miraaayyy ben de hamile olduğumu öğrendim dün senin topiğinden duyurayım sana da
hiç sorma nektarımmm su an sıcacık yatagımda olmalıydım
günaydın koketalarr kimsecikler yokmuuu mirayyy ben burdayım hihihihi:)
günaydın
mırayım senı merak ettım nasılsın
bende yoğunum bıraz ara aragelırım ancakk
kimse gelmedi güneş beni unuttu bu kokitolar...
sen naptın yaramaz bücür nasıl...
güneşim, benim kardeşim çok sakin güleryüzlü bir bebekken canavar kesilmişti bir arabende iyym oglumla ugrasıyorum cok zor bır donemden gecıyormusuz doktormzda öle dedııı cok huysuzlastı dişler dyorlrrr ya eskıler 3-4 cocugu bırarada cıkarıyormus psıkolojı msıkolojı bılmıyorlarmıs helal olsun vallaa
biz aman yere yattı agladı aman ses kısıldı aman sole böle mahvolduk ole huyszkı uzn zamandrrr kendını atyr yere saatlerce aglıyor benm obur cocuk herseyı cıgerı beynı bıle yıyen cocuk 1 aydr bısı yemıyor buhaftasonu sadece cıkolata ıcın agladı dun gece ılk defa zorla patates kızrtması yedrdm artık ama yesnde ne yesın modundaym ama yınede ya böle alısırsa dıye korkuyorum anlcıanz ben pert durumdayımseside kısldı nasıl duzltebılırm bılmıyorum. butun bunları dişler yuzunden yaptıgını soyluyor herks cevre ve akrabalr yanı hadı bakalım az kaldı ozamn deyıp sabırla beklıyorumm:):)
NEGUZEL ANLATTIM DİMİĞĞĞ
bende iyym oglumla ugrasıyorum cok zor bır donemden gecıyormusuz doktormzda öle dedııı cok huysuzlastı dişler dyorlrrr ya eskıler 3-4 cocugu bırarada cıkarıyormus psıkolojı msıkolojı bılmıyorlarmıs helal olsun vallaa
biz aman yere yattı agladı aman ses kısıldı aman sole böle mahvolduk ole huyszkı uzn zamandrrr kendını atyr yere saatlerce aglıyor benm obur cocuk herseyı cıgerı beynı bıle yıyen cocuk 1 aydr bısı yemıyor buhaftasonu sadece cıkolata ıcın agladı dun gece ılk defa zorla patates kızrtması yedrdm artık ama yesnde ne yesın modundaym ama yınede ya böle alısırsa dıye korkuyorum anlcıanz ben pert durumdayımseside kısldı nasıl duzltebılırm bılmıyorum. butun bunları dişler yuzunden yaptıgını soyluyor herks cevre ve akrabalr yanı hadı bakalım az kaldı ozamn deyıp sabırla beklıyorumm:):)
NEGUZEL ANLATTIM DİMİĞĞĞ
Günaydın kokoş kızlar
güneşim, benim kardeşim çok sakin güleryüzlü bir bebekken canavar kesilmişti bir ara
sürekli ağlıyor, inatçıı, huysuz
ama geçiyor o dönem (pek kısa sürmüyor gerçi de)
2 yaş sendromunu araştırsana bi nette? 2 yaş sendromuna girek çocuklar inanılmaz şeyler yapıyor yaa
Günaydın kokoş kızlar
güneşim, benim kardeşim çok sakin güleryüzlü bir bebekken canavar kesilmişti bir ara
sürekli ağlıyor, inatçıı, huysuz
ama geçiyor o dönem (pek kısa sürmüyor gerçi de)
2 yaş sendromunu araştırsana bi nette? 2 yaş sendromuna girek çocuklar inanılmaz şeyler yapıyor yaa
ayyy korktummm çok zor bir durum...
:44: ilaç felan vermedi mi diş için kaşıyacak oyuncakları var dimi...:26:
nasıl aç kalıyor acıkmıyormu yaa meyvesuları içir bari çok aç kalıyorsa direncini kaybetmesin
günaydınn kızlar..
geçmişe hiç bakamadım..
bguun inanılmaz yoğunum...
işede geç kaldım makyajım bielm yok.. süprüntü gibiyim...
öpüyorum hepinizi...
günaydınn kızlar..
geçmişe hiç bakamadım..
bguun inanılmaz yoğunum...
işede geç kaldım makyajım bielm yok.. süprüntü gibiyim...
öpüyorum hepinizi...
cnm ya cok zor bır durum benım oglumda melek gıbydı herks sıkyt ederken ben dıyordum alla alla nedn bnmkı bukdr dııl hatta gule yuz koymuslardı adını hahaa sımdı goruyorlar herks sokta dişten dıyorlar ama 2 yas sendromuda olablr memeye cok dustuuu birde ben işteym dıyemı yapıyor acaba cozemedım bende işte kreşe vercem parka falan bayılıyor belkı orda oynatrlrda mutlu olur dıye cok karsk durmlar
umarım dedgn gıbı gecer ustune huy kalırsa cok cıkın dun ayakkabı magazasnda yuz ustu attı kendını yere cok utandım
canım kremı var ama demekkı fayda etmıyor hatta zararlı oldugu halde agrı kesıcı surup verdım 2 gun ust uste sızısı cok demekkı diyediş kasıyıcılarınıda bebekken ılk dıslerde bıraz kullandı ama sımdı parmagıyla kasımayı tercıh edıyor hatta dun bı ara 2.miz birdn kasıdık dusn soktm parmagımı oda bende napalımmm dentinox dıye bır krem verıyor doktorlar aklında bulunsun o anlık rahtltyr işte bazı doktrlar onermıyormus ama cocuk daynsn dıye cok sıddetlendıgınde verıyoruz bizde
gozun korkmasınnnn
gunaydınnnnnnn bendede makyaj falan bişi yok hafıf kalem cekebıldm saclr ofsaytt
kıyamam yaaacnm ya cok zor bır durum benım oglumda melek gıbydı herks sıkyt ederken ben dıyordum alla alla nedn bnmkı bukdr dııl hatta gule yuz koymuslardı adını hahaa sımdı goruyorlar herks sokta dişten dıyorlar ama 2 yas sendromuda olablr memeye cok dustuuu birde ben işteym dıyemı yapıyor acaba cozemedım bende işte kreşe vercem parka falan bayılıyor belkı orda oynatrlrda mutlu olur dıye cok karsk durmlar
umarım dedgn gıbı gecer ustune huy kalırsa cok cıkın dun ayakkabı magazasnda yuz ustu attı kendını yere cok utandım
canım kremı var ama demekkı fayda etmıyor hatta zararlı oldugu halde agrı kesıcı surup verdım 2 gun ust uste sızısı cok demekkı diyediş kasıyıcılarınıda bebekken ılk dıslerde bıraz kullandı ama sımdı parmagıyla kasımayı tercıh edıyor hatta dun bı ara 2.miz birdn kasıdık dusn soktm parmagımı oda bende napalımmm dentinox dıye bır krem verıyor doktorlar aklında bulunsun o anlık rahtltyr işte bazı doktrlar onermıyormus ama cocuk daynsn dıye cok sıddetlendıgınde verıyoruz bizde
gozun korkmasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?