Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende iyim bugün çok aptal bir gün yaaa niye böyleee

bencede bende eşimle tartıştım uyuz etti beni sabah sabah ağzıma geleni saydım....ama küsemedik nedense olmuyor bu adamla küsemiyorum ben...!!

arıyor hiç bişi olmamış gibi yemek yedinmi yedim ne yedin şu şu şu...hımmm başlıyor türkü söylemeye karım görüşürüz diyo kapıyor...Töbeeeeeeeeeeee

kocanda sen gibi çatlak heralde tencere kapak misali
kıss bu arada sana siyah saçta yakışıyor heeee değiştirebilirsin rengini

eşim bu rengi sevmiyor zaten siyah seviyor o gördüğün benim kendi saç rengim kapkara siyah kömür gibi şimdi 4-5 aydan sonra diyorum uçlarını boyasammı siyaha sonra vijdanım sızlarsa...

bebek için bekliyim sonra boyayım diyorum komple...dipler çok geldi ama yaa...dibine değirmesede olmazmı acaba?

valla çatlak bana diyor Dünyada ondan bir tane varmış benden de...tam birbirimizi çekmişiz yani...mıknatıs gibi...

ben ona hiç küsemiyorum kızamıyorum birsaat geçer ben unutmadan daha olayı ben geliyorum yok şura gidiyoruz yada ben geliyorum şunu yap yemek der...

sanki ben küsemezmişim gibi adam takmıyor valla...şimdi tatil tatil diye tutturyo neymiş kıbrıs bilmem nere gitmek istiyormuş yorulmuş...

doktorunla bir görüş bakalım belki olur diplerine değidirmeden boyanabilir ama öyle dibi gelincede çok çirkin oluyor beee kokoşluğa gitmesss

canlar günayydıınnn güzel birgün olsun

poposu nasıl çatlak onu anlamadım hee:26:
kötü bişi değil herhalde kremle gecebıldığıne göre:26:

zeka küpü cocuklar şimdık bıde o hoşuna gıdıyordur ondan arka arkaya söyluyoo cnm

işyerinde izlemiyosun dimmi

çok geçmiş olsun canım
bebişle uğraşırken gerildiniz tabisi, barışın eşinle :))

tabıkı işyerınde
polis aılesı

slmm tatlışlar sizi 1 güncük ihmal ettimmmm
nıyeee
selam kızlar nbrsiniz netim daha yeni geldi...

işyerinde yeni bina yapılıyor oraya geçicez 1 ay sonra ondan bağlantıyı kesip duruyolar...

ben bir geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız....

h geldın cnm
nasılsın bakemm

ohh keyfe bak ben bir program var uyuz olmuştum altın günü diye onu izlemeyi çok istiyorum burdan ama zor yan masada bir abi var görür kesin...

ben ızledımde sıkıldım ondan hemen yabancı fılmler daha ıyı

küsmen işte ne güzel

Son düzenleme:
doktorunla bir görüş bakalım belki olur diplerine değidirmeden boyanabilir ama öyle dibi gelincede çok çirkin oluyor beee kokoşluğa gitmesss

aynen öyle cnm 10 gün sonra 3 ayı dolduracaz inş. doktora gittiğimde soracam 4 aylıktan sonra boyatayımmı uçları diye...
berbat görünür 1 ay sonra valla...zaten uzadı sırma saçlı anne olurum artık...

bende uzatıyorum kesitmeyeceğim daha ama renkte karar vermedim hatta vazgeçtimde diyebilirim kociş böyle daha güsel diye tuttturdu bakalım şimdilik boyatmak yok tabe benim ne zaman ne yapıcağım belli olmaz

lenn geldım o kadar alıntı edıp sıze cvp verdım
bı Allahın kuluda bişi yazmamış bana

bırsen cok geçmiş olsun cnm

bence de işten çıkma canım, geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum ben :26:

tabıkı işyerınde
polis aılesı
maşallah böcüüük iş yerine de, patronuna da boncuk da koydum
ben müziği bile fısıltı gibi açıyorum masamda (

evdeyim ama bugün, çok kötü hissettim izin aldım geldim
yatıyorum şimdi :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…