bugun de sağı solu kontrol edıyoruzzz

hosgeldın cnm gecmıs olsunnn

deri seversen al bence nerde gördün rengi ne?

evet onada üye oldum gelsin ürünler mamalar lezzetliyse ben yerim olmazsa...

saol canımmmmmmmmmmm pazar gunumuz helak oldu işte naparsınnnnnnnnnn senınkı 2 yaş senduromuna girmiş bebeğimmmmmm
bununla ilgili bir uzmanın yazısı o kumustum ofkeyele şeker veya cikolata istiyorum dıye yere yatan cocuğa karsı sakin olmak ve tavız vermemek gerekiyormuş.annenınde bağırıp çağırmamsı tutarlı bır davranış göstemesi gerekiyormus.eğer evdeysenız diyor kullağınız çocugunuzda kalmak sartıyla görmemezlikten gelin eger dısarıdaysanız onu sakin bir ortama tasıyp ornegin araba gibi sakinleşmesini bekleyin beklerkende istediği şeyi niye alamayacagınızla ilgili kısa bı acıklama yapın diyor. tutarlı bir aldırmazlık yönetemi ergeç işe yararmış.kendinizi kullandırmayın alışkanlık yapar ve çocuk buyuyp yetişkin oldugunda ısteklerinin geciktirlmeden doyurulması konusunda sabırsız olurmus diyor.ve en onemlisi ofke nöbeti geçer çecmez istediği şeyin kesinlikle hemen akabinde yapılmaması gerekiyormuş.yalnız diyor burdaki onemli nokta hayal kırıklıgından oluşmuş öfke nöbetini fark edip ona göre tavır sergilenmesi gerekiyormuş.yanı hayal kırıklığından olusan öfke nöbetine karşı görmemezlıkten gelme tavrını uygulamayın dıyor.
mesala ofke nobetıne gırdı tutarlı davranısımızı sergıledık ve akabınde açıklama yaptık ıste ıstedıgın seyı bugun yapamayacagımızı vaktımızın vya paramızın olmadıgını ama daha sonra yapabılecegımız açıkladıktan sonra çocuk sakınleştıgınde neden böle bir nöbet yaşadığını analatarak ona sarılın sevgınızı gösterın diyor.

cnm denıyorum doktormzda onerıyor bunu ama işte haftasonu 1 saatten fazla agladı bız tv ızledık kendını yerdn yere attı cıldırdı abarttıkmı dıye dusndum. uzlyrmda ama yanii bu 1 ker eolan bişi diil birde alıskın dıılzya cok zorlanıyoruzzz.. şimdi yıne aglıyormus işte cıkolata bırz bırz verdım dısten yaptgıını dusnrk dun gece saat 1 de en son yıne agladı sutunu ıctı mama mama dıye bende patates kızrtmstm verdım onu yedı ılk defa sasrdm ama bılmıyorm hanı ınatlaşmakda bazn zorluyor ınsnıı

oyle tabı haklısınnn ama sonucta her ıstedıgını vermezssın kı bı sure tatmınsız olacak burda sanırım en onemlısı sabır

oyle tabı haklısınnn ama sonucta her ıstedıgını vermezssın kı bı sure tatmınsız olacak burda sanırım en onemlısı sabır

evet haklısnz bugun aksm doktora gotrcz bana dua edın cok zorlanıyorum ılkdefa ınanınnnn suanda oturdum aglıyorm

deri seversen al bence nerde gördün rengi ne?

markası bershka koyu kahve rengi
yanlarınde iki cep üzerinde süs fermuarlar
boyun kısmına kadar karldırabiliryorsun üzerine de şııp diye oturuyor :)
aslında deri ceketim hiç yok ne biliyim bu hosuma gitti
fiyatı 90 tl bilmem nasıl iyi mi

allah yardımcınız olsun zorr çocuk büyütmek kaç yaşında ??

bershkanın deri ceketlerı cok guzel ben begenıyorum modelleri

amin cnm benm oglum 17 aylık

iyiyim kız dipçik gibiyim bugün cuma izinliydim ...

senin amcanın çocuğun durumunda bir gelişme varmı?

maşallah
ohh valla ızın ızın üstüne
bende perş.ızın almayı düşünüyomm

2 ay sonra bellı olur sanırım otopsı
olur olmaz derım cnm

ay benımde yok ama eşim baskı yapıyo al cok yakışır dıye kaş yere gırdım beğenemedım bı
bende kahve alırım sanırım ama herkeste var dıyede almak ıstemıyorum
benım sorduklarım 50 60 tl arası ıdı

amcamın torunu vefat ettı geçen hafta cnm
sıcak sütün içene düşmüş2 ysında kız cocuğuydu

ah kıyamam yaa, Allahım sabır versin ailesine..
nası üzüldüm şimdi anlatamam..
nası olmuş o nasıl sütmüş ki içine düşmüş?
uff uff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…