Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet haklısnz bugun aksm doktora gotrcz bana dua edın cok zorlanıyorum ılkdefa ınanınnnn suanda oturdum aglıyorm

cnm üzme bukadar kendini bence geçecek bu durum biraz zaman ver sadece biraz sabırlı ol kolay değil tabii en çok çocuğu olan anlar durumunu ama çokta üzerine düşme şimdi bakar ilgi görüyor böyle devam etmesin..

off pahalıymış ben onu gördüm galiba şıktı hatrladım ama bir deri ceketin olmalı bence...

ah kıyamam yaa, Allahım sabır versin ailesine..
nası üzüldüm şimdi anlatamam..
nası olmuş o nasıl sütmüş ki içine düşmüş?
uff uff....

anlatılanlara göre süt kaynar falan değilmış sadece ılıkmış ama cocuk tenı hassas olduğundan halası dıo sadece kızarıklık vardı
sonra vucudu sususz kalmış ama kımse serum vermemış
ondan ölmüş
otopsı yapılacak cnm

şaibeli bir ölüm anlaşılan, her şey otopsi sonucuna bağlı demek ki..
gerçi ne fayda minnacık yavrucak melek olup gittikten sonra...

off pahalıymış ben onu gördüm galiba şıktı hatrladım ama bir deri ceketin olmalı bence...

haklısn mıray dıkat eetcz bakalımmmm

bende deri ceket ıstıyrm ama emıtasyon soncta ucz bişi istyrm yaaaa:)

Bencede
aklımda kalacağına dolabında kalsın dimi ama :)))
şimdide beden konusunda kararsız kaldım
üzerime tam oturanı mı alsam yoksa hafif bolluk olanı mı

Bencede

Canım o dediğin deri ceketten var bende hemde koyu kahvesi tarifine göre aynı benimkine benziyor ama uzun modelmi kısamı tam çözemedim benimki kısa modellerden tam bel hizasıbda ama çok şık duruyor bende 2 sene önce almıştım ama hala var o deri ceketlerden bershkada hala fiyatıda aynı beni alırken 99 liraya almıştım hiç değişmedi düşücekmi diye hep takip ediyorum ama düşmüyorr fiyatı yazın bile düşlmüyor nerdeyse almalısın keisnlikle çok şık duruyor ben çok kullanıyorum tabi kışın değil bahar aylarında kullanıyorum

Bencede

otursun azcık ama rahatsızlık verecek kadar değil..dene rahat edebilyosan dar olanı al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…